Šta je novo?

The Evil Within [Bethesda]

Šta ja znam, njegov komentar meni zvuči neverovatno sarkastično, da ne spominjem Farming Simulator 2015.:D

U svakom slucaju jel neko preorder igru ? Instalira je citavih 30 minuta smorio sam se. Konacno da sednem kod kuce i da odradim maraton :)

Ign - 8.7, Gametrailers - 9... ostali me manje vise ne zanimaju. Bravo za Mikamija i hvala mu sto spasava najbolji zanr :cigar::)

Probao neko? Kakve su performanse, citam uzasno da je uradjen port za PC :(

Kazu da i5/i7 i R9 280x/Nvidia u tom rangu pa i jace nemaju sanse da odrze 60fps. Oko 40-50 a ide i ispod, rekoh ja bice krs optimizacija. Tako da se i preporucuje da se igra zakljuca na 30.
Inace dosta ljudi se zali na to da igra uopste nije smooth, tj. da i ako radi u 30fps recimo igra izgleda kao da radi u 20-25 fps.

Ali crne trake koje zauzimaju gotovo pola ekrana na vrhu i na dnu... :lupko: nemam komentar.

Poslednja izmena:
Kazu da i5/i7 i R9 280x/Nvidia u tom rangu pa i jace nemaju sanse da odrze 60fps. Oko 40-50 a ide i ispod, rekoh ja bice krs optimizacija. Tako da se i preporucuje da se igra zakljuca na 30.
Inace dosta ljudi se zali na to da igra uopste nije smooth, tj. da i ako radi u 30fps recimo igra izgleda kao da radi u 20-25 fps.

Ali crne trake koje zauzimaju gotovo pola ekrana na vrhu i na dnu... :lupko: nemam komentar.

Ao fuckk :/

Crne trake su ogromne, mislio sam da je tako sam na starim konzolama pošto se neko želio na to ranije. Izgleda mogu da se uklone ali ljudi se žale da tada ima svakakvih grafičkih gličeva.
Inače, gledao sam sad slike PC verzije na najvišim podešavanjima, jedino sam mislio da će izgledati puno bolje od onih snimaka sa konzola što bi opravdalo brutalnu zahtevnost al nema ništa od toga, izgleda mutno, isprano, nikako...:(

Čekaju se zakrpe, dakoliko toliko srede te performanse i bagovitost, i poprave probleme sa rezolucijom (ako oni neće neki moder će 100% izbaciti fix). Tada ću da joj dam šansu.

Najvise smetaju crne trake, 30fps lock nije problem jer je savrseno igrivo, a grafika nije tako losa. Igra mi je ok za sada posle zavrsenog prvog chaptera.

Crne trake su ogromne, mislio sam da je tako sam na starim konzolama pošto se neko želio na to ranije. Izgleda mogu da se uklone ali ljudi se žale da tada ima svakakvih grafičkih gličeva.
Inače, gledao sam sad slike PC verzije na najvišim podešavanjima, jedino sam mislio da će izgledati puno bolje od onih snimaka sa konzola što bi opravdalo brutalnu zahtevnost al nema ništa od toga, izgleda mutno, isprano, nikako...:(

Čekaju se zakrpe, dakoliko toliko srede te performanse i bagovitost, i poprave probleme sa rezolucijom (ako oni neće neki moder će 100% izbaciti fix). Tada ću da joj dam šansu.

Moze ali samo da se zumira slika i da se ustvari te crne trake ne vide, tek tad padaju performanse za oko 10-15 fps.
Meni se cini da su oni stavili 30fps lock zato sto su skontali da ni i7 i GPU od 400e ne mogu da pokrenu ovo u stabilnih 60fps. Klasican port sa konzole bez ikakvog rada na njemu sto se optimizacije tice, igra izgleda dosta lose a radi kao da je u najmanju ruku novi Crysis u pitanju.

Evo skinuo sam na steamu igru i pokrenuo ali svaki put mi izbaci "the evil within stopped working" i izgleda pokrece igru u window mode-u, sta da radim? :S

Moze ali samo da se zumira slika i da se ustvari te crne trake ne vide, tek tad padaju performanse za oko 10-15 fps.
Meni se cini da su oni stavili 30fps lock zato sto su skontali da ni i7 i GPU od 400e ne mogu da pokrenu ovo u stabilnih 60fps. Klasican port sa konzole bez ikakvog rada na njemu sto se optimizacije tice, igra izgleda dosta lose a radi kao da je u najmanju ruku novi Crysis u pitanju.
Ovo nije istina.:)
Kod mene igrica dobro radi i sasvim sam zadovoljan grafom.:) Za ovakvu igricu i ne treba frejmrejt preko 30 + igram gamepadom.

za sada sam prezadovoljan. Kao da ponovo po prvi put igram Resident Evil 4. :)

*** ima da mi komsija pop1zdi dok skinem ovu igru :-devil-:

Uf napeto sa netom 3 igre u poslednjih par dana i svaka preko 30gb sa ovolikim igrama je 1tb je smešno malo a ja volim da čuvam iso :p

Kupi fizicku kopiju igre kada si vec takav "kolekcionar".

Grunt jesi to iznerviran večerašnjom utakmicom vidim da te je moj post povredio?? ILI Možda imaš problem sa svojih 500gb hardom pa ti je frka što nemožeš i ti da budeš kolekcionar?? :laugh::laugh:

Iako lici da je igra smooth, u praksi i nije tako. Sve se neakako vuce, treba mu vecnost da otvori vrata, pogled je iz treceg lica, a verikalni fov suvise mail. Fali po dva prsta od gornje i donje ivice.
Teksture plasticne, a zombiji suvise glupavi. Nije cudo sto je ocenjena sa celih 7.3.
Stigao sam do nekog keja i tu odustao. Ipak nisam toliki mazohista.

Ja isto odustajem od ove igre vec nakon 3.chaptera. Za tehnicku izvedbu nemam reci, one crne linije cemu to?! Filmski ugodjaj kao ili sta :D Grafika u nekim delovima i lici na nesto ali uglavnom je ocajna, pogledajte samo teksture auta tj. unutrasnjosti na sta lici, kao igra iz 2005.god :D A tek face sto Japanci odradjuju, strasno.

Meni igrica grafički izgleda sjajno a performanse su OK za grafiku. Atmosfera i art stil fantastični.
Iznenadila me je težina, ovo stvarno ume da bude brutalno a ne postoji skoro nikakav hand holding. Gejmplej, dizajn kao da su izašli iz zlatnog doba japanskih horo igrica. Raj za ljubitelje starih RE i SH igrica (ne ovih novih akcionih limunadica :)). I ne čudi me da se ne sviđa nekim od novopečenih game novinarčića.. Ko voli sh žanr, da se malo oznoji i namuči uz neku igricu i ima solidnu konfu neka obavezno igra. Ostali neka zaobiđu ako nisu 100% sigurni da im se igra ovakva stvar, survival horror (onaj pravi, ne akcione holivudštine i jefitini jumpscare festovi koji danas nose to ime) nije za svakoga (nije žanr džaba skoro zamro).

Mislim da bas za ovaj naslov nije grafika centralni dio, nego nesto sasvim drugo, uglavnom ovo sto sam odigrao za sad mi je se jako svidjelo, mozda zato sto vec godinama cekam na nesto slicno ovom, ne znam..

Moze li samo neko da mi odgovori, ako zna, na sta je kod ove igre otislo gotovo 35GB??

Meni je ovo vrh, mada moram priznati smetale su mi one crne linije ali samo dok se nisam navikao, sve je glatko i pored locka na 30 fps (nema potrebe otklucavati na 60), mozda zato sto igram gamepadom.
Svidja mi se sto moras malo i takticki neku sunjalicu da odigras pa iza ledja nozem zavrsis posao, nema srljana i praznjenja sarzera do mile volje.

I naravno mislim da igra definitivno nije za svakog.

Poslednja izmena:
ima R.G.Mechanics rip od 12gb,javljam jel' fejk.

Vrh Dno