White_Dragon
Slavan
- Učlanjen(a)
- 13.11.2004
- Poena
- 319
Da li stvarno igra pravi toliko problema ako se igra bez 2gb rama, cak i kad se spusi rez i detalji/iskljuce senke...
Ti questovi se prenose iz chaptera u chapter,biće ih u kafanama po gradu kad završiš prvi chapter.Isto važi za poker.Protiv nekih pro likova moćićeš da igraš tek kad opelješiš mnogo slabijih igrača.
Jel stigao neko do drugog ch.Treba mi pomoć oko onih mesožderskih biljaka u močvari.Odvaljuju me u roku od odmah.
Meni daemon tools pro zaglupljuje na Visti 32bitCim stavim da mi se napravi ide drive on radi u beskonacnost
A i kad zavrsi(jednom u 100 puta) kad probam da mountujem image zaglupi se racunar.
Steta a bas sam hteo probati igru.
jebte stvarno igra ti oduzme vreme najvecim delom zbog trckaranja, ucitavanja i chuvanja ... ako nista mogli su da izbace automatic save pri svakom izlasku iz zatvorene prostorije ili bar da stave on/off opciju... kada pogledam kakve sam smeshne questove odradio za ovoliko malo vremena malo se zapitam
ali svo to za sada nadoknadjuje brdo brdo detalja i zanimljivih momenata... takodje sam iznenadjen obiljem psovki u igrama, konachno
da li je neko odradio oba zavrsetka u selu?
ja sam pobio smora svestenika i ostale smarache, pa me interesuje kakav je drugi zavrsetak, mada pretpostavljam
Samo da Shani ½legne½,sve će biti lakše posle![]()
Ahahahahahah...i meni je to Main Quest. :d :d
Mission complete!!!!!!!!!!!!!!!:banana:
Btw. priča postaje sve bolja i bolja,drugi chapter me malo smarao u početku ali kulminacija je odlična.
Mission complete!!!!!!!!!!!!!!!:banana:
Btw. priča postaje sve bolja i bolja,drugi chapter me malo smarao u početku ali kulminacija je odlična.
Ljudi zanima me kako je uradjeno kretanje u igri,da li samo pomocu misa(kliknes gde oces da ides) ili pomocu misa i tastature(kao gothic recimo)???
recite mi, jel postoji mogucnost da se "odmoris" mimo dijaloga i vatri koje nadjes usput ? treba da upalim u prvom chapteru onih 5 vatri za svestenika a tek je 8 ujutro, smorio sam se
PS. I kako da otkrivam nove biljke ? uzeo sam skill da mogu da berem biljke ali skoro sve su mi "unknown" kako da ih otkrijem - berem ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari