Šta je novo?

The Elder Scrolls V - Skyrim

Kako jeftino i brzo moze da se nabudzi Enchanting?

Znam onu foru Iron Dagger za smithing, ako ima nesto slicno i za enchanting?

Te iste Iron Daggere možeš koristiti za enchantovanje. Izabereš enchantment, recimo Absorb Health, Soul Gem, i ud'ri. :) Ako ti ponestane Soul Gemova, potraži ih po Dwemer ruinima. ( Naravno, ako imaš zlata na pretek, imaš ih i u shopovima. )

Perkovi za 3x sneak attack za luk i strelu, 6x sneak attack za one handed i 15x sneak attack za bodeze se svi nalaze u SNEAK skill stablu. I da, zezno sam se oko one racunice, posto je 15x sneak attack osnovna steta. Na kraju izadje 2x98x15x2 = 5880 dmg.

Sto se tice enchantinga ja savetujem sledece iz vise razloga.
Skupljati boje iteme lootovanjem, najbolje oruzije, od elven i od orcish pa na gore. Prvo ga nabudzit oruzije smithingom, enchantovati ga sa turn undead ili damage stamina (najvredniji enchant za prodati) koristeci petty soul gem (najjeftiniji) i na kraju prodati enchantovano oruzije za lepe novce. Koga ne mrzi da navlaci sahte i dwarven metal iz ruina, moze da pretapa isti u dwarven ingote i pravi dwarven armor ili dwarven warhammer (najskuplji), budzi ih, enchantuje i na kraju proda.

Zasto sve ovo? Dize se smithing, enchanting i speech, a lovu da ne pominjem.

Poslednja izmena:
Perkovi za 3x sneak attack za luk i strelu, 6x sneak attack za one handed i 15x sneak attack za bodeze se svi nalaze u SNEAK skill stablu. I da, zezno sam se oko one racunice, posto je 15x sneak attack osnovna steta. Na kraju izadje 2x98x15x2 = 5880 dmg.

Sto se tice enchantinga ja savetujem sledece iz vise razloga.
Skupljati boje iteme lootovanjem, najbolje oruzije, od elven i od orcish pa na gore. Prvo ga nabudzit oruzije smithingom, enchantovati ga sa turn undead ili damage stamina (najvredniji enchant za prodati) koristeci petty soul gem (najjeftiniji) i na kraju prodati enchantovano oruzije za lepe novce. Koga ne mrzi da navlaci sahte i dwarven metal iz ruina, moze da pretapa isti u dwarven ingote i pravi dwarven armor ili dwarven warhammer (najskuplji), budzi ih, enchantuje i na kraju proda.

Zasto sve ovo? Dize se smithing, enchanting i speech, a lovu da ne pominjem.

+1

Te iste Iron Daggere možeš koristiti za enchantovanje. Izabereš enchantment, recimo Absorb Health, Soul Gem, i ud'ri. :) Ako ti ponestane Soul Gemova, potraži ih po Dwemer ruinima. ( Naravno, ako imaš zlata na pretek, imaš ih i u shopovima. )

Iako imam 20.000+ septima, moracu da ih trazim po Dwemer rusevinama, posto stekam pare za nekretnine ;D

Da li vredi postati vukodlak na 35lvl, nesto mi se cini slabasan, pa razmisljam da vratim save na predjasnje stanje. Nedostajace mi galop brzi od konja :d

Iako imam 20.000+ septima, moracu da ih trazim po Dwemer rusevinama, posto stekam pare za nekretnine ;D

Da li vredi postati vukodlak na 35lvl, nesto mi se cini slabasan, pa razmisljam da vratim save na predjasnje stanje. Nedostajace mi galop brzi od konja :d

Igra te uslovljava da primis beast blood u sebe ne bi li postao clan Companionsa, ali po zavrsetku njihovog quest chaina mozes da biras da li hoces da ostanes vukodlak, ili ne.

@Old Dog

Assassin's Blade je perk koji daje 15x sneak attack samo za bodeze, Deadly Aim je perk koji daje 3x sneak attack za luk i strelu, dok prek Backstab daje 6x sneak attack za one handed oruzija (ovo vazi i za bodeze dok se ne uzme Assassin's Blad perk). Svi ovi perkovi se nalaze na desnoj strani SNEAK skill stabla.

Moze da okaci neko sta treba za potion blacksmith od sastojaka kao i za potion za encchantovanje ? HvaLA

Enchanting: Blue Butterfly Wing, Hagraven Claw, Snowberries i Spriggan Sap
Smithing: Blisterwort, Glowing Mushroom, Sabre Cat Tooth i Spriggan Sap

Obrnuo sam igru, ali sam je genglao bas dugo. Danima sam je igrao.

Fala smak ;)

Jel se desilo nekom da archery skill padne na 20 i da bude crven, i da isto tako damage sa lukom bude manji.

Bilo je reči o tome. Jednostavno, podigni Archery za još jedan nivo i rešićeš se buga.

Edit... Probaj sa trenerima, najlakše je.

Poslednja izmena:
Ljudi, da li postoje neke naznake za izlazak sledeceg updatea ? Dakle to bi bio peti po redu.

Ima covek pravo. :D

376408_10150427267081645_85811091644_8605383_958752362_n.jpg

Inace meni se desio bag koji je bio u oblivion-u takodje - Ostale strele u telu nakon bitke i posle save-a....
I tako sam setao sa njima, jedna u glavi druga u ramenu :D
Inace fix za to je changesex komanda :D

Ne mora tako da se radi. Izbacis sve strele iz inventara, vratis ih odma' nazad i problem resen.

Radio i to - sav inventar out pa ponovo uzeo ali nije htelo....
Dupli changesex odradio posao ocas posla :)

nema izlaza-pomagajte

Potrebna pomoc, sve je u spoileru...

Dosao sam do questa Forbidden Legend , od 4 stavke u njemu gde treba pronaci 3 amuleta i kriptovanu poruku ja ovaj jedan amulet ne mogu da pronadjem (find the gauldur amulet fragment in saarthal) jer nemam kljuc za pecinu....

E sad posto sam malo guglao kazu nakon sto zavrsim "College of Winterhold quest"-First lessions" mogu otkljucati sledeci quest to jest Under Saarthal. Pod tim questom Tolfdir ce traziti da se sa njim sastanem ispred pecine i on ce je otkljucati sto ima i u ovom videu--

[YOUTUBE]VxBgz7HsXiI[/YOUTUBE] [/url]

Problem je taj sto ja nisam zavrsio niti znam kako da dodjem do questa College of Winterhold quest"-First lessions da bih dosao do under saarthal questa gde se sastajem sa tolfdirom ispred.

Ispred pecine nemam nikog osim u blizini sto sam pocistio jednog zmaja....

Igra je na poslednjem pecu bez modova.

Trenutno od questova imam samo trenutni forbbiden legend , a return to your roots, no stone unturned , in my time of need i misc.
Spasavajte ako znate sta ovde dalje da radim, mlatim se danima sa ovim, nek ide u tri lepe PM.

Nazad
Vrh Dno