Sta te kosta da ti se nadje pri ruci ?
Zato sto je retard. Uspela je da rikne negde u gradu dok sam ja makljao za kvest po pecini. Znam jer posle kad sam koristio konzolu da je stvorim pored sebe ladno se stvorila mrtva (i gola). Gde je bila, sta je radila, bolje i da ne pitam. Prethodno sam obisao sve uzduz i popreko, cekao vise od nedelju dana u svojoj kuci u Whiterunu i glavnom holu i nije se vratila (naravno kad je bila mrtva, al to tada nisam znao nego sam je trazio kao ******)... A i ima onaj bag sto me zivcira - ne prihvata nijedan moj bow sto joj dam nego koristi neki svoj drveni longbow (tako bar deluje kad ga nosi).Sta te kosta da ti se nadje pri ruci ?
I kod mene je tako. Mada ja sam je jednom pukao strelom dok je bila u nokautu pa je cini mi se umrla, ali nisam siguran
@ uruk Jel te magije koje nadjes ne mogu da se uzmu npr kod trenera? I da li postoji recimo tako neki destruction spell koji se ne moze kupiti vec iskljucivo mora da se nadje?
Jel probao neko ovaj novi patch (reloaded 3)?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari