Šta je novo?

The Elder Scrolls V - Skyrim

igra uopste nije poluproizvod i radi odlicno.. ti bagovi koji se spominju su jako sitne stvari u odnosu na to kako igra funkcionise kao celina.. jedino taj u main quest koji se resi za 2min.. igram je i uzivam... u odnosu na druge igre ova radi savrseno ;)

+1

Sad sam provalio da mi na 1.2 verziji ne radi uopste 80% fire resist od opreme a ni +21% od potiona znaci Elder dragon me przi vatrom ko golog i bosog. Probao sam isti figth na 1.1 verziji tamo resistance radi OK.
Teški su klošari ovi u Bethesda ... poprave kao jedno a skroz drugi i mnogo gori problemi izrone.

Pa jel radi to s... sa vise rama koji igra treba da vidi ?

Sta bi sa onim inventary modom?

Cisto me interesuje kome ste se pridruzili: Imperial legion ili Stormcloaks (i zasto)? Dvoumim se... :D

Pa jel radi to s... sa vise rama koji igra treba da vidi ?
Iskren da budem ne primecujem razliku. Ali pretpostavljam da ce se razlika primetiti kad budu izasli modovi sa boljim teksturama i sl.

EDIT:
BTW kad izlazi Skyrim verzija za Commodore64? :d

Poslednja izmena:
Cisto me interesuje kome ste se pridruzili: Imperial legion ili Stormcloaks (i zasto)? Dvoumim se... :D

Imperial legionu, prvenstveno zato sto igram sa elfom, a ideologije Stormcloaksa se uglavnom baziraju na Ulfrikovim rasistickim baljezganjima. Da se ogradim - u potpunosti razumem nezadovoljsto naroda Skyrima trenutnim ophodjenjem Imperije prema njima i strahovite korupcije koja izjeda Skyrim iznutra, a pogotovo mi je suludo banovanje Talosa kao jednog od vrhovnih bozanstava, sto mu dodje kao so na ranu. Da je situacija nesto drugacija i da na celu opozicije nije blood thirsty warmonger kao sto je Ulfrik, verovatno bih stao na stranu Stormcloaksa. Ovako, sa "Skyrim is for Nords only!" filozofijom, huskanjima o gradjanskom ratu i proterivanju drugih rasa iz oblasti (obratite samo paznju na tretman dark elfova u Windhelmu), Stormcloaksi definitivno nece dobiti moj luk. Nisam mnogo progresovao sa Imperial legion questovima, trenutno sam fokusiran na nesto drugo, ali se iskreno nadam da cu moci da uticem na neke *****ne odluke i zakone koji se sprovode u Skyrimu i, nadam se, uspeti da vratim Talosa gde mu je mesto - medju ostalih 8 bozanstava. :)

Upravo sam iz tih razloga i ja pristupio imperial legionu. Dosao do kvesta battle for whiterun i tu stao jer imam oko 5 fps-a kad krene borba. :(
Neigrivo je skroz i sa mojom konfiguracijom iz potpisa. Igram bez AA i AF, texture i radial blur na high, shadows na low, decal quantity ultra, res 1680x1050.

Ja sam pristupio Stormcloaks, ali kad bi opet igrao isao bih u Legion, onog Ulfrica ne gotivim bas. Btw diablo, imas bolji komp od mene a secka ti? Meni na high na 1920x1080 savrseno ide ... A preso sam sve questove.

Ahahhahahha a sto je ovo svaki klip na youtube je pun "...then I took an arrow to the knee" comentara:d

Ja jos nisam pristupio nijednoj frakciji ali mislim da cu ipak prici stormcloacksima. Jesu malo rasisti ali bar nisu devojcice ko imperija.

Ahahhahahha a sto je ovo svaki klip na youtube je pun "...then I took an arrow to the knee" comentara:d

Hahahah, pa skoro svaki stražar u Skajrimu ima istu priču: "I used to be an adventurer like you, then I took an arrow in the knee."

Ovo mi je na repeatu par dana, ali najbolji je komentar:

My One-Handed Skills just increased...

Thumbs Up if you know what I mean...

:laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:

Poslednja izmena:
Kako da lidiji saputnici promenim ceo armor? ja od svega sto joj stavim, ona equippuje jednu-dve stvari...isto i za oruzje, ne moze dual wield ili ? I kako recimo da joj dam bolji luk, kad uopste nema onog njenog u inventaru?

Kako da lidiji saputnici promenim ceo armor? ja od svega sto joj stavim, ona equippuje jednu-dve stvari...isto i za oruzje, ne moze dual wield ili ? I kako recimo da joj dam bolji luk, kad uopste nema onog njenog u inventaru?
Moguce da je pretrpana stvarima. Isprazni joj inventar i stavi samo oklop i oruzje koje zelis da nosi i trebalo bi da bude ok. Bar meni je tako.

Ja jedino imam problem sto ne znam da li koristi Daedric bow sto sam joj ubacio u inventar ili neki svoj "nevidljivi" defaultni (ako uopste to postoji), jer taj koji ona koristi na izgled nema veze sa daedric bow-om vec izgleda kao najobicniji drveni. Da li je to bag neki ili iz nekog razloga ne moze da koristi Daedric bow nemam pojma. :(

EDIT:

Upravo sam iz tih razloga i ja pristupio imperial legionu. Dosao do kvesta battle for whiterun i tu stao jer imam oko 5 fps-a kad krene borba. :(
Neigrivo je skroz i sa mojom konfiguracijom iz potpisa. Igram bez AA i AF, texture i radial blur na high, shadows na low, decal quantity ultra, res 1680x1050.
Moram da se korigujem ovde. Ne znam zasto se to desavalo sinoc. Mozda je igri smetao neki program u pozadini ili se memorija prepunila... uglavnom posle reseta racunara i startovanja samo igre sve je radilo glatko.

Poslednja izmena:
Kako da lidiji saputnici promenim ceo armor?

Ono što joj daš, mora imati bolje vrednosti od onog što nosi, znači ako hoćeš da ima bolji oklop, daj joj neki koji je po tvojoj proceni bolji. Ako ima bolje vrednosti, ona će ga obući, u suprotnom, stoji joj samo u inventaru.

Za bolji luk - izgleda da se radi o nekom bug-u, bar tako sam negde pročitao, dam joj bolji, ponekad ga koristi, ponekad ne, ili ga možda koristi, ali ne prikazuje taj skin, već neki običan drveni.

Hahahah, pa skoro svaki stražar u Skajrimu ima istu priču: "I used to be an adventurer like you, then I took an arrow in the knee."
ma katastrofa , ja se smorio xD kad god udjes u whiterun onaj strazar na vratima istu usranu recenicu ponavlja xD

Ovo mi je na repeatu par dana, ali najbolji je komentar:

My One-Handed Skills just increased...

Thumbs Up if you know what I mean...

:laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:

:laugh::laugh::laugh:

:laugh: Where is the like button :laugh:

Poslednja izmena:
Ja ne razumem kako da primenim ovaj 4 GB patch za Skyrim, moze li neko bolje objasnjenje ?

Ok,hvala. Ali čudi me što Betehsda nije izdala Skyrim za 64-bita nego se mačujemo ovako...

[YOUTUBE]YOxVjbGvUpI[/YOUTUBE]

Skyrim — what we’re working on

As of today, it’s been three weeks since we released Skyrim worldwide. We’re simply blown away by the response, from new and old fans, and amazed by the sheer number of people playing the game. It’s been absolutely fantastic hearing your stories, seeing early mods, and watching fan videos (more live music ones please, we love those).

We want to thank everyone reading this for playing our game and supporting all it tries to do. We wouldn’t have this success without you, and we want you to know we’re committed to making your Skyrim experience even better. And not just in the short term, but over the life of the game. Here’s a quick peek at what we’re working on right now:

Creation Kit — Beginning in January, PC players will be able to download for free the same development tools we used at Bethesda Game Studios to create Skyrim. In tandem with the Creation Kit’s release, we will roll out a new Wiki and videos to help you get started. It also features something we think you’re going to love…

Steam Workshop – We’re excited to share news that we’ve been working closely with Valve to integrate Steam Workshop into the Creation Kit. Using the Workshop, you’ll have free user content with the push of a button. The Creation Kit will bundle your mod and upload it to the Workshop, where everyone can browse, rate, and flag mods for download. You’ll be able to do this from any web device, including your smartphone. Like a live Netflix queue, when you fire up Skyrim, mods you flagged will be automatically downloaded and installed. Everyone here is really excited about the opportunities and possibilities this opens up for our entire community.

Prefer to use existing modding sites? Not a problem. You’ll still be able to upload/share/access Skyrim mods on fan-created mod sites.

Continued Game Updates – This week we released update 1.2 across all platforms, and we’ll be releasing an incremental update next week. We anticipate it will be up on PC first, and then hit PS3 and Xbox 360 later in the week. Among other things, the update will fix issues like magic resistance not calculating properly and the rare, amazing backwards flying dragon. Once the update is released, we’ll share the full release notes.

After the holidays, we’ll continue to release regular updates for the game — through full title updates, as well as incremental “gameplay updates” to fix whatever issues come up along with rebalancing portions of the game for difficulty or exploits. We plan on having a lot of these, not just a few. Overall, you should expect updates to be hitting the PC and Steam earlier and more often, as that’s a process we control. Console updates will follow, as they must be certified and processed by those manufacturers.

We all know this is a huge game, and everyone has a different experience. We’ll continue to do everything we can to make the game better and better for as many people as possible every day. We’ve also realized that with the millions upon millions of people playing Skyrim, we need to treat our updates with greater care. If we get too aggressive trying to fix a minor issue, we run a risk of breaking something larger in a game like this. To be safe, we are prioritizing code side fixes right now over data fixes. Quest and balance issues are usually data, and those will start rolling in a large way with the January updates.

[YOUTUBE]fCrhDamN82k[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]zbPeKwK7jng[/YOUTUBE]

Ma radi tag, evo vidis i sam ;)

Pa onda ja ne znam da koristim taj tag, kako onda treba da radim ? Izvini ali stvarno nece kod mene, ili ja nesto pogresno radim...

Nazad
Vrh Dno