DonCorlion
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 09.06.2009
- Poena
- 154
Jeli neko imao ovo hladjenje i ako jeste kako se pokazalo,keli u rangu sa ostalom mladjom bracom TRUE i TRUE black?
Levo u potpisu je moja konfa.
Ako ubacim ultimu, ima li koja jeftinija tiha varijanta ventilatora za njega, tj da li će mi biti dosta 1 kom 92mm?
Napominjem da ne mogu staviti 120mm na njega zbog širine kućišta.
i ja bih bio zahvalan na tim informacijama,..... veoma,....
evidentno ima pipe-ova kao i najozbiljniji vazdušni hladnjaci,...
i rebara,....... samo protok mu treba,.... ali koji,.....
imamozbiljnu nameru da ga ubacim sa tihim ventovima,....
Tek sada videh temu. Uz cooler dobijaš dve žice za fiksiranje ventilatora, jednu za 9cm i jednu za 12cm i tako sam ih nakačio. Ako bi išao na 2x 9cm ili 2x 12cm morao bi da budžiš.9cm vs 12 cm i 2x9cm vs 2x12cm? i kako nakachiti drugi vent? dobijesh samo po jedan onaj zhichani nosach venta... bakarna zhica je neupotrebljiva
ajmo ljuddi te temp, ja ovim reviewima nishta ne verujem...
Tek sada videh temu. Uz cooler dobijaš dve žice za fiksiranje ventilatora, jednu za 9cm i jednu za 12cm i tako sam ih nakačio. Ako bi išao na 2x 9cm ili 2x 12cm morao bi da budžiš.
Temperature ti mogu reći večeras, ali nemam previše vremena da eksperimentišem sa raznim kombinacijama (moram da idem u selo i završim sa pečenjem dunjevače😀). U svakom slučaju preporuka stoji da se uzmu dva sporija ventilatora, a neke razlike u push/pull kombinacijama nema.
Šta mi je danas, šta god napišem nisam dovoljno jasan. Naravno da stoji ono što sam već rekao. Jedan brži ili dva sporija ventilatora su neophodna za dobro hlađenje. Svaka preporuka za kombinaciju 2 sporija zbog buke naravno.imam ja ultimu 😉 znam da se dobije po jedna zhica
nema razlike single i push pull? kako sad sporije ventove, shta bi sa onim gusta rebra treba jachi i brzhi? :d
ajde daj bar neke temp neshto
...ako se porede na istoj matičnoj ploči.
Ima razlike u onome šta sonda prijavljuje. Rezultati su možda ponovljivi ali nisu 100% tačni. Jedino ima smisla porediti rezultate dve hlađenja na istoj ploči.kako to mislish? ali ima razlike u temp od ploche do ploche? ali nije do cpu, pasta or something?
imash li josh te zhice? :d
ma ja uzimao neke bakarne zhice a to se krivi ne daj bozhe...ajde pogledachu, hvala.
ajde sad temp brzo, brzo, brzo :d zhivo me interesuje :cigar:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari