Nikako mi nije jasno to sto kazes recimo TAWNY OWL sa rubedom !?
***. čoveče pa istražuj malo igru,nije poenta da ti mi sve govorimo.Ima još nekih prstena koji imaju efekat na razne likove u priči.Prsten od popa je izgubio bilo kakvu ulogu nakon prvog chaptera,slobodno prodaj.I ono prstenje apsolutno nicemu ne sluzi, bezveze dva slota odose na to, osim onda kada mi je na pocetku igre precasni dao prsten koji je nesto znacio... mozda ce kasnije nesto da znace... sada kome god pokazem prsten on mi kaze da idem da pustam zmaja...
To mi reci! Zauzima mi slot a baš mi je frka u inventaru. Nedostaje mi neki auto-sort.Prsten od popa je izgubio bilo kakvu ulogu nakon prvog chaptera,slobodno prodaj.![]()
***. čoveče pa istražuj malo igru,nije poenta da ti mi sve govorimo.Ima još nekih prstena koji imaju efekat na razne likove u priči.Prsten od popa je izgubio bilo kakvu ulogu nakon prvog chaptera,slobodno prodaj.![]()
Играм демо
A sto igras DEMO crni ti? :zgran:
Naleteo sam na problem, ne znam da li je bag (v1.2) ili sam nešto prevideo.
Pri kraju acta 2, tokom rešavanja glavnih kvestova (sakupljanje deset aktivacionih kamenja da bih otvorio kulu u močvari i susret sa "Rejmondom" - skupio sam već osam komada), map pointer mi pokazuje na mesto sa golemom i pylonima, ali nemam aktivacioni rod i ne znam kako da ga nađem. Dobar sam sa nonhumanima ali mi se u dijalogu sa dwarfovskim kovačem ne prikazuje opcija za kovanje roda, isto i u dijalozima sa Alhemičarom (i sa njim sam dobar), bio sam u kripti i izvalio da je pravi Rejmond mrtav, odradio autopsiju, ugovorio nalaženje ispred kule (kod njega bi trebalo da je zadnji kamen), sve deluje da je dobro pređeno ali prosto, ne mogu da nađem rod (a map pointer, ko što rekoh, pokazuje na goleme).
Da li je bag ili šta? Pročitao sam knjige o golemima, čisto da napomenem.
edit: Sjajno, evo sad sam uradio liquor quest za Shani, i kad treba da joj isporučim na kuću, ni tu se ne pojavljuje opcija... :S:
...koji ces zabiti golemu u vrat i on ce oziveti. *** moraces naravno da se peglas sa njim, al boze moj polako samo![]()
Potpuno netačno.Na hard nivou nema plamena na ikonici mača u borbi,endurance i health su niži,šteta koju nanosiš manja,levelovanje sporije... ali se u priči ništa ne menja.A da cuo sam al nisam siguran u to da na hard nivou tezine ozive i oni drugi golemi koji stoje sa strane! Ne znam koliko je to tacno! U svakom slucaju moglo bi da se proba!![]()
Da li to znači da Geralt ne može da izvede sve poteze u nizu (već samo prvi), ili da jednostavno nema indikatora?Na hard nivou nema plamena na ikonici mača u borbi
Da li to znači da Geralt ne može da izvede sve poteze u nizu (već samo prvi), ili da jednostavno nema indikatora?
To nije bag da bi uzeo to kod golema prvo moras da odes kod onih likova u blizini inn-a (kad se popnes na stepenice udaras na njih) oni ce ti napraviti "gromobran" koji ces zabiti golemu u vrat i on ce oziveti. *** moraces naravno da se peglas sa njim, al boze moj polako samoa da, pre nego sto odes kod golema da mu zabodes to u vrat moras da odes do druida da im platis da izazovu oluju koja ce prouzrokovati munju koja ce oziveti golema!
Sve u svemu nije mnogo tesko(i ja sam imao problem sa tim dok mi ortak nije objasnio) :type:
Kao što reče niki999 samo nema indikator.Sve poteze možeš da izvedeš ali moraš da izvežbaš tajming,tj. sve radiš po osećaju.Da li to znači da Geralt ne može da izvede sve poteze u nizu (već samo prvi), ili da jednostavno nema indikatora?
vezujes ih po zvuku, cuje "svshh-svshh" na kraju svake serije![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari