Ne mogu nigde da nadjem onog Colemana, tj. nasao sam u inn-u i dobio od njega neki quest, zavrsio quest, drukao ga barmena i sad vise ne mogu nigde da ga nadjem a treba mi da ga nesto ispitam za quest za Berrengara.
inace posle patcha 1.2 loading times su ok ali je igra postala MNOOOGO nestabilnija....
pre patcha je ispadala vrlo retko a sad maltene svakih sat vremena ocekujem da me izbaci....
Ostatak tražiš u 5 chapteru.hmmm....
kako da nadjem raven armour u 4 chapteru??
nasao sam onaj 1 deo u kripti gde prvi put sretnem drugog witchera a druga dva gde su? ona kripta u poljima nema nista...
u questu pise potrazi u kriptama ?? gde su te druge kripte??
Igra pocinje opasno da me nervira. Naime, nalazim se na pocetku III chapter-a i prvo ne mogu da pronadjem lika u strazarskoj kuli za koga sam odradio quest, jednostavno ga nema, a onda kada odem kod Jethro-a, on mi kaze da idem u slums, ja krenem i marker me vodi NIGDE tj. do mesta u sredini ulice na kome je slomljena neka zaprega i jos neko djubre i tu je kraj, usao sam u sve kuce sa strane i nista, ne mogu da pronadjem to sto trazim... ocigledno su bagovi isplivali...
Neće,jer niko to ne zna.Jel hoce neko da mi kaze koji je lik koga ubijam u zadnjem filmu???![]()
Jel hoce neko da mi kaze koji je lik koga ubijam u zadnjem filmu???![]()
Neće,jer niko to ne zna.
Jeste, staru germansku legendu su prilagodili igri koja u tom trenutku nije ni bila izašla...:d
Na svu srecu pa glavni protagonista Geralt ne vice "I am GERALT" svaki put kad ubije neko vece stvorenje
![]()
Na svu srecu pa glavni protagonista Geralt ne vice "I am GERALT" svaki put kad ubije neko vece stvorenje
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari