tamash
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.01.2007
- Poena
- 319
xD meni je x3 samo sa dagger-om![]()
Imaš perk ''Deadly Aim'' u SNEAK-u iznad backstaba.
xD meni je x3 samo sa dagger-om![]()
Perkovi za 3x sneak attack za luk i strelu, 6x sneak attack za one handed i 15x sneak attack za bodeze se svi nalaze u SNEAK skill stablu. I da, zezno sam se oko one racunice, posto je 15x sneak attack osnovna steta. Na kraju izadje 2x98x15x2 = 5880 dmg.
Sto se tice enchantinga ja savetujem sledece iz vise razloga.
Skupljati boje iteme lootovanjem, najbolje oruzije, od elven i od orcish pa na gore. Prvo ga nabudzit oruzije smithingom, enchantovati ga sa turn undead ili damage stamina (najvredniji enchant za prodati) koristeci petty soul gem (najjeftiniji) i na kraju prodati enchantovano oruzije za lepe novce. Koga ne mrzi da navlaci sahte i dwarven metal iz ruina, moze da pretapa isti u dwarven ingote i pravi dwarven armor ili dwarven warhammer (najskuplji), budzi ih, enchantuje i na kraju proda.
Zasto sve ovo? Dize se smithing, enchanting i speech, a lovu da ne pominjem.
Te iste Iron Daggere možeš koristiti za enchantovanje. Izabereš enchantment, recimo Absorb Health, Soul Gem, i ud'ri.Ako ti ponestane Soul Gemova, potraži ih po Dwemer ruinima. ( Naravno, ako imaš zlata na pretek, imaš ih i u shopovima. )
Iako imam 20.000+ septima, moracu da ih trazim po Dwemer rusevinama, posto stekam pare za nekretnine ;D
Da li vredi postati vukodlak na 35lvl, nesto mi se cini slabasan, pa razmisljam da vratim save na predjasnje stanje. Nedostajace mi galop brzi od konja :d
Jel se desilo nekom da archery skill padne na 20 i da bude crven, i da isto tako damage sa lukom bude manji.
Vidi u active effects da li imas neku bolest, meni je tako bilo za lockpicking![]()
Jedan Cure Disease potion resava sve probleme![]()
Ima covek pravo.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari