Šta je novo?

The Elder Scrolls V - Skyrim

Ja nisam ni pogledao to. Baš ću da pogledam večeras... samo se plašim šta ću da vidim :)

Ne igram SC2 uopšte od kako je izašlo ovo čudo. CoH samo povremeno, kada se okupimo. Užas koja je ovo zaraza!

dobro de pratim ovu temu na jos 5 foruma 1 stranom i samo ovde trazite spoilere ne mogu da se naviknem 15 tabova gde sta pisem , necu vise odgovarati ni nasta lakse je . Izvinjavam se ako sam neko pokvario igru sto sam rekao sta ce se desiti kad nadje un. Gem i u kom gradu je thief guild sto inace nasumice nece pisati kad se ucitava prostorija.

Ja nisam ni pogledao to. Baš ću da pogledam večeras... samo se plašim šta ću da vidim :)

Ne igram SC2 uopšte od kako je izašlo ovo čudo. CoH samo povremeno, kada se okupimo. Užas koja je ovo zaraza!

+1
Ja taman krenuo SC2 kad izadje ovo čudo. Što je najgore pojede mi vreme i za serije koje pratim :)

Sad živim na relaciji Skyrim-Posao-Skyrim :D

Meni kaze preko 40h ...jos uvek u Companionsima i Whiterunu *** ... Ali s obzirom da ocekujem 350+ h mogu reci da fino napredujem i pored brda posla koji trenutno rmbam, doduse social life stagnira, ali fuck it:d

Starce, teksture su odlicne. :) Valja sacekati neki high res texture pack. :)

Interesantno da se 'cleared' lokacije posle nekog relativno kratkog vremena ponovo napune, tj nasele 'stanovnicima' koji su uskladjeni sa trenutnim nivoom igraca.

Inace ne primecujem nikakvu razliku u nivoima tezine ili to ne moze da se menja u tekucoj partiji, startovao sam igru na master i celo jedno popodne i vece (znaci ceo 'radni' dan) sam pokusavao da ubijem 3 dremore u Azura's Star kvestu. Jedino mesto gde sam probao da spustim tezinu posle par sati mucenja ali razlika ne postoji.

P.S.
Zaboravih na legendarni random sporednih misija, ludi Jarl iz Winterhold-a me je vec peti put poslao da mu donesem isti slem, covek ga brze gubi nego sto ja mog' da ga nadjem.

Poslednja izmena:

TES je jedan od retkih RPG-ova koji stvarno roleplay-ujem, osmislio sam lika i ne odstupam od toga pa makar i failovao quest, mada cesce ni ne prihvatam ako mogu da naslutim da vodi ka necemu sto se mom liku ne bi svidelo, a samim tim i neke sitnice tipa kada udjem u grad skinem slem.

nisam znao da u prvoj konverzaciji sa dark brotherhood sektom mogu da preokrenem situaciju na to da quest postane unistenje DB-a a ne pristupanje istom, ali sam sve jedno odabrao da ih ignorisem.

naravno, kada se nasladim pricom i igrom, pasce jedno pravljenje lika za ciscenje questova i prelazenje igre na sto blize 100%

I mene isto ne privlači main quest. Sinoć sam završio onaj Mage Guild (da znam da nije Mage Guild, ali znate na šta mislim :) ). Oduševio sam se! Mnogo mi je bolji nego u Oblivionu. Ali zato mi je Dark Brotherhood bolji tamo nego ovde. Lopove i kompanione nisam probao još...

Iako nisam sve završio čini mi se da je Mage College of Winterhold grupa kvestova najbolja stvar u celoj igri. Dobro je pa igram sa čarobnicom :)

Super je ta linija questova. Ima i nekoliko dobrih zagonetki. Poslednje dve borbe su meni bile veoma interesantne.

Nego da pitam jedno malo nezgodno pitanje: koliko vas igra Skyrim na PC-ju preko džojpeda?

Iako nisam sve završio čini mi se da je Mage College of Winterhold grupa kvestova najbolja stvar u celoj igri. Dobro je pa igram sa čarobnicom :)

Ja nijedan RPG u zivotu nisam mogao da igram sa "carobnicom" nekako mi gay :d, mogu da prodju u lecoj ruci one magije ra restoraciju i flames i to je to :) Mage Guild niti sam igrao niti cu, mozda je greska al sta cu kad ne volem.

Ja igram čarobnjaka, mada je dosta "balansiran". Najviše koristim conjuration, ali da bih "prizivao" oružja kojima se makljam (i naravno elementale i zombije :) ). Sa druge strane baš dosta koristim sneak + archery za 3xdmg. Destruction uglavnom slabiji spellovi (osim fireball ponekad za AOE, ili mass dmg protiv zmajeva), i naravno restoration.

spoiler vezan za mages college:
Dobra fora kada se boriš protiv castera jeste da iskoristiš onaj staff of magnus da drainuješ svu manu protivniku, i onda ga dokrajčiš sa sparksima (koje možeš držati do sutra, a isto drainuju manu :) ). Onesposobiš castera samo tako. I za kraj napraviš si mač u levoj ruci i uzmeš mu dušu kao vrhunac poniženja :d

Nego da pitam jedno malo nezgodno pitanje: koliko vas igra Skyrim na PC-ju preko džojpeda?

Ja sam probao sa xbox kontrolerom. Kretanje i borba su OK, ali me je nerviralo kada recimo treba da sa stola izaberem jedan od 10 predmeta, sa misem nabodem odmah a sa palicom ipak treba malo vise cimanja. Igrao sam neko vreme ali jednostavno mis i tastatura su mi udobniji

Starce, teksture su odlicne. :) Valja sacekati neki high res texture pack. :)

Cemu zurba :)

Valja sacekati i kakav patch.

I ovaj UI mod; http://forums.bethsoft.com/index.php?/topic/1278538-skyrim-ui-pc-specific-redesign-no-2/

LvUlP.jpg

Pitanje za one koji se mogu dičiti svojom Daedric opremom... :) Koliki je damage vaših Daedric Sword-ova i Mace-ova? ( Perks i legendary state, bez ikakve opreme na sebi. )

Jos malo novih textura:

Before:

beforeqf.th.jpg
[/URL]

After:

afterea.th.jpg
[/URL]

Before:

befj.th.jpg
[/URL]

After:

aftq.th.jpg
[/URL]

Odaberi neke druge kod ovih su lepse originalne nego tvoje na temu 'Prisecanje iz Zabele' sa sitno tucanim kamencicima, bez obzira sto su ostrije i ispeglane :d

P.S. Mada ima neke simbolike, before bese veliko kamenje, after je usitnjeno godinama robije :D

Poslednja izmena:
Pitanje za one koji se mogu dičiti svojom Daedric opremom... :) Koliki je damage vaših Daedric Sword-ova i Mace-ova? ( Perks i legendary state, bez ikakve opreme na sebi. )
Deadric sword (legendary) 74-dmg, one-handed 89 armsman 5/5

... za one koji se bave somonovanjem i nekromansingom preporucujem dizanje sto jacih kripova;)
... tri dungeona sam prosao somonovanjem dremore i dobio sam preko 10 poena za conjuration... a na 100 poena perk twin souls:p
TESV-3.jpg

ovaj levi je storm atronach, a desno je zloglasni dremora lord

Poslednja izmena:
Deadric sword (legendary) 74-dmg, one-handed 89 armsman 5/5
Malo je to, meni je isto armsman 5/5 a one-handed 71, ali su ebony dagger 79 i ebony sword 87(oba 2-3x prekovana preko prvog legendary)....ebony bow 93(+ 37 fire dmg):d

Kad stavim opremu mac ide na 189 a luk na 214....dok dagger npr. ostaje na 79:trust:

Poslednja izmena:

118 bez opreme, 310 sa opremom (mac). One handed skill 81, 5/5 armsman.

Poslednja izmena:
Instalirao sam ovo cudo od igre i stvarno su prvi utisci fenomenalni , samo me zanima da li postoji neki patch za poboljsanje performansi , i vidim da se opasno moduju texture . Ako neko moze ukratko da mi objasni o tome da li se mogu poboljsati performanse sa nekim tweakovima i slicno ...

U mom slučaju... Daedric Sword - 77 damage, Armsman 5/5, One-Handed 98. Smithing je na 100, mač je poboljšan dva puta. ( Jednom preko legendary state-a. Više mi ne dozvoljava govoreći da nemam dovoljno veštine za to. ) Redguard, level 38.

Hmm, 118 bez opreme? Kako, druže? :)

U mom slučaju... Daedric Sword - 77 damage, Armsman 5/5, One-Handed 98. Smithing je na 100, mač je poboljšan dva puta. ( Jednom preko legendary state-a. Više mi ne dozvoljava govoreći da nemam dovoljno veštine za to. ) Redguard, level 38.

Hmm, 118 bez opreme? Kako, druže? :)

Lvl 38 kuku meni al vi ovo pikate :) Jedino Skyrim peglam od kada je izašao i tek sam 19 lvl, mada nemam mnogo vremena ali opet...

Vrh Dno