Šta je novo?

The Elder Scrolls V - Skyrim

^Moras da zapocnes

"uclanjenje" u Mages gildu...koliko se ja secam, jos na pocetku sam imao misc kvest da posetim Koledz u Winterholdu. Ako ti to nemas, pricaj sa nekim u vezi uclanjenja u mages gildu, to mozes sa gomilom konobara, onim magom u Dragonsreachu, itd...ili jednostavno probaj da udjes u winterhold, pa ako te presretne jedna madjijasica sa pitanjem, onda je to to. Samo sledis dalje sta ti kazu i docices do tog kvesta.

Hvala nex na odgovoru, ja sad krenuh u college winterhold ali ja ni kljuc za kapiju nemam , ako je uopste gilda u onom zamku nakon onih stepenica dugackih koje vode do kapije....nesto sam propustio....://

Poslednja izmena:
Uruk, da to sa slike..evo cesljam pa da vidim sta cu da uradim :)

onda si na pravom mestu i ne treba ti kljuc za to. Tu treba da te primi jedna elfica i uputi dalje.

Poslednja izmena:
Da, upravo tako.
Nisam odradio clear sky shout ://// ma idi , a nema sta nisam precesljao, ona vodi gore i kapija je otvorena napokon :)

Trebace ti taj shout za main quest ako ga vec nisi odradio :)

Za koliko ste presli igricu? :)

ja jos nisam a igram maltene od kada je izasla
doduse, ne bas po ceo dan...doziram hah
svidja mi se sto je opustena kao i folaut...ne tera te da je igras "agresivno" , vise uzivas u celom fazonu
najbolja igra prosle godine

lele, cudno !!!

ja jos nisam a igram maltene od kada je izasla
doduse, ne bas po ceo dan...doziram hah
svidja mi se sto je opustena kao i folaut...ne tera te da je igras "agresivno" , vise uzivas u celom fazonu
najbolja igra prosle godine

Koliko imas sati na save-u? :D Pa da, toliko se uzivis da bukvalno udjes u taj svet :D Bas kao sa Oblivionom :)

[YOUTUBE]kKz9KfETJXs[/YOUTUBE]

Konacno gotovo! :) 117 sati igranja, 51 lvl i ogromna vecina questova zavrsena (neki su mi sigurno promakli, kao onaj o 'butcheru' iz Windhelma, koji se nije ni aktivirao), no, all in all, poprilicno sam zadovoljan igrom i nedostajace mi ogromna prostranstva Skyrima. :)

Prilozi

• TESV 2012-01-09 18-16-13-40.jpg
    TESV 2012-01-09 18-16-13-40.jpg
    213.7 KB · Pregleda: 149
Konacno gotovo! :) 117 sati igranja, 51 lvl i ogromna vecina questova zavrsena (neki su mi sigurno promakli, kao onaj o 'butcheru' iz Windhelma, koji se nije ni aktivirao), no, all in all, poprilicno sam zadovoljan igrom i nedostajace mi ogromna prostranstva Skyrima. :)

Kako si zavrsio? :p Jel bilo na kraju nesto kao credit i to?

^ Journal prazan (sve zavrseno, ukljucujuci i main quest) i sve na mapi pootvarano i "ocisceno". To, bar po meni, poprilicno dobro sumira termin "game over". :)

^ Ja sam zavrsio "Destroy The Dark Brotherhood" quest chain... :p

Pfff Imperial Scum :D Mene su naljutile obe frakcije jos uvek se nisam odlucio uz koju cu stranu da stanem :D
Inace mi je najjace kada nosim Mace of Molag Bal - cuvari je se plase samo tako :D

Poslednja izmena:
Posle 50-ak sati igranja i dalje nemogu da se naviknem na sistem menjanja magija!Ne znam dali je problem do mene ili su ga oni zakomplikovali!Stavim sledeca podesavanja:
Healing magija na taster 3 leva ruka
Fire na taster 4 takodje leva ruka
E sada u zaru borbe kad hocu da se izlecim stisnem 3 i normalno pojavi se ta magija koju sam odredio tim tasterom,dok mi je mac u desnoj ruci!Zbrka nastaje kada umesto Healing magije hocu Fire(taster 4),meni nestane mac koji je u desnoj ruci i sada imam dve magije iako nisam tako odredi sa tasterima!To me tako iritira da je to strasno!

^ Journal prazan (sve zavrseno, ukljucujuci i main quest) i sve na mapi pootvarano i "ocisceno". To, bar po meni, poprilicno dobro sumira termin "game over". :)

Nisi imao problema recimo sa:

- Report Leifnarr's death to his family
- Speak to Verulus about the Hall of the Dead?

Meni su ovi questovi bugovali (i još 3 osim ovih), ali nisam hteo da koristim konzolu da ih rešim.

^ Sa ta dva ne, ali mi zato "Blood on the Ice" nikako nije hteo da trigeruje i sada, upravo zbog doticnog questa, ne mogu da kupim sebi kucu u Windhelmu. Od "miscellaneous" kategorije, jedino sto mi je bugovalo su instrumenti bardova iz Solituda, koji kao da ne postoje, ukoliko si ih pronasao pre dobijanja questova.

Pfff Imperial Scum :D Mene su naljutile obe frakcije jos uvek se nisam odlucio uz koju cu stranu da stanem :D

Ja sam igrao kao Bosmer (Wood Elf), a uzimajuci u obzir rasizam i ksenofobiju Ulfrika i njegova bratije, bilo je logicno na ciju stranu cu da stanem. :p E sad, da sam igrao sa Nordom, na primer, situacija bi veoma verovatno bila obrnuta... ;)

Da li moguće nekako preko konzole vratiti onu sekiru Wuutrad, drugar izgubio u borbi a treba mu sad za quest da bi otvorio onu pećinu, Jel postoji neka komanda kao što je ona za summonovanje ljudi, samo da nekako sumonujem sekiru?

Dave je napisao(la):
What I've always wondered is why my obsessive need to keep my quest log and inventory clean don't translate to keeping my house clean IRL.

Win :d

E ljudi jel je tacno da se zadaci obnavljaju? Da bukvalno imas beskonacno zadataka da radis?

Koliko ja znam nije tacno, ali ne zna se gde je kraj igre i da li postoji klasican GAME OVER kao kod drugih igara...

Ako neko zna kada je game over nek nam kaze, ali nigde nisam naisao na taj podatak na netu.

Nije mi jasno kako je lik smestio one glavurde na policu ;D

Skyrim mi je vrh igra zato sto su bukvalno od nje napravili mitologiju, koliko je tu maste trebalo uloziti..

Nazad
Vrh Dno