Verujem da je o ovome bilo price al' ... Zanima me da li vam se deshava da se igra spuca na desktop sa klasichnim "Don't send ..." Znachi nema pravila, moze da se desi posle 1 sat a moze i posle 5 sati igranja(umem i tolko' da zabodem). Mahom se desava tokom ucitavanja/savovanja novih lokacija. Ver. igre 1.2, patch je "ruski" ...
LM, igra je "Vrh brate", ne merem se skinuti:bottle:
Kako se nerviram, znaci Dandelion me odvede na pice, ne mogu da kazem necu, MORAM da pijem, posle toga ne znam gde se nalazim a ne znam cime da smanjim pijanstvo, u kuci kod Triss nemam gde da odspavam, niti u Trade quarter-u, jedva hodam i morao bih tako sat vremena da hodam da dodjem donekle gde moze da se spava.
Sta da radim?
Kako se nerviram, znaci Dandelion me odvede na pice, ne mogu da kazem necu, MORAM da pijem, posle toga ne znam gde se nalazim a ne znam cime da smanjim pijanstvo, u kuci kod Triss nemam gde da odspavam, niti u Trade quarter-u, jedva hodam i morao bih tako sat vremena da hodam da dodjem donekle gde moze da se spava.
Sta da radim?
Sta da radim?
Adam Kicinski, CD Projekt RED Joint CEO, commented on the sales results: "We are very happy with The Witcher's performance to date. Our goal was - and still is - to reach one million copies sold during the first year. 600,000 games sold in just three months brings us much closer to this ambitious goal.
Onako... Igra je isuviše linearna za moj ukus. Tu je i gomila fetch&carry kvestova kojih mi je preko glave. Ima i par neviđenih gluposti u igri, valjda ste ih sami prepoznali. U suštini ok (izvođenje, atmosfera, zvuk, grafika), ali ništa spektakularno.
Igra je booorrriiing, ako su im vrhunac dosetljivosti sisate zene, i skupljanje kartica sa slikama istih, onda je ova igra onako srednje pateticna, sto i jeste tako.
Igra je booorrriiing, ako su im vrhunac dosetljivosti sisate zene, i skupljanje kartica sa slikama istih, onda je ova igra onako srednje pateticna, sto i jeste tako.
Kao sto vec rekoh pokusali su ovi Poljaci, ali ova grupa Poljaka ima jos mnogo da uci, o optimizovanju igre na prvom mestu, pa onda sve ostalo...
Kao sto vec rekoh pokusali su ovi Poljaci, ali ova grupa Poljaka ima jos mnogo da uci, o optimizovanju igre na prvom mestu, pa onda sve ostalo...
U ovoj igri ako ima 10% koda iz Aurore, evo...Ne možeš od Aurore da napraviš nešto pametno.
Jel postoji nacin da se ova igra potjera u vise od 60Hz na Visti?
Tačno tako. Ljudi ne shvataju da tu ima mnogo stvari koje su prilično proste, ali opet utiču. Pre svega, ne znaju svi sve, odnosno ne mora da znači da svaki programer svake softverske kuće, a naročito kada su mali razvojni timovi u pitanju, ume sve da odradi, niti da svi timovi mogu sve da odrade - ***, neki prave socijalniji AI, neki socijalniju optimizaciju, neki useru priču i tako dalje. Kao da su uvek izlazile savršene igre, pa sada raspisujemo konkurs za mane. Osim toga, te mane mogu biti drastičnije izražene, ali mogu biti i praktično nebitne. Konačno, pravljenje igara je jednostavno biznis. Mogu pojedini timovi tom poslu pristupati sa manje ili više ljubavi, želje, htenja, i to se u igri oseti (npr. i Witcheru se oseća), ali i dalje imaju neke rokove koje moraju ispoštovati. I moraju od nečega da žive. ****ga. Zato danas nemamo gejmplej koji se sastoji od prevlačenja mišem preko svakog bogovetnog piksela na ekranu da vidimo da li je sa nečime moguća interakcija, već se traži znanje. Sve u svemu, Witcher je na sasvim ok nivou što se tehnikalija i ostalog tiče, i to ne koči igru da se u potpunosti razmahne. Ni ja ne volim to što mnogi potenciraju - to što ima sexa i što ima psovanja (jaka stvar), niti to smatram nekim dostignućem, ali pljuvati ovaj naslov zbog razloga zbog kojih ga pljuju je vrhunsko preterivanje.I ne vidim zasto je lose optimizovana...sasvim lepo radi u native rezoluciji, sa 4aa i 16af...
Problem sa ucitavanjem sejvova nestaje kad se pobrisu svi nepotrebni sejvovi iz my documents foldera...
Mogli su da dorade cut-scene, da budu atraktivnije i tako to...
Ima propusta, ali za igru ovog obima to je uobicajeno i trazenje "dlake u jajetu".
Što se uzbuđujete zbog Flighta, on je iznerviran mizernim kvazirpgovima poput Obliviona, potresen opštim nedostatkom optimizacija, te potpuno razočaran nedostatkom intelektualnog i svakog drugog izazova u modernim PC igrama još odavno batalio Witcher i okrenuo se ultra-izazovnom Need For Speed Pro Street naslovu.
Jesi ti to igrao pa pricas ili si samo citao review?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari