Шајбна мод - апсолутни преокрет за ТермалРајт!!!
Odradjen "sajbnica mod"! :d Ubija na mesto ovaj TR 128 SE, doduse sa Sharkoon-om 2000 (koji je isao max do 1744rpm), i dobrim provetravanjem kucista, ali opet
u pretoploj sobi, nidje klime!
😀 :
3,5GHZ, voltaza 1,26v, Linx oko 52c, kratko testiranje 10-15 minuta, ali iz iskustva znam da je to neki max do koga linx dolazi kada pravi onaj loop sa debelim podgrevanjem.
Preporuka svakom ko kupuje Thermalright kulere, pazljivo sa montazom, TR ima najgluplju montazu svih vremena, dok nisam znao za ovo stavljanje sajbnice, pa sam onako "fabricki" pokusao da ga pritegnem da ne mrda, pretegao sam jedan od dva srafa i on proklizao, sraf je maksimalno zategnut, tako da i dalje mogu da koristim sistem za montazu, ali kada pokusam da ga odvrtim obrce se bez ikakvog rezultata. :d Tako da znate, pazljivo.
@everton, ovo je opak kuler!!!!!! Medjutim, treba ti dobar ventilator za njega, i to neki sa bar 1500 obrtaja, ja merkam neki Xigmatek verovatno, odlican izbor je takodje i S-Flex Scythe tipa 1600 obrtaja, ali mi je trenutno skupo da dajem kintu za S-Flex, pa mozda uzmem Xigmatek.
PS/ Sa nekim jacim ventilatorom tesko da je bolja Vendeta 2, ovaj TR 128 SE, je 2-4c iza Trueta.
P.S. ilidane CARE :banana:
Ma Illidan je stari car - mačkar! :d:wave: