To je vezano za focus, isključiš focus u podešavanjima i borba će biti ista kao u prethodnoj igri, bez markiranja i usporavanja vremena...Sve mi je dobro za sad ali ona borba mi je :vomit:, oni kruzici na delovima tela, kao neko markiranje pa onda on sam automatski odradi, glupost skroz... Sto bar nije kao u Dishonored
Gde si procitao da ce T4 imati multiplejer?
http://www.examiner.com/article/why-thief-will-not-have-multiplayer-and-why-it-won-t-matter
With the introduction of the PS4 and Xbox One, we've seen an enormous jump in games largely based around multiplayer, but one game that has stuck to its guns and will look to deliver a perfect single player blend has to be Thief.
How to Play Thief in Old-School Mode,)
Sviđa mi se kako su rešili problem sa pixel huntingom, ubacili su ono malo "e" koje se pojavi kada je igrač blizu loota ili nekog objekta sa kojim je moguća interakcija. Neće biti kliktanja po svakom centimetru sobe jer loot sakriven među detaljima, a naravno neće svaki komad loota svetleti sa drugog kraja prostorije kao kada su pomagala uključena.
A old school moda majko mila, nije problem igrati (sunjati se, ubijati) koliko je problem skontati sta uopste treba da radim i kud da se krecem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari