Šta je novo?

The Evil Within [Bethesda]

LOL, igra ima teksture k'o s' PS keca. :p
To je već preterivanje.:D
Ali da su mutne, jesu. Sve lepo izgleda iz daleka, ali kad bilo koju teksturu pogledaš izbliza... neke su baš za povraćanje. Gore nego u Rage-u. :( Baš me interesuje čime će pokušati da opravdaju ovakvu "optimizaciju". Rage i Wolfenstein izgledaju bolje od ovoga, posebno Wolf koji kao i da ne koristi isti endžin, a lete na 60 fps.

Poslednja izmena:
Ovo i koristi ID Tech 5 (Rage) engine...:lupko:

Meni igrica grafički izgleda sjajno a performanse su OK za grafiku. Atmosfera i art stil fantastični.
Iznenadila me je težina, ovo stvarno ume da bude brutalno a ne postoji skoro nikakav hand holding. Gejmplej, dizajn kao da su izašli iz zlatnog doba japanskih horo igrica. Raj za ljubitelje starih RE i SH igrica (ne ovih novih akcionih limunadica :)). I ne čudi me da se ne sviđa nekim od novopečenih game novinarčića.. Ko voli sh žanr, da se malo oznoji i namuči uz neku igricu i ima solidnu konfu neka obavezno igra. Ostali neka zaobiđu ako nisu 100% sigurni da im se igra ovakva stvar, survival horror (onaj pravi, ne akcione holivudštine i jefitini jumpscare festovi koji danas nose to ime) nije za svakoga (nije žanr džaba skoro zamro).
Lepo kaze covek , ja ne znam sta se vi ljudi lozite na grafiku tolko , pa valjda je igrivost najvaznija?
Takodje Last of us ? grafika je smesna .. *** naravno kad je za konzolu , cak i na ps4 remasterovana verzija pa izgleda skoro isto .. ipak najbolja igra ikad napravljena , mora da ima tu nesto vise od grafike?lol
Meni iskreno The Evil Within je mix Last of us i mix old school igrica SH/RE i mislim da je bas to sto nam treba , da vrati zanr gde i pripada.

Poslednja izmena:
Lepo kaze covek , ja ne znam sta se vi ljudi lozite na graficku tolko , pa valjda je igrivost najvaznija?
Takodje Last of us ? grafika je smesna .. *** naravno kad je za konzolu , cak i na ps4 remasterovana verzija pa izgleda skoro isto .. ipak najbolja igra ikad napravljena , mora da ima tu nesto vise od grafike?lol
Meni iskreno The Evil Within je mix Last of us i mix old school igrica SH/RE i mislim da je bas to sto nam treba , da vrati zanr gde i pripada.

Pa bila bi mi nebitna grafika da je zahtevnost tipa recomended GeForce MX440 za ovu igru.

Jel sam samo ja u pitanju ili postanem "nostalgican" na moj ps3 i Last of Us kada sam u stealth modu sa flasom u ruci ? Haha :) Mislim da je ista animacija pa cak i pucanje me podseca na to. Isti feeling. Imao sam PS3 samo mesec dana a jedino sam Last of Us presao kompletno tako da mozda zbog tog jednog utiska.

Cinematic feeling.

Trebalo je cena igre da bude 70% - taman koliko ekrana igra zauzima.

A sama igra kakva je? Isključivo se bavite crnim linijama i teksturama :d

ova igri je sasvim dovoljno i 30fps, totalno nebitan fps..

Nesposobnost japanaca da portuju igru koja izgleda kao sto si i sam rekao kao da je iz 2010. Tuga i zalost sta se prodaje po 50-60e.
Tuzio bi ih.

Sve tehnikalije na stranu, igra je dobra. Doduse, ja sam od onih kojima idtech endzin ne smeta, kao ni crne linije, a ni 30 fpsa, cak mislim da je sve to svrsishodno u ovom slucaju. Najveci cit u Dead Spaceu je, po meni, bio 60 fps. Na konzoli je igra bila teza.

Grafici ništa ne fali, 30 fps nije problem ako se igra gamepadom.
IGRAJTE igricu i ne trošite vreme na nebitne stvari. Ovakav survival horror nismo imali još od vremena RE 4.

Zna li se neki odokativni minimum system requirements? Daj nek se pohvali neko ko ima neki krsh a moze da izgura ovo da znam da li da skidam:)

Za sada sam cuo da radi normalno na
AMD Athlon™ X4 Quad-Core 750K, Black edition 3.40GHz
8GB memorije
AMD Radeon 7770 1GB/DDR5/DVI/HDMI/DP/128bit

Ali ja imam AMD athlon x4 620 2.60ghz sto mi deluje kao znatno slabiji procesor:)

Zavrsih je pre par minuta. Prica je ono..zabole me glava od razmisljanja i nisam skontao sve kako valja verovatno :)

Neki chapteri su bili u Silent Hill stilu neki u Resident Evil definitivno. Stealth mod, flase kao fake i to je definitivno The Last of Us fazon, i uvek kad sam napolju u tim rusevinama ta igra mi prolazi kroz glavu. Probacu da unlockam 60fps i uklonim black bars kad pocnem na vecoj tezini, hteo sam da je odigram na nacin na koji je i napravljena.

au rodzaci,ja sam pokusao,mozda sam razmazen preterano ali ono je meni neigrivo,cekacu fikseve i CF profil.ne ulazim u raspravu dalje,ali neoprostivo je da ovo ovako radi.meni nije cak ni problem linije,ali bar CF profil da mogu lepo muski da igram kao covek.

Nerazumem kakav problem imaš sa radom meni igrica leti u Full HD-u a ti imaš jači komp :) tj. jaču grafu :d

Vrh Dno