^
Šta je tačno problem sa njegovim komentarom?
Kazu da i5/i7 i R9 280x/Nvidia u tom rangu pa i jace nemaju sanse da odrze 60fps. Oko 40-50 a ide i ispod, rekoh ja bice krs optimizacija. Tako da se i preporucuje da se igra zakljuca na 30.
Inace dosta ljudi se zali na to da igra uopste nije smooth, tj. da i ako radi u 30fps recimo igra izgleda kao da radi u 20-25 fps.
Ali crne trake koje zauzimaju gotovo pola ekrana na vrhu i na dnu... :lupko: nemam komentar.
Crne trake su ogromne, mislio sam da je tako sam na starim konzolama pošto se neko želio na to ranije. Izgleda mogu da se uklone ali ljudi se žale da tada ima svakakvih grafičkih gličeva.
Inače, gledao sam sad slike PC verzije na najvišim podešavanjima, jedino sam mislio da će izgledati puno bolje od onih snimaka sa konzola što bi opravdalo brutalnu zahtevnost al nema ništa od toga, izgleda mutno, isprano, nikako...
Čekaju se zakrpe, dakoliko toliko srede te performanse i bagovitost, i poprave probleme sa rezolucijom (ako oni neće neki moder će 100% izbaciti fix). Tada ću da joj dam šansu.
Ovo nije istina.Moze ali samo da se zumira slika i da se ustvari te crne trake ne vide, tek tad padaju performanse za oko 10-15 fps.
Meni se cini da su oni stavili 30fps lock zato sto su skontali da ni i7 i GPU od 400e ne mogu da pokrenu ovo u stabilnih 60fps. Klasican port sa konzole bez ikakvog rada na njemu sto se optimizacije tice, igra izgleda dosta lose a radi kao da je u najmanju ruku novi Crysis u pitanju.
Kazu da i5/i7 i R9 280x/Nvidia u tom rangu pa i jace nemaju sanse da odrze 60fps. Oko 40-50 a ide i ispod, rekoh ja bice krs optimizacija. Tako da se i preporucuje da se igra zakljuca na 30.
Inace dosta ljudi se zali na to da igra uopste nije smooth, tj. da i ako radi u 30fps recimo igra izgleda kao da radi u 20-25 fps.
Ali crne trake koje zauzimaju gotovo pola ekrana na vrhu i na dnu... :lupko: nemam komentar.
MegaTexture tehnologija...Moze li samo neko da mi odgovori, ako zna, na sta je kod ove igre otislo gotovo 35GB??
MegaTexture tehnologija...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari