Šta je novo?

The Elder Scrolls V - Skyrim

say hello to my little friend :-devil-:
TESV2011-11-20.jpg

...slucajno nasao spell knjigu kod maga u manastiru :p... 120sec. Ima i storm i ice atronache.

Ja odavno imam uz sebe daedru.

Dobio sam Sanguine Rose staff nakon sto sam se napio sa nekim likom u kafani u Winterholdu, tj kad se zavrsi taj kvest dobija se. Sanguine Rose summonuje daedru. Opako se bori moram priznat, kad je frka uvijek je pozovem :)

Master conjuration spell trosi 900 mane o.0 , a Summons a Storm Atronach permanently. trosi 991 mane o.0 Kako nabiti toliku manu ? ja ulazem pola u manu pola u healthe. nemam predstavu kako napraviti 1k mane..

edit: 50% mana perk , zaboravih ^^

Poslednja izmena:
...storm atronach je mnogo jak. Ubio je dva bela medveda ladno, gruva struje na daljinu, a kad mu pridju kao neki zemljotres oluju izbaci...

edit:
Koji je to perk 50% mane? Na kojoj grani? ...postoji na restoration grani perk koji ubrzava punjenje mane 50%, ali treba 60 skila, nisam nasao perk koji dize manu...

Poslednja izmena:
^ Molim te nauci da koristis spoiler tagove, mozda je tebi to bezazleno ali nekome kome se ova igra svidja i igra je polako mozes stvarno da pokvaris uzitak tako sto ces mu otkriti dalji tok neke od radnji ;)

Džabe se trudiš, rekao mu ja do sada dva puta, ali čovek ne čita uopšte šta ljudi pišu :S

3MAJ kad bi ti citao mozda ti i stavim spiler rekao si da zbog mene znas celu pricu o thief guildu a ja ne mogu ni da udjem u njega :wall:
---------------------

Postao sam thain solitude i markhata

U duhu igre... :)

[YOUTUBE]vSkb0kDacjs[/YOUTUBE]

...storm atronach je mnogo jak. Ubio je dva bela medveda ladno, gruva struje na daljinu, a kad mu pridju kao neki zemljotres oluju izbaci...

edit:
Koji je to perk 50% mane? Na kojoj grani? ...postoji na restoration grani perk koji ubrzava punjenje mane 50%, ali treba 60 skila, nisam nasao perk koji dize manu...

Ma mislio sam na perkove koji smanjuju potrosnju mane za conjuration spellove za 50% :)

Smorio sam se...
Nakon 68 questova i 64 sati gameplaya, više nemam volje da igram main quest...

Odmoriću par dana.

i to ti je sad upropastilo igru zanimljivo :D
-----
imam 3 tone dwrven delova sta radim s tim ? :D

To sam naveo samo kao primer. A nisam jedini koji se žalio na tebe, vrati se malo unazad pa ćeš videti.

Da li je neko provalio čemu služi "unusual gem" ? Odgovor u spoileru plz.

Smorio sam se...
Nakon 68 questova i 64 sati gameplaya, više nemam volje da igram main quest...

Odmoriću par dana.
Ja imam 37 sati,resena 4 main i 2 side questa!Gde sam ja te sate utrosio,nemam pojma!Slazem se da treba malo odmoriti,taman dok ne izadje patch!

Jos malo novih textura:

Before:

beforeqf.th.jpg
[/URL]

After:

afterea.th.jpg
[/URL]

Before:

befj.th.jpg
[/URL]

After:

aftq.th.jpg
[/URL]

u thiefs guild ne mogu da udjem to je neki bug definitvno instalirao sam sound i sad cujel lika iza vrata kaze mi da nece da otvori... e sad imam pitanje za quest u riftenu promises to keep odradio sam 2 zahteva da ukradem papire za frosta i pare (stash) ostalo je da "listen louis lethrush offer" e sad mapa me navodi na krcmu ali kada udjem unutra strelica samo stoji u krcmi a tog lika nigde nema ? :D neka ideja ?

Rešenje za ovaj problem:

Spustiš konzolu (`) i ukucaš TCL. Time si isključio collision, i možeš da prolaziš kroz prepreke. Prođi kroz vrata, ponovo ukucaj TCL da bi uključio collision i otvori vrata sa unutrašnje strane. Esbern je generalno mnogo ubagovan, pun glitcheva.

Inače, igra je kao kokain ***. Kad se navučeš nema nazad. Samo za vikend sam sastavio 20h gameplaya.:D Svima preporučujem Thieves guild, questovi su zanimljivi, a na kraju će vam jedna boginja dati mnogo korisnu magiju (120 sekundi nevidljivosti dok ste u sneak modu). Pošto imam visoke nivoe u sneaku, lockpickingu i pickpocketu Thalos Embassy sam, recimo, prešao bez borbe.:D

Jesi probao sa quick travel na neku lokaciju? Konj se uvek pojavi (ako je ziv, to jest) ...

Da,probao sam i nema ga. Da li to znaci da je poginuo ? Da li mogu opet da kupim konja u stali ispred grada ? Onaj grad skroz na zapadu mape...zaboravih sad kako se zove, na M nesto.

mozes da kupis koliko konja hoces , imas stalu kod svakog velikog grada valjda, konji baguju isto ja imam 4 konja i desava mi se x puta da me ne ceka ni jedan , padnem sa shadowmere sa planine napravi animaciju da je umro ne dize se, nema ga 5 dana 6ti dan se pojavi, nadam se da ce petch resiti bar pola bagova jer se retko sve resi u jednom. Hvala pr0bacu ono u konzoli.

kako ja da znam koliko sati igram skyrim??? nemam to u stats-u

ja cim sam nasao soul gem taj negde otvorio mi se quest da nosim nekom wizardu tako pise al mrzi me da nosim, inace u solitude ima najvise tih unusual gemova u svakoj bogatoj kuci po jedan plus kad ti kupis kucu dobijes i imas u kraljicinim odajama 2 komada, evo sad imam bag jos jedan zesci postao sam thane u 2 grada dobio sam hous carle 2 koje nisam jos video verovatno te bag jer sam ozenjen inace 32 lvl sam i jos me ne privlaci main quest dok ne izbace patch.

^...pa tebi izgleda da ne vredi pisati da koristis spojlere... jedino ban...

I mene isto ne privlači main quest. Sinoć sam završio onaj Mage Guild (da znam da nije Mage Guild, ali znate na šta mislim :) ). Oduševio sam se! Mnogo mi je bolji nego u Oblivionu. Ali zato mi je Dark Brotherhood bolji tamo nego ovde. Lopove i kompanione nisam probao još...

Inače, da li je neko probao da se bije bez konkretnog oružja, već sa conjuration. Ja tako idem već neko vreme, i super je. Pravim mačeve, a plus imam perk za soul capture. Tako paralelno budžiš conjuration i one handed (ili two handed u zavisnosti koje oružje prizivaš). Super je fora!

Moderatori banujte ovog @stevanix na nedelju dana, bar dok nas vecina ne predje igru...ili mu zabranite da postuje u ovoj temi, dete ne zna da se kontrolise.

Vrh Dno