Šta je novo?

The Evil Within [Bethesda]

nemam pojma,mozda je do ripa (mada svi ostali R.G. Mechanics ripovi sljakaju kako treba),mozda do toga da sam ja previse navikao na 30+ fps,mozda je problem sto je meni forsovan Crossfire (nisam probao da ga iskljucim) ali apsurd mi je da AAA naslov ovako radi,kao sto mi je svojevremeno bio i za GTA IV,pa ko se ljuti neka se ljuti.na gejmplej nemam zamerke,defnitivno cu je obrnuti kad i ako izadju ovi fiksevi (deo toga nije do bethesde,treba ovi iz amd-a da se sete da naprave drajver i profil za ovo) i drajveri,ali do tad stvarno ne mogu,a svidja mi se.

inace kao da imam konstantan stutter,nemam pojma kako da vam objasnim,seckanje sta li.

nemam pojma,mozda je do ripa (mada svi ostali R.G. Mechanics ripovi sljakaju kako treba),mozda do toga da sam ja previse navikao na 30+ fps,mozda je problem sto je meni forsovan Crossfire (nisam probao da ga iskljucim) ali apsurd mi je da AAA naslov ovako radi,kao sto mi je svojevremeno bio i za GTA IV,pa ko se ljuti neka se ljuti.na gejmplej nemam zamerke,defnitivno cu je obrnuti kad i ako izadju ovi fiksevi (deo toga nije do bethesde,treba ovi iz amd-a da se sete da naprave drajver i profil za ovo) i drajveri,ali do tad stvarno ne mogu,a svidja mi se.

inace kao da imam konstantan stutter,nemam pojma kako da vam objasnim,seckanje sta li.

Taj stutter imaju svi kako vidim... A jel igras na dzojpedu ili na tastaturi? Ja igram na DS4 i sljaka jako dobro.., mozda ne valja i sensitiv za misa pa to dodatno daje na losem feelingu

mis,tastatura.mozda je do toga, FPS-er sam primarno.

Ima li nekih problema kada se uklone black bars, nekih grafickih glitch-eva ? I koliko utice na performanse ?

*** igra ima 33gb i treba joj toliko fix-eva.to me podseca na wot gde je nakon instalirane igre pozeljno instalirati brdo modova za ugodan gameplay:(

Interesantno da igra nece da mi ocita nivo kada mi je memorija na grafickoj OC (1200mhz na 1280mhz) vec moram da spustim na default vrednost.

*** igra ima 33gb i treba joj toliko fix-eva.to me podseca na wot gde je nakon instalirane igre pozeljno instalirati brdo modova za ugodan gameplay:(

Fixevi uopšte nisu neophodni, a ja za divno čudo nisam sreo ni jedan od tih bagova, tehničkih problema i sve to na šta se neki žale (imam osećaj da je dosta toga žešće preuveličano :)).
Igra radi tečno u svakom pogledu, 30 fps mi nikada nije bio problem a posebno ne za ovaj žanr.:)

Sumnjam da ce igra dobiti oficijalni patch od ljudi koji su radili na igri.
Odigrao sam malo posto sam samo probao kad je izasla, nije lose. Crne trake i ne smataju toliko, a fps lock mi se ne svidja.

Moze li neko da mi kaze kako da otkljucam fps? Dakle samo fps unlock mi treba.
I takodje kod ovog black bars/FOV fix-a da li ima glitcheva? Da li sve radi kako i treba?

Poslednja izmena:
Jedini glitch je ako forsiras 90 FOV (preporuka da se spusti na 85) jeste sto lampa zaslepljuje.

Nema svrhe da se zamajavaš otključavanjem fpsa kada ti igra 100% neće raditi u 60 fps na toj konfiguraciji. Igra je optimizovana za 30 fps i ništa preko toga u ovom trenutku NIKOME neće raditi tečno (bez obzira na konfiguraciju).
Fino igraj kako je i zamišljeno i ne brini se za fps, neće ti uopšte smetati.

Ja sve to znam ali ja bih ipak da probam, snasao sam se u medjuvremenu.
I ne igra nije "optimizovana za 30 fps", ne postoji nesto sto je optimizovano za 30 fps. Igra nije optimizovana uopste.

Poslednja izmena:
hah koji ste vi likovi jos se raspravlja o black bars i fps-u, poigrajte malo i igru usput onako spontano :p :d

Ja sve to znam ali ja bih ipak da probam, snasao sam se u medjuvremenu.
I ne igra nije "optimizovana za 30 fps", ne postoji nesto sto je optimizovano za 30 fps. Igra nije optimizovana uopste.
Igra je sasvim solidno optimizovana, samo ne treba očekivati dobre performanse ako koristite svakakve hackove i terate igru da radi nešto što autori nisu zamislili.

ako su autori zamislili ovaj stutter onda nemam komentar.nesto ne vidim da se konzolasi zale na to.

Ne preporucujem da igrate ovo posle Ryse, nikako. :p

Pa dobro, grafika je losija, ali je sama igra dosta, dosta bolja.

Pa sad... 2 potpuno razlicita zanra, zavisi kako kome. :D

Odavno nisam imao slicnu situaciju, jos sam se bas pazio koliko sam mogao. U vremenu gdje obicno imamo i viska municije po par stotina, 4 razlicite automatske, 2 pistolja i vise rucnih nadje se i nesto ovako, bas fino, malo za promjenu :)

2014-10-18_00002.jpg

Poslednja izmena:
Šta znam, meni je ovo kao horor igra posle Aliena prilično meh...
Videću hoće li se utisak popraviti kasnije, za sada nisam baš oduševljen.

Šta znam, meni je ovo kao horor igra posle Aliena prilično meh...
Videću hoće li se utisak popraviti kasnije, za sada nisam baš oduševljen.

A tebi je zači Alien horor igra, eheheee!?! E pa vidiš, ja lično smatram da je Alien meh na kvadrat a i ne vidoh tamo ama baš ništa horor. Ovo još nisam pogledao, ali mi se čini baš kao klasična malo više nabudžena horor igra tipa Silent Hill i tome sl, za koju se iskreno nadam da nema Alienosvski konecpt zvani totalna pasiva u kombinaciji sa ormanolikim skrivalicama. Stvarno nemam nameru da se tokom većeg dela igranja, igram žmurke sa Ai-em koji je pri tom možda i glupavo rešen poput onog u Alienu.

Poslednja izmena:
šta je sa flawless widescreen fixom ? kao da im je forum oboren.

Alien Isolation je standardan nju ejdž survival "horror" tipa Slenderman ili Outlast samo upakovan u AAA pakovanje, logično da bolje prolazi kod modernog gamera nego The Evil Within.

Evil Within je jedno 5 puta jaca igra od Aliena po pitanju prodaje i bvroja igraca da si ti meni ziv i zdrav. Toliko o tom boljem prolasku kod modernog gamera.

Pa ovo je neuporedivo ozbiljnija igra, a i igrači do sada znaju kakav kvalitet treba očekivati od Mikamija. Alien (po meni) ne zaslužuje ni to prodaje i ocene koje je dobio, igra je samo iskoristila popularan IP i danas najpopularnije trendove među horor igrama. Ruku na srce fino je uhvatila šmek prvog filma i to je jedini realan kvalitet koji poseduje.

Zašto ne postujete ništa o ovoj igrici? Nemoguće da je ovde tako malo ljudi igra.

Ja sam na 9 chapteru i jako sam zadovoljan igrom, dugo nisam igrao nesto sto ce mi drzati paznju, tj. volju da je zavrsim do kraja.

Upravo zavrsio, mogu slobodno da kazem da je meni ovo ubedljivo najbolja igra u poslednje 2-3 god.

Jako sam zadovoljan pozitivnim utiscima, jer mi je ovo jedan od najdrazih zanrova i cuvam je za sam kraj da je odigram, jer znam da ce mi se dopasti, a ocekivanja su velika :)

Kolko traje igra, jel duga kampanja?

Nazad
Vrh Dno