Ja nisam ni pogledao to. Baš ću da pogledam večeras... samo se plašim šta ću da vidim 🙂
Ne igram SC2 uopšte od kako je izašlo ovo čudo. CoH samo povremeno, kada se okupimo. Užas koja je ovo zaraza!
Sad živim na relaciji Skyrim-Posao-Skyrim 😀
to je izaslo na dan izlaska igre ... onih 222 mb su patch 1.1A gdje je patch 1.1?? Ili je to samo ekskluziva za regularne korisnike... 😀
I mene isto ne privlači main quest. Sinoć sam završio onaj Mage Guild (da znam da nije Mage Guild, ali znate na šta mislim 🙂 ). Oduševio sam se! Mnogo mi je bolji nego u Oblivionu. Ali zato mi je Dark Brotherhood bolji tamo nego ovde. Lopove i kompanione nisam probao još...
Iako nisam sve završio čini mi se da je Mage College of Winterhold grupa kvestova najbolja stvar u celoj igri. Dobro je pa igram sa čarobnicom 🙂
Nego da pitam jedno malo nezgodno pitanje: koliko vas igra Skyrim na PC-ju preko džojpeda?
Nego da pitam jedno malo nezgodno pitanje: koliko vas igra Skyrim na PC-ju preko džojpeda?
Starce, teksture su odlicne. 🙂 Valja sacekati neki high res texture pack. 🙂
Jos malo novih textura:
Before:
[/URL]![]()
After:
[/URL]![]()
Before:
[/URL]![]()
After:
[/URL]![]()
Cemu zurba 🙂
Valja sacekati i kakav patch.
I ovaj UI mod; http://forums.bethsoft.com/index.php?/topic/1278538-skyrim-ui-pc-specific-redesign-no-2/
![]()
Deadric sword (legendary) 74-dmg, one-handed 89 armsman 5/5Pitanje za one koji se mogu dičiti svojom Daedric opremom... 🙂 Koliki je damage vaših Daedric Sword-ova i Mace-ova? ( Perks i legendary state, bez ikakve opreme na sebi. )
Malo je to, meni je isto armsman 5/5 a one-handed 71, ali su ebony dagger 79 i ebony sword 87(oba 2-3x prekovana preko prvog legendary)....ebony bow 93(+ 37 fire dmg):dDeadric sword (legendary) 74-dmg, one-handed 89 armsman 5/5
Pitanje za one koji se mogu dičiti svojom Daedric opremom... 🙂 Koliki je damage vaših Daedric Sword-ova i Mace-ova? ( Perks i legendary state, bez ikakve opreme na sebi. )
U mom slučaju... Daedric Sword - 77 damage, Armsman 5/5, One-Handed 98. Smithing je na 100, mač je poboljšan dva puta. ( Jednom preko legendary state-a. Više mi ne dozvoljava govoreći da nemam dovoljno veštine za to. ) Redguard, level 38.
Hmm, 118 bez opreme? Kako, druže? 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari