Šta je novo?

The Elder Scrolls V - Skyrim

znaci to je jedan od vecih bagova onda jer ne mogucnost uzimanja zmajeve duse u nekim trenucima nije mala stvar ako ima 20 shouta ja mislim i svaki ima 3 reci to je 60 dusa

Ova igra moli za patch velicine sunca

Ja do sad nisam naleteo ni na jedan bag koji bi mi smetao, sem nekih grafickih, po prvom paljenju igre puno nekih glitcheva, pa mora alt-tab dva tri puta...ali generalno bi trebao jedan ogroman patch :)

Pitanje vezano za thief guild u riftenu onaj me na pijaci pozvao da opljackam drugog trgovca dok on odvlaci paznju ... nisam uspeo jer sam se uspanicio :D i sad on meni nesto kaze da idem u ratway ... ako tamo prezivis ... nisam ga slusao nesto ... e sad kod mene nema nista na mapi ni u questovima vezano za to ili ima a ja ne znam kako se to zove ? odem ja u ratway inace sam sve poubijao tamo jos dok sam bio dark brother i sad imaju celicna vrata lik pogleda i nece da otvori odem onog trgovca udjem u "the ragged flagon cistern" tamo lopovi zive verovatno i cim sam usao "you are not suppoused to be here" bam bam :D Znaci moje pitanje kako da se pridrzuzim guildu ako nisam uradio ono sto je trazeno od mene na pijaci ?

Poslednja izmena:
hoce lik da otvori, to je bag.. nesto je s*e*ano sa zvukom pa ne radi glas tog tipa... inace je cela ta misija malo bagovita... izguglaj malo na netu i nadji sound fajlove koje treba da iskopiras u folder gde si instalirao igru i posle toga probaj opet

Starac, ove tvoje texture izgledaju vrhunski !
Valjda ne podizu hardversku zahtevnost... ?

Kakve veze ima, ionako Skyrim radi i na digitronu. Meni Sryrim značajno bolje radi i brže učitava lokacije od Obliviona.

Ako imaš neka usporenja samo ugasi vsync sa onom komandom u ini-ju i ima da poleti igra.

Ako hocu da napravim jedan dragon plate armor za sebe jel mi dovoljno samo 6x dragon bones i 13x dragon scales? Sve preko toga mogu slobodno da prodajem da mi se ne gomila?

mozes li da mi kazes tacno sta da kucam na netu ili da mi das link ? stvarno je bag lik otvori prozorce stoji otvoreno 3 sekunde i zatvori , verujem da tu ima neko pitanje ili nesto ali toga kod mene nema nista se ne cuje sem vrata ...

Taj bag moze i "rucno da se izgura" ja sam to prosao. Vidi na par strana unazad ima objasnjenje u ovoj temi nekoliko puta je spominjano.A i quest posle tog je takodje izbagovan.

Molim nekog da mi kaže na koji način se dobija neograničeni novac, jer se on baš brzo troši u igri. Gledao sam neke video na youtube ali to je glupost i nije upalilo.

kosta10* ima komanda u konzoli ali onda nije zanimljivo jer se ovako boris da prezivis a ako ukucas golde ...... kucaj na google skyrim console cheats i izace ti odma :D

------------------------

Jel moguce da sam nekako ugasio thieg guild quest da sam nesto uradio ili reko onome sto treba da me regrutuje ? posto kad odem na statse pise da sam uradio 1 quest za njih ali u "J" toga nema niti ima neki quest koji ceka na aktivaciju .. ? da nisam 28 lvl poceo bi ponovo ovako mi se ne pocinje :D Inace morao sam da platim oricima 9k golda da bi skinuo blokadu sa questa :D

cekamo strpljivo :)

Aaaaaaa igra je super :)

Kad ste već tu mogao bi da mi neko da predlog.
Gde najbolje da investiram novac u igri, tabanao sam po mapi i nakupio nekih osam hiljada zlatnika, jel ima negde da naučim blacksmithing ?

Želeo bi da iskujem neki bolji oklop npr dragon scales osećam se kao go u onom steel oklopu...

Ili gde mogu da kupim neko bolje dvoručno oružje imam samo čekić na 31 damage, to jedino budžim ?

Ljudi, pomoć molim vas...izgleda da sam negde pogrešio jer sam pobio sve koji se mogu pobiti i izgleda da sam u Markath gradu takođe zasrao...

Sad sam ispred Markath-a kupio konja za 1000 zlatnika i do malopre sam ga lepo jahao, kad ono pred Kolskegrr mine lokacijom napale su me dve ratnice i konj je ranjen i pobegao je. Svuda sam ga tražio i ne mogu da ga nađem, gde je nestao ?

Kucaj u konzolu "onward my noble steed".

Hmpf... evo mog prvog quest related buga...

Vidim da svi zivi i ne zivi u Windhelmu pricaju o izvesnom "butcheru", koji tamani zene u kasnim nocnim satima. Posto sam prospartao gradom uzduz i popreko, popricao sa svakim NPC-em i proveo sigurno par dana u Windhelmu, a pritom nijednom ne trigerujuci quest, resih da se podpomognem internetom, da vidim da nije neki bug u pitanju... Elem, videh da bi trebao da naidjem na les zene na groblju, pored "hall of the dead", oko koje bi, navodno, trebala da bude okupljena neka raja, cime bi automatski trebalo da se ubacim u quest chain. No, kod mene se ta scena ne pojavljuje. Ma sta radio, ma koliko cekao, nista se ne desava (cak sam u jednom trenutku i napustio Windhelm, resavajuci druge questove neko vreme, ne bi li mu dao jos fore, ali jok). Da li je imao ko slicnih problema sa doticnim questom i da li postoji neka fora koju moram prvo da odradim u gradu, ne bi li ga to konacno trigerovalo?

Kaze mi da komanda onward ne postoji. Mora da si na nesto drugo mislio. Jos uvek ne mogu da povratim konja...

Jesi probao sa quick travel na neku lokaciju? Konj se uvek pojavi (ako je ziv, to jest) ...

Opet mi se desio bag:
Imam problem sa glavnim questom, izgleda da je opet "nemi cica" u pitanju, zasvao sam vece kod "sivobradih" da pregovaramo o miru dok ja ne zveknem zmaja i u jednom trenutku ustane cini mi se isti onaj cica i kad treba da kaze nesto igrica samo "bleji" nije zabola, ali nista se ne desava, verovatno opet problem sa njegovim glasom i sound fajlovima...kako ste resili ovo?

Kaze mi da komanda onward ne postoji. Mora da si na nesto drugo mislio. Jos uvek ne mogu da povratim konja...

To za "onward my noble steed" te Uriel malo zeza :)

A da, ako ti je konj živ pojaviće se nakon fast travela na lokaciji gde ideš. Ako je zagin'o... onda je zagin'o *** :(

Da li postoji način da se otarasim konja? smara me više, imam onog konja koji je neuništiv, pa čak i zmajevi napadaju njega, i onda mi je bukvalno prelako da ubijem bilo šta što je napolju. Baš mi ide na živac to... Da li mogu nekako da ubijem konja, ili mi ne gine da svaki put kada putujem, da dođem donekle konjem, a dalje pešaka (kao sada što radim). Jedini je problem ako me zmaj napadne kada je konj blizu.

Nijedan konji nije neunistiv, ako si mislio na "Frost"-a, meni je i on poginuo.

Kako mogu doci do "Soul Trap" spell-a?Treba da se izlecim od vampirizma,a za taj ritul mi je potreban taj spell!

Imas da ga kupis u Whiterune kod onog carobnjaka u Dragonsreach bese...
Ako ti je vampirizam tek u zacetku mozes da se izlecis i sa potion-om :)

Nazad
Vrh Dno