Šta je novo?

Thief 4

Sjajan trejler. Uf, kako će ovo biti dobra igra!
Inače, Thief je ušao u gold fazu što znači da neće biti pomeranja datuma izlaska. Sada samo treba nekako izdržati ovih par nedelja čekanja.:D

Da mi je znati kome se oni obracaju u ovom trejleru, igracima Call of Dutya predpostavljam. :D

Ja eto nisam CoD igrač ali jesam Thief igrač, i mišljenja sam da je trejler odličan.:) Gde god sam pogledao vlada zadovoljstvo ovim trejlerom, od starih fanova na zvaničnom forumu do konzolaša u temi na Neogafu.

Ne znam da li ste primetili ali na jednom delu trejlera se vidi delić nivoa koji baš liči na legendarni Cradle. Zaustavite video na 5:35.

Sve mi je dobro za sad ali ona borba mi je :vomit:, oni kruzici na delovima tela, kao neko markiranje pa onda on sam automatski odradi, glupost skroz... Sto bar nije kao u Dishonored

Meni je ubjedljivo najjaci bullet time, izbjegava strijele kao Maks Pejn! QQ... e propalo se.

Sve mi je dobro za sad ali ona borba mi je :vomit:, oni kruzici na delovima tela, kao neko markiranje pa onda on sam automatski odradi, glupost skroz... Sto bar nije kao u Dishonored
To je vezano za focus, isključiš focus u podešavanjima i borba će biti ista kao u prethodnoj igri, bez markiranja i usporavanja vremena...
Naravno, u Thiefu borba i nije važna jer nju treba uvek izbegavati.

Da su rekli da Thief postaje third person pucacina imam osecaj da bi opet neki rekli " Wow, ovo izgleda odlicno " :D.

Pa cak je i Watch Dogs realniji i tradicionalniji po dosta segmenata od ovoga :d

Ok je trailer, nista posebno, nesto duzi, nego sto bi trebao...

E stvarno preterana količina H8-a na ovoj temi. Da ne ispadne da branim igru ili tako nešto, ali ok shvatili su svi da ste krajnje sumnjičavi po pitanju realizacije ove igre u smislu tradicionalnog naslednika franšize, ali suzdržite se dok sami ne probate igru. Ako je toliki trash, onda je po*erite redom.

Ok. evo sve je sjajno i bajno, ovo je najbolja igra koju sam vidio ikada u zivotu. Jedva cekam da izadje! Preporucujem svima da je kupe. :D

Super, sad iskulirajte dok ne budu neke vesti, novosti itd, da znam da ću pročitati nešto novo kad otvorim thread.

http://www.polygon.com/2014/2/4/5377198/thief-goes-gold-new-trailer-gives-the-101-on-garretts-arsenal
"Fans of the original Thief will be relieved to find the ingredients that made it one of the most respected franchises in the industry," Roy wrote. "The game doesn't take gamers for *****s, it's far from easy, and you can complete it without killing a single enemy or even being seen. But it is not only designed with long-time fans of the series in mind.

"We respect players," he added. "I know it sounds like empty pandering, but we really do take it to heart. We've given you a huge amount of options to customize your experience to enable you to play exactly as you prefer. You want the most complete immersion possible? We let you remove any clutter from the screen: the interface, the reticle, any visual indicator that isn't part of the game world."

Ove ljude stvarno treba podržati!:)

Koji je najbolji deo "Lopova" po vama?Igrao sam davno,pa bih voleo da se podsetim!

Probacu onda dvojku,da se malo zagrejem pred izlazak!:)

Nadam se da nisi osetljiv na kvalitet grafike,ako jesi,uzasnuces se :) u svakom slučaju,potrazi Dark mod,to je mod za Thief 1 u engineu od Doom-a 3

Probao sam sinoc i iskreno govoreci odmah sam i odustao,bas zbog grafike!Nisam nesto zavistan o kvalitetu grafike posto uglavnom igram samo indie igre,ali ovo je bas staro,a omatorio sam i ja!Potrazicu bas taj mod da vidim o cemu se radi!:wave:

Prve dve igre su zaista zastarele i po pitanju samog gejmpleja, ne samo grafike. Teško ih je danas igrati.
Moja preporuka ti je da obavezno odigraš treći deo koji je po mom skromnom mišljenju sam vrh žanra šunjačkih igara, još uvek izgleda sasvim dobro a po pitanju gejmpleja može da postidi većinu novijih šunjalica.
Dobro je da ga odigraš i jer će četvrti deo biti direktan nastavak, i gejmplej će graditi na mnogim idejama iz trećeg dela.

Sećam se da sam igrao keca čim je izašao pre petnaestak godina i da mi je čak i tad grafika bila ružna. Ipak,bila je to vrhunska igra. Dvojka takodje,možda je čak i malo bolja bila.

Eto ga nije Nvidia the way it's meant to be played :d :p

Nisam vidio da se mnogo pisali, ali sta mislite o MP modu ove igre, hoce li biti ista interesantno u vezi igranja istog?

Meni zvuči pametnije da se multiplayer razvije kao DLC ako baš neko misli da će se zabaviti duže vreme u MP nek ga kupi.

Isto mi bilo u Assasin's Creed kad su ubacili multiplayer, pitao sam se ko ce to da igra na duze vreme.

EDIT: Opa Mantle API :D

Poslednja izmena:
Gde si procitao da ce T4 imati multiplejer?

http://www.examiner.com/article/why-thief-will-not-have-multiplayer-and-why-it-won-t-matter

With the introduction of the PS4 and Xbox One, we've seen an enormous jump in games largely based around multiplayer, but one game that has stuck to its guns and will look to deliver a perfect single player blend has to be Thief.

Čitao juče na nekom sajtu, ostaviću link ispod čim nađem.

EDIT ~ Ipak je bio stari post sa gamedebate

http://www.game-debate.com/news/?news=3470

Poslednja izmena:
How to Play Thief in Old-School Mode,)

Sviđa mi se kako su rešili problem sa pixel huntingom, ubacili su ono malo "e" koje se pojavi kada je igrač blizu loota ili nekog objekta sa kojim je moguća interakcija. Neće biti kliktanja po svakom centimetru sobe jer loot sakriven među detaljima, a naravno neće svaki komad loota svetleti sa drugog kraja prostorije kao kada su pomagala uključena.

How to Play Thief in Old-School Mode,)

Sviđa mi se kako su rešili problem sa pixel huntingom, ubacili su ono malo "e" koje se pojavi kada je igrač blizu loota ili nekog objekta sa kojim je moguća interakcija. Neće biti kliktanja po svakom centimetru sobe jer loot sakriven među detaljima, a naravno neće svaki komad loota svetleti sa drugog kraja prostorije kao kada su pomagala uključena.

A old school moda majko mila, nije problem igrati (sunjati se, ubijati) koliko je problem skontati sta uopste treba da radim i kud da se krecem.

A old school moda majko mila, nije problem igrati (sunjati se, ubijati) koliko je problem skontati sta uopste treba da radim i kud da se krecem.

I sta za to ti treba kompas i strelice da ti pokazuju... OMG u cemu je poenta onda u slobodi pristupa i old school nacinu igranja.

Joj jedva cekam da izadje igra, samo da vas ne slusam vise...
mada onda mozda jos vise krenete da pricate :D

Nazad
Vrh Dno