iii mora da je neko ima... sta ocekivat, gothic, oblivion ili nesto trece?
We have just released a new patch version 1.1a. The new patch replaces patch 1.1 and corrects a possible blocker bug that might occur in Act5.
"We've tried to fix as many problems as possible and provide a more stable version for the game as quickly as we could, hence the oversight. I'd like to ask everyone who hasn't yet installed the patch or has installed the 1.1 patch to update to version 1.1a." - said Jacek Brzezinski, Project Lead for The Witcher.
Installing the 1.1a patch will not cause any problems with existing saved games.
CD Projekt RED crew
First, with the DT Pro Advanced opened, you need to remove all of SCSI virtual drives of it automatically created in your computer (disable the Virtual Drives of normal Daemon Tools too)
After you removed them, just click with the right mouse button on the blank space in "Virtual CD/DVD Devices and click on "Add IDE Virtual Drive" if any message appear just hit the Ok option and wait.
Kako da u DAEMON Tools v4.10 Pro ubacim image u IDE virtual drive a ne u SCSI ?
Kako da u DAEMON Tools v4.10 Pro ubacim image u IDE virtual drive a ne u SCSI ?
Nece, mozda mora Advanced verzija ?
Dobro ima li neko nesto konkretno za reci o igri? Kakvi su kvestovi, prica, levelovanje...
Za ovo malo vremena koje sam igrao (stigao do drugog chaptera), mogu reći da igra ima neki svoj šmek.Radnja mi se sviđa, za sada je priča konzistentna i nema nekih većih iskakanja.
Za ovo malo vremena koje sam igrao (stigao do drugog chaptera), mogu reći da igra ima neki svoj šmek.Radnja mi se sviđa, za sada je priča konzistentna i nema nekih većih iskakanja.Seksa ima, nije eksplicitan, ali je zato rečnik, tačnije psovke, veoma eksplicitan.Nasmejao sam se kada sam provalio da lik kada u jednoj sceni priča sa nekom ženskom kaže nešto kao "Can i COME with you" i to sa zločestim naglaskom na COME (iliti zvučalo je kao CUM).
U svakom slučaju više mi se sviđa nego Jericho, od kojeg sam očekivao mnogo više.
Sistem borbe je verovatno najveća mana igre,i preveliki load time kad se negde ulazi ili kad se učitava pozicija.Inače što više igram sve mi se više sviđa.
A možda najveća mana je ubacivanje...½kartica½ :-devil-: Više se trudim da skupljam iste nego trofeje iz glavnog questaOdvlači mi previše pažnju od spašavanja sveta
![]()
kolko sam ja cuo, u igri treba gledati kako svaki zamah maca i kliknuti u momentu povoljnom i prirodnom da junak ponovo udari, dakle nista od button mashinga kao u diablo-like igrama...
izem ti shezdeset peto parche :d
nego kakva je igra po pitanju kvestica, nelinearnost i te budalastine koje igru sputavaju da bude next gen?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari