Šta je novo?

The Witcher - diskusija

Kakvi contacti? Pricam o quest-u kome ne znam ime ali pisalo je u opisu otprilike "i have to go to the swapms and get rid of the monsters attacking harbour at night" .

U Shaninu kucu nije bilo sanse da udjem od one bolesne babe, usao sam jedva par puta i tada nije bilo dijaloga na tu temu. Na ulici i u bolnici me je odjebavala. Nisam dobio nikakvu karticu i nisam imao taj quest. :( Kakav bedak. :( Za sta je kartica, da li sam mnogo propustio? :(

Je l' ona vise ne igra nikakvu ulogu?
Contract=quest
treba noću pored skele da pobiješ drownere koji se tu skupljaju.
Baba se potplati vinom.
Kartica=sex
Ti baš sve shvataš bukvalno,bez uvrede :p

Poslednja izmena:
Iako sam mislio da je igra bzvz... ispostavilo se da uopšte nije loša :)

Poslednja izmena:
Ma početak je dosadan jer te šetaju tamo-vamo po onom selu, a svaki čas se spawnuju kerovi, ali kad se uđe u grad, super je.

Contract=quest
treba noću pored skele da pobiješ drownere koji se tu skupljaju.
Baba se potplati vinom.
Kartica=sex
Ti baš sve shvataš bukvalno,bez uvrede :p

Hahaha, znaci ne verujem sta pises covece... :D:D:D Kartica = sex ??? :d izvini sto ne znam to! :d

Da li je uopste postojao taj Shani's party quest ili je i to sala? Sta je znacio quest da moram cesce da pricam sa njom kada me nije fermala ni 2% ?

Babu nisam potplatio nicim, odmah je pocela da prica o Golemu...

Treba da pobijem drawner-e pored skele??????? Znaci ja ne verujem, bio sam ubedjen da moram da pobijem citavu mocvaru... znaci nisam se orjentisao na samo pored skele, sigurno sam propustio nekog drawner-a...

I na kraju, quest-ovi se NE PRENOSE, dao sam ti primer koji se meni quest-ovi nisu preneli, znaci taj sa Shani i ovaj da pobijem drawner-e u mocvari... i jos jedan sa Shani...

Hahaha, znaci ne verujem sta pises covece... :D:D:D Kartica = sex ??? :d izvini sto ne znam to! :d

Da li je uopste postojao taj Shani's party quest ili je i to sala? Sta je znacio quest da moram cesce da pricam sa njom kada me nije fermala ni 2% ?

Babu nisam potplatio nicim, odmah je pocela da prica o Golemu...

Treba da pobijem drawner-e pored skele??????? Znaci ja ne verujem, bio sam ubedjen da moram da pobijem citavu mocvaru... znaci nisam se orjentisao na samo pored skele, sigurno sam propustio nekog drawner-a...

I na kraju, quest-ovi se NE PRENOSE, dao sam ti primer koji se meni quest-ovi nisu preneli, znaci taj sa Shani i ovaj da pobijem drawner-e u mocvari... i jos jedan sa Shani...
Shani's party je quest koji se dobija posle autopsije,prvi put posle toga kad odeš kod nje kući.
Baba se potplati pri prvom susretu(imaš opciju poklona).Mislim da može i kasnije tokom drugog chaptera.
Contracti-to su questovi da doneseš npr 10 drowner dead jezika,ili 12 ghoul blood i sl.Oni se prenose iz drugog u treći,pod uslovom da nije došlo do promena sa likom koji daje quest.Levaarden koji ti je dao taj quest postaje faktor u glavnoj priči i u 3-em čapteru ima novu ulogu i novu lokaciju.Zato više ne možeš.Shani tj. njena uloga u zavisnosti od izbora kome daješ Alvina,takođe postaje drugačija,ili se potpuno gubi iz priče ili postaje ljubav tvog života...

P.S.Posle sex-a dobiješ karticu koju posle možeš da vidiš u žurnalu.U tom smislu je pomenuta.Baš si bukvalista(ili namerno za*ebavaš).

Poslednja izmena:
Pa sto mi otkri to za Shani bre... :D Vala posle onoliko odbijanja ne znam da li cu je primiti pod svoja nedra...

Ocigledno da postoje razliciti putevi u igri jer ja autopsiju NISAM radio, samo sam slagao "detektiva" da jesam. Jedino ako mislis da je posle toga trebalo da odem kod nje, mozda samo nazivas autopsijom onaj quest iako do nje fakticki nije doslo... :) Ja babu nisam uopste potplatio, mislim da sam par puta pokusavao nekim poklonima ali nije htela i terala me je iz kuce... fora je sto ja prvi put igra ovakvu igru i vise sam konvecioanalan igrac, znaci ja ne pravim maziva za maceve, ne pravim bombe, ne potplacujem... ne bavim se takvim stvarima, ja bih samo da bijem i resavam quest-ove... ali videcu to da ispravim u III chapteru. :)

Čuj "primiti u nedra"...

ako budeš dovoljno dobar, ima da ti traži ženidbu + da prihvatiš onog malog kao sina :D

Dobro bi bilo da mozes i tu Babu da okines :d ako nemas cime da je potplatis ... to bi bio pravi FUN :p

negde sam citao da dobijas poseebne kvestove ako ne opalis ni jednu ribu tokom igre :)

nisam probao

Dobro bi bilo da mozes i tu Babu da okines :d ako nemas cime da je potplatis ... to bi bio pravi FUN :p

^^ babo*ebac
peek.gif

:d

Poslednja izmena:
Vec par dana se zanimam ovim!
IGRA JE FENOMENALNA!
ALI LOADING!:mad::mad::mad::mad::mad::mad: pa nije normalno da po 2minuta blejim i cekam ko mazga da izadjem u grad a onda jos minut dok udje negde pa pola dok sejvuje pa opet 2 dok izadje u grad....:mad::mad::mad:

ALI pisem zbog....

3 chapter:
1. Dao sam Carmen 5 listica onih i sad mi kaze da moram da probam sve lekove protiv vukodlaka al sa njom se dialog zavrshava kao i sa druidom u mocvari, ustvari NIKO VISE NE PRICA O TOME I KAKO da joj pomognem??

2. Contract da ubijem one pilice cocatrice il kako se pise, GDE SU ONE do sad sam ubio jednu na pocetku al to je to nema ih

3. Pise da trazim drugog witchera kod clay pits, al njega NEMA ni danju ni nocu NIKAD!!! i sta da radim sa tim questom

4. Dete koje mi je vaska rekla da nadjem u mocvari posle price sa druidima NEZNAM GDE DA NADJEM!! obisao sam celu mocvaru uzduz i popreko....

to je to kad resim te questove onda idem u IV chapter jednom sam presao bez toga pa mi bio bedak pa sam se vratio da poravnam racune ;)

HVALA

Ne pratiš temu, patch 1.2 rešava probleme sa dugačkim loadom i sejvom.

3. Potraži ostatke mrtvog čoveka.

Poslednja izmena:
pa jest kad ima preko 20 strana nisam stvarno mogao SVE da prelistam!
sa cu pogledam da nadjem to o patchu
samo da mi patch ne usere sve do sad....:trust:

pa jest kad ima preko 20 strana nisam stvarno mogao SVE da prelistam!
sa cu pogledam da nadjem to o patchu
samo da mi patch ne usere sve do sad....:trust:
Skloni negde sejvove pre instalacije kako bi lako mogao da ih vratiš u slučaju nečega.

OK, to sam uradio, pisalo je ono tipa da iako su ga monstrumi izujedali covek je umreo od maca... i tako ... quest idalje stoji na nadji witchera kod clay pita da nije bug?
Pa to je to, vozi dalje, kad dođe vreme za razvijanje, priča će se razviti. To je ionako side quest.

koristim onaj poseden preko ide image, jer to ok za patch, *** sad sve pitam tek sam procitao prvih 6 strana kapiram smoricu se dok nadjem to o patchu...sorry

Cool! OSTAJE SAMO JOS...
3 chapter:
1. Dao sam Carmen 5 listica onih i sad mi kaze da moram da probam sve lekove protiv vukodlaka al sa njom se dialog zavrshava kao i sa druidom u mocvari, ustvari NIKO VISE NE PRICA O TOME I KAKO da joj pomognem??

2. Contract da ubijem one pilice cocatrice il kako se pise, GDE SU ONE do sad sam ubio jednu na pocetku al to je to nema ih

4. Dete koje mi je vaska rekla da nadjem u mocvari posle price sa druidima NEZNAM GDE DA NADJEM!! obisao sam celu mocvaru uzduz i popreko....
HVALA

Koliko se ja sećam dete se nalazi u pećini u močvari i cini mi se da se pojavilo kad sam napao bazu Salamandera koja se tu nalazila (u okviru glavnog questa). E sad ako grešim neka me neko ispravi. Usotalom probaj, ne moze da škodi

@alex
da,tu se nalazi

@mali11030

2.Coccatrice se nalaze u pećini kada dobiješ quest od druida da doneseš neku pečurku tokom glavnog questa,biće ih više nego dovoljno.
Ovaj sa vukodlakom sam rešio bez problema,ali se zaista ne sećam detalja,tj. sećam se samo da trebaju Virgin Tears kao sastojak za napitak,ali ne i ko i kada daje recept za to.

Poslednja izmena:

Sad me podsteti fortes sa ovim Virgin Tears. Mislim da mi je Kalkstein dao recept za taj napitak. Inače njega ćeš u ovom delu igre naći u tornju u močvari. Naravno Virgin Tears u Vizimi možeš dobiti samo od kaluđerica :)

ma bre kakvi crni listici, zveknite tog vukodlaka, dobijete lep mutagen, po meni najbolji u igri. Koga bole uvo oce qrvetina imati decka ili ne lol

ma bre kakvi crni listici, zveknite tog vukodlaka, dobijete lep mutagen, po meni najbolji u igri. Koga bole uvo oce qrvetina imati decka ili ne lol
sad sam resio quest i smorio se sto nisam dobio nikakve dlake a ***** je rekla da ih je nasla!!! :wall:
***... lovicu po danu:D

Igra je super, igram je polako jer nemam bas puno vremena za igranje. Vidim da je dosta vas preslo igricu a ja imam nekoliko pitanja:

1. Ne mogu nigde da nadjem onog Colemana, tj. nasao sam u inn-u i dobio od njega neki quest, zavrsio quest, drukao ga barmena i sad vise ne mogu nigde da ga nadjem a treba mi da ga nesto ispitam za quest za Berrengara.

2. Takodje ne mogu nigde da nadjem onog patuljka Zoltana bio sam kod Shani jedva nekako ubedio onu babu da me pusti unutra i sad njega ne mogu da nadjem, ako ukljucim ono za pracenje za oba ova pitanja me vodi u onaj beer inn.

Unapred hvala za odgovore, mada mislim da ce biti jos pitanja kako se igra bude razvijala

zoltan je uveche kod vivaldija u njegovoj kuci bleje, kada nije u inn-u onda je na putu do vivaldijeve kuce i slicno

Ne moraš ga tražiti, radi druge quest-ove; kad dođe vrijeme za to, Coleman će se pojaviti - doduše, ako nisi pobio one elf-ove pored rijeke kad si čuvao robu, onda će ga oni ubiti.

Hvala BlackNeo, mislim da sam ih pobio ako se taj quest dobija od onog trgovca koji se nalazi na doku, ali recimo da ga ubiju kako cu da nadjem posle Berengara ili da ne razmisljam o tome, ne znam koliko je Berengar vazan za dalji nastavak igre.

Nije problem ni ako ga ubiju. Ne razmišljaj mnogo o Berengaru, radi quest-ove, sve će se polako raspetljavati.

Nazad
Vrh Dno