Šta je novo?

The Evil Within [Bethesda]

Ovo vec dugo vremena cekam, jos samo sedam dana, mislim da ce ovo biti igra godine bar za mene :d

I ja cekam ko ozebao sunce :)

Aha, igra izgleda prosečno (ne izgleda loše ali Wolfenstein koristi isti endžin i izgleda dosta boje od ovoga što sam video) a ima izuzetno visoke zahteve i još će navodno biti zaključana na 30 fps. Ili kake, ili nas čeka baš loš port.

*** al je njima dobro.na 30fps-a nema igre koju bi igrao ma koliko ona dobra bila.cak je i 40 malo.

Ovaj 30 fps lock ne mirise na dobro. Nesto tu nece da valja.

*** al je njima dobro.na 30fps-a nema igre koju bi igrao ma koliko ona dobra bila.cak je i 40 malo.

Brate, žao mi je što ovo tebi moram da kažem jer si mi okej lik, ali si upravo probio sve moguće barijere najglupljih stvari koje sam pročitao na internetu. Igrao sam igru na Xboxu na 30 fps-a, a onda isto to na PC-u u mnogo više i ne postoji apsolutno nikakva BITNA razlika. Malo je tečnije, ali je to jednako bitno kao i tehnika pranja nogu u Palestini. Da nemaš fraps ili šta god da koristiš, nikad ne bi ni znao da li imaš 30ak ili 60ak fpsa.

EDIT: Ne kažem da nije lepo imati više FPS-a, i ja volim da izvučem što je više moguće, naravno, ali reći da je singleplayer neigriv ili odbijati igru zbog 30 fps-a je...

Poslednja izmena:
Nije problem 30 fps lock sam po sebi, već ono što on u kombinaciji sa izuzetno visokim zahtevima a (po svemu sudeći) prosečnom grafikom govori o kvalitetu PC porta...

Ma, bole njih. Kao i sve danas, proizvodi se taman koliko ce da prodje uz hajp koji ide uz to kao da je ne znam sta. I to prolazi u svemu danas.

Brate, žao mi je što ovo tebi moram da kažem jer si mi okej lik, ali si upravo probio sve moguće barijere najglupljih stvari koje sam pročitao na internetu. Igrao sam igru na Xboxu na 30 fps-a, a onda isto to na PC-u u mnogo više i ne postoji apsolutno nikakva BITNA razlika. Malo je tečnije, ali je to jednako bitno kao i tehnika pranja nogu u Palestini. Da nemaš fraps ili šta god da koristiš, nikad ne bi ni znao da li imaš 30ak ili 60ak fpsa.

EDIT: Ne kažem da nije lepo imati više FPS-a, i ja volim da izvučem što je više moguće, naravno, ali reći da je singleplayer neigriv ili odbijati igru zbog 30 fps-a je...

Ovo sve zavisi od osobe do osobe i ko koliko moze da tolerise, takodje zanr igra veoma bitnu ulogu.
Meni je recimo Killer is Dead izgledao katastrofalno u 30fps i prosto ne bih nikad mogao da ga igram na taj nacin i mucim sebe, zato sam i obrisao igru nakon pola sata a svidela mi se i naravno da sam hteo da je predjem, ali ni dan danas nista povodom toga kao i povodom game breaking bug-a nije uradjeno.

Ovo deluje kao manje-vise spora igra i razlika nece biti toliko ocigledna. Ali na PC sto se mene tice razlika 30-60 fps je ocigledna i kad se naviknes na 60, 30 ne dolazi u obzir. Jedino ako bas mora.

Ovo sve zavisi od osobe do osobe i ko koliko moze da tolerise, takodje zanr igra veoma bitnu ulogu.
Meni je recimo Killer is Dead izgledao katastrofalno u 30fps i prosto ne bih nikad mogao da ga igram na taj nacin i mucim sebe, zato sam i obrisao igru nakon pola sata a svidela mi se i naravno da sam hteo da je predjem, ali ni dan danas nista povodom toga kao i povodom game breaking bug-a nije uradjeno.

Ovo deluje kao manje-vise spora igra i razlika nece biti toliko ocigledna. Ali na PC sto se mene tice razlika 30-60 fps je ocigledna i kad se naviknes na 60, 30 ne dolazi u obzir. Jedino ako bas mora.

Može i to biti, mada sam na boxu sve moguće stvari igrao i nigde mi ni 1% ništa nije falilo. Valjda neke igre rade i na 60, kako mi rekoše (MK, PES), pa zato i nisam primetio. Nego, znam na starom kompu kad sam igrao, pa mi nešto radi fino, ja upalim fraps, ono 25FPS-a i igrao sam opušteno. Betmen prvi je bio u pitanju. Kasnije sam ponovo instalirao na novom kompu i nisam primetio neku razliku. FPS na 30 bi trebalo da bude poslednja prepreka u igranju i najmanji problem.

Nije problem 30 fps lock sam po sebi, već ono što on u kombinaciji sa izuzetno visokim zahtevima a (po svemu sudeći) prosečnom grafikom govori o kvalitetu PC porta...

To okej, potpuno nepotrebna stvar zaključavanje FPS-a i ko zna kako će igra raditi. Srećom, još mi je tu kutija, pa ću u najgorem slučaju tu i igrati.

Ako igra nije brza, 30 FPS dolazi u obzir. Pod uslovom da je konstantnih 30. Cim je igra malo brza (FPS i sl.), ne mere bez kabla. U sustini, jednostavna stvar. Samo ljudi bas i nisu...

Ne pričajte napamet, dok ne izadje.

Dark souls radi na 30fps i to joj uopšte ne smeta da bude daleko najbolja igra u proteklih 10 godina.

Ako igra bude na mikamijevom nivou, ne bunim se ni ako je 25fps sa grafikom iz 2005.

Pa dobro pricali smo o tehnickom aspektu igre, tj o fps. Ne o tome da li je igra kvalitetna ili ne, to jos niko ne zna.

Najgora stvar koja moze da se desi je da igra bude 'prosecna' i da ima lock, ako bude dobra, onda lock nece ni smetati (barem meni).

Najgora stvar koja moze da se desi je da igra bude 'prosecna' i da ima lock, ako bude dobra, onda lock nece ni smetati (barem meni).

Meni bas obrnuto , ako je dobra i 30fps onda je steta i veci gubitak , ako je losa igra moze biti i 200fps , ko ce gubiti vreme s losim igrama.

Ja sam to rekao iz svog ugla gledanja, dosta dugo sam posedovao xbox 360, pa mi igranje na 30fps-a ne predstavlja problem ako mi igra svojim kvalitetom 'drzi' paznju na samoj igri a ne frejmovima.

Dark Souls je po meni normalno izgledao i tečno radio na 30 FPS-a ako se igra gamepadom. Mišem je malo trzao, ali samo pri naglim pokretima i ako se ostavi velika xy dpi osetljivost.

Poslednja izmena:
taj rad.

Meni za sada samo jedna stvar ovde smeta ali mi bas smeta, pricam o egzekucijama. Taj momenat ovo svrstava u rang sa The Suffering. Samo da toga nema igra bi bila mnogo dobra.

Mislim da ce ovo biti vrhunska igra, nesto sto ce mi se napokon toliko svidjeti kao sto je RE4 prije skoro 10 godina.

Igra je mnogo mracna i bizarna, ja ne znam hocu li moci ovo. :zgran:
Inace sta je sa teksturama? Jako lose izgledaju.

Edit: A egzekucije, tj. nacin na koji glavni lik umire su... no comment.

Poslednja izmena:
pojavila se za stare konzole

Igrao par minuta na X360... Sunce ti, ala su sasekli sliku, stvarno su velike ove trake.

http://www.videogamer.com/reviews/the_evil_within_review.html

Note: the embargo for media that received The Evil Within from Bethesda is on October 14th, the day of release. As Bethesda declined to send us a review copy of the game (presumably due to the score we gave Wolfenstein: The New Order) we bought our own copy. As such said embargo does not apply, hence why the review is live now.

8/10

Odgledah i video review:

FOV je katastrofa.
Teksture i grafika uopste uzas.
Cini mi se da ima frame dropova tj. da igra ne radi u konstantnih 30 fps.

Mislim da ce ovo za PC da bude uzasan port.

Poslednja izmena:
Nista posebno iz ovih 4 sata koliko je igram. 30fps ne smeta sa dzojstikom, manje vise ko je igrao na PS3/Xbox360 isti djavo. U svakom slucaju grafika nije bas impresivna ali je lock 30fps na mojoj konfi i 2gb vrama gtx770. Kombo RE i SH po mom ukusu, okej je ali nista spektakularno, vise sam uzivao u Alien Isolation.

Btw nisam probao da unlockam 30fps ali kontam da bi bilo dropova sa 60 na 45/40 kao u Dead Rising 3, ocigledno zbog porta i optimizacije.

Poslednja izmena:
^
Cim se pojavi ovakav neki komentar,odmah znam da ce igra biti prosek,a bas sam polagao nade u ovu igru!Ocekivao sam vrhunski survival horor!
Ma znate sta dosta mi je ovih prosecnih tripl A naslova,cekam ja lepo Farming Simulator 2015,pa da se opustim kao covek!

Nazad
Vrh Dno