To "sometimes" znaci "oftentimes", da ne bude zabune.
@kellhus:
Ako cemo realno, Thief 4 po "default-u" - podrazumijeva se da u startu, kada neko ukljuci igru moze da zatekne sledece: bullet time - "focus", to znaci gledanje kroz zidove, sljasteci objekti, usporavanje vremena, izbjegavanje strijela kao Neo iz Matriksa... Onda, razni putokazi, markeri i sta sve ne. Slijedi prica koja ce, predpostavljam, biti "holivudski" orijentisana sa sve Garetom kako super junakom koji spasava svijet od zla. Nakon toga slijede uski i skuceni nivoi, los Ai, i borbeni sistem koji u kombinaciji sa fokusom izgleda zaista komicno - tragikomicno.
Nema sta tu da se iskljucuje ovo ili ono, igra je takva u osnovi. To sto su oni, zahvaljujuci kritikama i silnim ubjedjivanjem starijih Thief igraca, popustili skoro pred sam kraj razvoja igre i omogucili da se taj "neizostavni" fokus, koji je njima izgleda toliko inovativan i dobar, izgasi u opcijama. Ljudi, mili! Taj fokus im ne bi pao na pamet, uopste ne bi trebali da razmisljaju o tome! Ali ne, oni su to cak i kroz samu pricu provukli kao sastavni dio svega toga, to znaci da je Garet neka vrsta superheroja, ima moci koje niko drugi ne posjeduje, kao on je "master thief"?! Odjednom je poceo da biva jaci, da se tuce sa dvojicom ili vise protivnika bez problema. Najjace mi je kada sam cuo u jednom od tih trejlera, kao ako zelite mozete da igrate kao "
predator"?! Eto o cemu oni razmisljaju.
Garet predator, ubica vitezova! HAhahaa... Kakvi penali.