tamash
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.01.2007
- Poena
- 319
xD meni je x3 samo sa dagger-om
Imaš perk ''Deadly Aim'' u SNEAK-u iznad backstaba.
		xD meni je x3 samo sa dagger-om
Perkovi za 3x sneak attack za luk i strelu, 6x sneak attack za one handed i 15x sneak attack za bodeze se svi nalaze u SNEAK skill stablu. I da, zezno sam se oko one racunice, posto je 15x sneak attack osnovna steta. Na kraju izadje 2x98x15x2 = 5880 dmg.
Sto se tice enchantinga ja savetujem sledece iz vise razloga.
Skupljati boje iteme lootovanjem, najbolje oruzije, od elven i od orcish pa na gore. Prvo ga nabudzit oruzije smithingom, enchantovati ga sa turn undead ili damage stamina (najvredniji enchant za prodati) koristeci petty soul gem (najjeftiniji) i na kraju prodati enchantovano oruzije za lepe novce. Koga ne mrzi da navlaci sahte i dwarven metal iz ruina, moze da pretapa isti u dwarven ingote i pravi dwarven armor ili dwarven warhammer (najskuplji), budzi ih, enchantuje i na kraju proda.
Zasto sve ovo? Dize se smithing, enchanting i speech, a lovu da ne pominjem.
Te iste Iron Daggere možeš koristiti za enchantovanje. Izabereš enchantment, recimo Absorb Health, Soul Gem, i ud'ri.Ako ti ponestane Soul Gemova, potraži ih po Dwemer ruinima. ( Naravno, ako imaš zlata na pretek, imaš ih i u shopovima. )
Iako imam 20.000+ septima, moracu da ih trazim po Dwemer rusevinama, posto stekam pare za nekretnine ;D
Da li vredi postati vukodlak na 35lvl, nesto mi se cini slabasan, pa razmisljam da vratim save na predjasnje stanje. Nedostajace mi galop brzi od konja :d
Jel se desilo nekom da archery skill padne na 20 i da bude crven, i da isto tako damage sa lukom bude manji.
Vidi u active effects da li imas neku bolest, meni je tako bilo za lockpicking
Jedan Cure Disease potion resava sve probleme
Ima covek pravo.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari