Šta je novo?

The Evil Within [Bethesda]

stalker, amnesia, outlast, slenderman... probao sve i sve su mi to dosadna i u dva slucaja niskobudzetna ******...

Ima sasvim finih horora, SAW.
Što se STALKERA tiče ja još uvek igram giga mod STALKER SOUP, koji ne smo što je težak već me na momente tera da poskočim u stolici dok igram.
Da je mama, pa danas i nije u svoje vreme 2007 je bio.
Od svih gore navedenih naslova Dead Space trilogija je ostavila najjači utisak na mene.

Ima sasvim finih horora, SAW.
Što se STALKERA tiče ja još uvek igram giga mod STALKER SOUP, koji ne smo što je težak već me na momente tera da poskočim u stolici dok igram.
Da je mama, pa danas i nije u svoje vreme 2007 je bio.
Od svih gore navedenih naslova Dead Space trilogija je ostavila najjači utisak na mene.

Dead Space pff , ja koji sam prilicna kukavica za horor igre presao sam ih kao od shale, ae jos prvi deo kolko' tolko' ali drugi i treci deo su shooteri klasicni :p
Strasniji mi je jedan Condemned npr.

Condemned je fantasticna kombinacija dve spominjane vrste horora. Ima i pricu, i jezivu atmosferu, i BOO! fazone, plus sama koncepcija borbe gde te zavisnici zaposednuti zlom silom ganjaju kroz oronule hodnike a u ruci stangla...vrh.

Imao sam ozbiljne traume tokom igranja, jer sam ga igrao kao i svaki horor, u mraku, pojacan.

Condemned je fantasticna kombinacija dve spominjane vrste horora. Ima i pricu, i jezivu atmosferu, i BOO! fazone, plus sama koncepcija borbe gde te zavisnici zaposednuti zlom silom ganjaju kroz oronule hodnike a u ruci stangla...vrh.

Imao sam ozbiljne traume tokom igranja, jer sam ga igrao kao i svaki horor, u mraku, pojacan.

To,to... Srocio si ga bas bas u sustinu sta ga cini tako strasnim :)

šteta što je drugi deo ps3 exkluziva .

nego, što ne pomenuste fatal frame, koga sad sasvim pristojno možemo da poteramo na emulatoru ?

da, fatal frame je extra, igrao sam ga na box-u...

šteta što je drugi deo ps3 exkluziva .

nego, što ne pomenuste fatal frame, koga sad sasvim pristojno možemo da poteramo na emulatoru ?

Kokane koja je optimalna konfiguracija za emuliranje kutije? Jel imas neko iskstvo?

Hvala drugari, pozabavicu se veceras malo emulacijom. Obozavam te oldskul survival horore.

koje igre valjaju za wii, a da rade dobro u emulatoru?
jel ima normalan emulator i za x360, ps3?
moze na pp, da ne pravimo off...

emulatora za ps3 i xbox360 nema i ne može da bude u dogledno vreme zbog specifične arhitekture cell procesora (i njegove varijante xenon u boxu).

teoretski je mnogo lakše emulirati xbox one i ps4, zato što su to grubo rečeno x86 pc kompjuteri,
ipak to nećemo skoro da dočekamo, jer bi takvog programera zadesila veoma nesrećna sudbina.

što se tiče ostalih konzola, ps2 , wii i gamecube imaju emulatore koji rade maltene 100% identično kao i konzola, možeš da poteraš bilo koju igru sa tih platformi,
čak i wii igre koje zahtevaju nunchak kontroler (pod uslovom da ga poseduješ, naravno).

ok, hvala... za ps2 sam znao, lepo da bar wii moze, posto za to nisam bio upucen... probacu neke igre def, posto imam dzojped, verovatno i super maria opalim... off over...

taj rad, 100% uzeli statiste, msm da takav marketing ne treba ovoj u najavi kvalitetnoj igri...

Juce je pao NDA za preview koji su novinari odigrali, 2 sata gameplaya. Svi su veoma zadovoljni sa igrom jer bas ima orginalni RE1 shmek.

14271120582_3d91317cdchuwu.png

14086543258_1b7dd1757hdu4p.png

14271120082_e618695212buj0.png

14086543798_36f174409qauta.png

14273202455_99ed36f893ou8e.png

"Kupujem"

Slabo koji naslov izdan od strane Bethesde me moze razocarati, ni znam da li postoji uopste takav..

A sta ce ovom sef na glavi... kao kosmar nekog ko ima fobije od sefova?

Samo da ovo vise izadje, pa da svi slavimo ;)

nemam sta da igram, ovaj Metro Redux sam obrisao posle 5 minuta... cekam pre svega Wasteland... no videcu pre toga dal cu moci da igram Dead Rising 3...

De si damirbaje,nema te 100 godina,sta se radi,kako ide posecivanje foruma itd?

Nazad
Vrh Dno