Šta je novo?

The Witcher - diskusija

Instalirao sam ja 1.1a patch-nema nikakvih problema.Journal je jedan od najboljih koje sam video po organizaciji i informativnosti.I oni završni udarci su priča za sebe, brutalni su da brutalniji ne mogu da budu (mislim na onaj kada Geralt skoči liku na ramena, nabije mu mač, izvuče ga, skoči dole i odseče mu glavu), a sa napredovanjem postaju sve bolji i bolji.Inače mi je trebalo 10 minuta da provalim da besomučno kliktanje u borbi nema svrhe, već se potezi moraju povezivati i kliktati u pravom trenutku.
Hmmmmm....... mislim da ću da odem do šefa da mu kažem da sam strašno bolestan i da moram da idem kući da se lečim uz The Witcher-a. :d

evo sada stavljam patcheve pa da vidim... na odredjenim mestima govore da je igra sasvim dobra kao rpg... za one koji ochekuju clickfest je njesra, sto je dobro sto se mene tice

ono oko next gena je bilo vishe shaljivo, jer nije FP izvodjenje koje je next gen lol , i jer ima cak i dijaloga i texta koji treba da citas !!!1

evo sada stavljam patcheve pa da vidim... na odredjenim mestima govore da je igra sasvim dobra kao rpg... za one koji ochekuju clickfest je njesra, sto je dobro sto se mene tice

ono oko next gena je bilo vishe shaljivo, jer nije FP izvodjenje koje je next gen lol , i jer ima cak i dijaloga i texta koji treba da citas !!!1

Ahaaa, znaci next gen bi trebalo da budu rpg-ovi za debile.
Sto se mene tice vise mi je bilo muka od igara sa besomucnim kliktanjem. Najzad nesto normalnije

Nakon nekog vremena, prosto se naviknes na combat sistem. Nemam bas puno vremena za igranje ali ovo sto sam do sada odigrao je fenomenalno. Atmnosfera je neverovatna, grafika takodje, naidje i po neki bug ali nista strasno. Definitivno bi trebali da je probaju svi koji su igrali Oblivion, Gothic i slichne igre....pravi HIT! :D

Loading times na 1gb rama ide i do 3 min, uzassssssss....

Nakon nekog vremena, prosto se naviknes na combat sistem. Nemam bas puno vremena za igranje ali ovo sto sam do sada odigrao je fenomenalno. Atmnosfera je neverovatna, grafika takodje, naidje i po neki bug ali nista strasno. Definitivno bi trebali da je probaju svi koji su igrali Oblivion, Gothic i slichne igre....pravi HIT! :D

meni samo nije jasno kako si uspeo da toliko zakomplikues sebi stvar sa borbom :)

nije komplikovana uopste pogotovo ako koristi samo mouse mod.... ono pesnichenje u prvoj krchmi sam pobedio bez nekih problema

mada za sada ne vidim neki rolplej dalje od statistika i budzenje lika i borbe koja zavisi vecinom od statistike tvog lika a ne samo od tebe...

prica fina doduse ima klisea ali su fino za sada ubacheni... atmosvera :d na nivou

Poslednja izmena:
Loading times su previse dugi... na mojoj konfi u zavisnosti od mesta ide i do 1 min.

ja da sam na tvom mestu prestao bih da igram igru onda ;)

Loading times su previse dugi... na mojoj konfi u zavisnosti od mesta ide i do 1 min.

What:zgran:? Kod mene na daleko slabijoj mašini nije ni blizu tako. Možda da instaliraš patch, neam pojma. Baš bezveze. Ali što G!!! kaže, deinstaliraj:d

meni samo nije jasno kako si uspeo da toliko zakomplikues sebi stvar sa borbom :)

nije komplikovana uopste pogotovo ako koristi samo mouse mod.... ono pesnichenje u prvoj krchmi sam pobedio bez nekih problema

mada za sada ne vidim neki rolplej dalje od statistika i budzenje lika i borbe koja zavisi vecinom od statistike tvog lika a ne samo od tebe...

prica fina doduse ima klisea ali su fino za sada ubacheni... atmosvera :d na nivou

Ma ne znam ni sam. Sad je sve u redu. ALI......

NE MOGU DA NEDJEM BAKLJU NITI FORMULU ZA CAT POTION!!!!!!!!
A moram da zavrsim misiju u Cave-u. Gde da pronadjem baklju? Samo nemoj da mi je neko rekao "Pogledaj po sanducima, pretrazi leseve...svuda moze da se nadje poneka" posto cu da ga @#$%$%#$ :) . Obisao sam celu mapu uzduz i popreko, zavirivsi u svaki ugao, kovceg itd. NEMA NIGDE!
Jel nasao neko formulu ili slucajno baklju i gde?

Poslednja izmena:

Ovo je otprilike i moj utisak,baš dobra igra.Mada tek je početak.

Ma ne znam ni sam. Sad je sve u redu. ALI......

NE MOGU DA NEDJEM BAKLJU NITI FORMULU ZA CAT POTION!!!!!!!!
A moram da zavrsim misiju u Cave-u. Gde da pronadjem baklju? Samo nemoj da mi je neko rekao "Pogledaj po sanducima, pretrazi leseve...svuda moze da se nadje poneka" posto cu da ga @#$%$%#$ :) . Obisao sam celu mapu uzduz i popreko, zavirivsi u svaki ugao, kovceg itd. NEMA NIGDE!
Jel nasao neko formulu ili slucajno baklju i gde?

Sedi pored vatre i meditiraj.Cat potion bi trebao da je već kod tebe.

Jel ubio neko zver na kraju prvog pogljavlja?Ako može neki hint jer sam totalno poludeo.Ja mislim da sam barem 20 puta učitavao tu poziciju,a što je najgore ne može da se preskoči onaj cutscene sa ruljom...Slatka mala Abigejl je mrtva u roku od 5 sec a ja još nijednom nisam uspeo da onaj health krug od zveri ispraznim ni do pola.A još oni zeleni kerovi grizu sa leđa,da ne pominjem da mi je framerate pao na donju granicu igrivosti i to tek kad sam isključio AA i spustio podešavanja.Igra je odlična ali ovoi je mnogo iritirajuće.

EDIT Našao sam rešenje.Smešno koliko je lako :wall:

Poslednja izmena:
Samo mala napomena, ako nemate barem 2gb, zaobidjite ovu igru, vise vremena provodim za loading screen-om nego u igri, a masina mi nije losa ni malo, sem manjka ram-a...

Sedi pored vatre i meditiraj.Cat potion bi trebao da je već kod tebe.

He....pola prvog chapter-a sam presao a jos uvek ga nema, ni cat potion-a ni torch-a. Cak sam pobio i one mutant-biljke sto se nalaze levo na mapi od Town Gate-a i to sam nekako nabadao posto se u mraku ne vidi nista. Kako ste bre ljudi vi nasli baklje i cat potion-e a ja ne mogu???
Presao sam skoro sve quetove u I. chapteru ostao mi je samo taj u pecini....

He....pola prvog chapter-a sam presao a jos uvek ga nema, ni cat potion-a ni torch-a. Cak sam pobio i one mutant-biljke sto se nalaze levo na mapi od Town Gate-a i to sam nekako nabadao posto se u mraku ne vidi nista. Kako ste bre ljudi vi nasli baklje i cat potion-e a ja ne mogu???
Presao sam skoro sve quetove u I. chapteru ostao mi je samo taj u pecini....

Kad meditiraš u desnom uglu imaš onu "epruvetu" gde mixuješ razne potione.Tu bi trebao da imaš formulu za CAT potion. :wave:

@milan82bh
Trebao bi da imaš formulu za taj taj potion.Sad ne mogu da se setim gde sam je nabavio.Probaj kod Abigejl ili kod onih trgovaca u Inn-u,vidi da nemaju neku alchemy knjigu za prodaju ili sl.

Nisam nasao formulu za CAT potion, Crytes sam presao tako sto sam uz pomoc ALT dugmeta "nabadao" gobline :D. Kasnije sam pronasao baklju i sve je dalje jasno. Sa Demonom(Beast) na kraju sam se sibao jedno 5x i jedva uspeo. Sad sam u gradu.
Iako sam fan Gothic serijala, slobodno mogu da kazem da je The Witcher za klasu bolji naslov.

Poslednja izmena:
I ja ga konacno instalirah sinoc (stavio sam odmah i 1.1a patch) - za odigranih oko 2h sam ekstra zadovoljan (jos malo da se naviknem na borbu i bice super).

ih bre milane imash cini mi se i da kupis cat potion i da kupis recept :) samo malo sporije trchi kroz igru :)

a na baklju sam i ja sluchajno nabasao dok sam proveravao kvalitet buradi u prvom chapteru :)

dobra igra, meni borba bash zabavna, izvinjavam se na poshalici oko ucitavanja igre, zaista je smor :)

nego sa kojim pogledom igrate? ja sam stalno u mouse modu sa onom najudaljenijom kamerom, josh bih da je udaljim al se ne da

Ja igram u OTS (Over The Shoulder) pogledu, nekako mi je ljepse tako.

Ja u onom na F3.Najbliža kamera liku.Da ima prvo lice ne bih razmišljao.Zaostavština Obliviona.

Kakva odlična igra:). Ja kameru menjam kad mi se kako sviđa, uglavnom u borbama koristim udaljenu dok kad istražujem i pregledam nešto onda F3 ili onu, što neko reče kao u Oblivionu. Koliko vidim ima ovde nelinearnosti, e sad koliko... Onaj početni quest u laboratoriji si mogao da uđeš unutra i rešavaš to (kao ja) ili si mogao da se boriš sa onima napolje ako se ne varam? Odlično:). Grafika je do jaja. Priča deluje veoma interesantno, nije baš kliše. Na borbe sam se navikao, u stvari ukapirao sistem i sad tek vidim da uopšte nije loš.:p

pa da kada si na mostu ispred vizimonta posle nekog veceg fajta bukvalno ti igra kaze "aha! svega ovoga ne bi bilo da si ti otisao da se fajtash napolje umesto sto si trchao za parom sisa u laboratoriju!!11"

solidan rpgic :p

e da jedna od knjiga koja objashnjava kako vaditi mozak jedne od kreatura se zove ni manje ni vishe nego "Fear and Loathing"... lol referenca na sjajan film :)

Rekoh ti da će ti se svideti:)

Kako se daju pokloni, pokusavam da dam neke dzidza midze onim ribama ali ne uspevam i jel moze nesto da se uradi sa onom Shani i onom vesticom Abigejl ili ne.

Poslednja izmena:
Kako se daju pokloni, pokusavam da dam neke dzidza midze onim ribama ali ne uspevam i jel moze nesto da se uradi sa onom Shani i onom vesticom Abigejl ili ne.

Poklone daješ tako što klikneš paketić u opcijama u razgovoru(gde je moguće) i onda ti se otvori inventar gde samo prevučeš item koji poklanjaš.

Do kraja prvog chaptera dobijaš 4 kartice:Triss,Vesna,jedna seljanka i Abigejl.Shani se ½prenosi½u drugi chapter i sve ide ka njenoj kartici,ali još nisam uspeo ;)

Nazad
Vrh Dno