Šta je novo?

The Witcher - diskusija

Ne mogu nigde da nadjem onog Colemana, tj. nasao sam u inn-u i dobio od njega neki quest, zavrsio quest, drukao ga barmena i sad vise ne mogu nigde da ga nadjem a treba mi da ga nesto ispitam za quest za Berrengara.

Trebalo je da bacis pogled na barem poslednje 2-3 strane, imao sam isti problem. Kada udjes u bar, obrati se barmenu, pitaj ga za Colemana i on ce ti reci gde da ga pronadjes.

Procitao sam sve od pocetka do kraja sto ste pisali, po neki spojler sam preskocio cisto da ne pokvarim iznenadjenje, nasao sam ovu dvojicu koje sam trazio blackneo i G su mi pomogli, sada se trenutno mucim sa golemom, ali mislim da cu da se snadjem nekako.

Resenje za golema - spoileri na 22. strani ;)

Presao sam napokon igricu :banana:
Fenomenalna je! Nego zanima me jedna stvar koju nisam ukapirao!
Na zadnjem filmu se borim sa onim ubicom sto je pokusao da ubije kralja - e pa ko je taj ubica ja sam mu video lice ali ne znam ko je to!? :trust:

hmmm....
kako da nadjem raven armour u 4 chapteru??
nasao sam onaj 1 deo u kripti gde prvi put sretnem drugog witchera a druga dva gde su? ona kripta u poljima nema nista...
u questu pise potrazi u kriptama ?? gde su te druge kripte??

inace posle patcha 1.2 loading times su ok ali je igra postala MNOOOGO nestabilnija....
pre patcha je ispadala vrlo retko a sad maltene svakih sat vremena ocekujem da me izbaci....

inace posle patcha 1.2 loading times su ok ali je igra postala MNOOOGO nestabilnija....
pre patcha je ispadala vrlo retko a sad maltene svakih sat vremena ocekujem da me izbaci....

Smanji pagefile da bude jednak kolicini RAM-a koji imas (ili povecaj).

hmmm....
kako da nadjem raven armour u 4 chapteru??
nasao sam onaj 1 deo u kripti gde prvi put sretnem drugog witchera a druga dva gde su? ona kripta u poljima nema nista...
u questu pise potrazi u kriptama ?? gde su te druge kripte??
Ostatak tražiš u 5 chapteru.

Igra pocinje opasno da me nervira. Naime, nalazim se na pocetku III chapter-a i prvo ne mogu da pronadjem lika u strazarskoj kuli za koga sam odradio quest, jednostavno ga nema, a onda kada odem kod Jethro-a, on mi kaze da idem u slums, ja krenem i marker me vodi NIGDE tj. do mesta u sredini ulice na kome je slomljena neka zaprega i jos neko djubre i tu je kraj, usao sam u sve kuce sa strane i nista, ne mogu da pronadjem to sto trazim... ocigledno su bagovi isplivali...

Igra pocinje opasno da me nervira. Naime, nalazim se na pocetku III chapter-a i prvo ne mogu da pronadjem lika u strazarskoj kuli za koga sam odradio quest, jednostavno ga nema, a onda kada odem kod Jethro-a, on mi kaze da idem u slums, ja krenem i marker me vodi NIGDE tj. do mesta u sredini ulice na kome je slomljena neka zaprega i jos neko djubre i tu je kraj, usao sam u sve kuce sa strane i nista, ne mogu da pronadjem to sto trazim... ocigledno su bagovi isplivali...

Mmm, Velerad ? Moras prvo da odes na prijem tj zurku ili kako vec, a onaj u Slums nije u svako doba dana tamo, stoji na cosku pre krcme (ili preko puta Kupleraja ako ti se vise svidja :d )

Evo za sve ljubitelje Witchera, jedna melodija za fon od mene LINK. :)
Dugo je vec drzim u telefonu, pa rek'o da podelim sa vama.

Jel hoce neko da mi kaze koji je lik koga ubijam u zadnjem filmu???:(:(:(:(:(:(:(:(

Sjajna igra - malopre je završih - odavno nisam igra nešto ovako dobro ako nije bolja od Obliviona bar je rame uz rame - bar meni

E odgledah juce beowulf - jesam li usamljen slucaj ili ultra podseca na witcher zanimanje :p Meni witcher i dalje mnogo bolji...

Jeste, staru germansku legendu su prilagodili igri koja u tom trenutku nije ni bila izašla...:d

Ma zezam se malo. Mora da podseća, obojica su profi fajteri protiv demona...:)

:p Na svu srecu pa glavni protagonista Geralt ne vice "I am GERALT" svaki put kad ubije neko vece stvorenje :)

:p Na svu srecu pa glavni protagonista Geralt ne vice "I am GERALT" svaki put kad ubije neko vece stvorenje :)

beowulf za razliku od geralta ide ispred svog vremena i shvata da je marketing veoma vazan deo svakog biznisa (incl. demon fighting):)

Odlicna igra, nema sta. Onaj na kraju sto ga ubijes je izgleda neki witcher (sudeci po ocima) pa otud i toliko iznenadjenje na Geraltovoj faci. Vazno je da su naglasili da ce biti nastavka :)

Jedino sto me je nerviralo u igri je voice acting koji je stvarno bio ispod nivoa igre:

Zenska: Geralt?
Geralt: Riiiight. :)

Zanima me kakva je poljska verzija, sigurno je mnogo bolja...

Tek sam nabavio igru- i zakucao se na samom pocetku.
Posle fght-a sa onim "insektom" -kad sam u laboratoriji sam sa Vesemirom ne mogu da izadjem iz labosa!!!
Kada krenem napred - ispred stoji taj lik-Vesemir- i kad god pokusam proci pored njega- ukljucim se u dijalog sa njim.
Nema sanse da ga zaobidjem a jedini izlaz vodi "preko njega" :)
i uvek isto.
Instalirao sam patch1.2 i OPET isto.
Krenuo iz pocetka vise puta i uvek isti problem!

Jel neko ima isti problem???

Poslednja izmena:
Da li si pričao sa Vesemirom?

Jesam - uvek isti dialog

Nešto ne radiš kako treba.

Vrh Dno