Ja nisam ni pogledao to. Baš ću da pogledam večeras... samo se plašim šta ću da vidim
Ne igram SC2 uopšte od kako je izašlo ovo čudo. CoH samo povremeno, kada se okupimo. Užas koja je ovo zaraza!
Sad živim na relaciji Skyrim-Posao-Skyrim![]()
to je izaslo na dan izlaska igre ... onih 222 mb su patch 1.1A gdje je patch 1.1?? Ili je to samo ekskluziva za regularne korisnike...![]()
I mene isto ne privlači main quest. Sinoć sam završio onaj Mage Guild (da znam da nije Mage Guild, ali znate na šta mislim). Oduševio sam se! Mnogo mi je bolji nego u Oblivionu. Ali zato mi je Dark Brotherhood bolji tamo nego ovde. Lopove i kompanione nisam probao još...
Iako nisam sve završio čini mi se da je Mage College of Winterhold grupa kvestova najbolja stvar u celoj igri. Dobro je pa igram sa čarobnicom![]()
Nego da pitam jedno malo nezgodno pitanje: koliko vas igra Skyrim na PC-ju preko džojpeda?
Nego da pitam jedno malo nezgodno pitanje: koliko vas igra Skyrim na PC-ju preko džojpeda?
Starce, teksture su odlicne.Valja sacekati neki high res texture pack.
![]()
Jos malo novih textura:
Before:
[/URL]![]()
After:
[/URL]![]()
Before:
[/URL]![]()
After:
[/URL]![]()
Cemu zurba
Valja sacekati i kakav patch.
I ovaj UI mod; http://forums.bethsoft.com/index.php?/topic/1278538-skyrim-ui-pc-specific-redesign-no-2/
![]()
Deadric sword (legendary) 74-dmg, one-handed 89 armsman 5/5Pitanje za one koji se mogu dičiti svojom Daedric opremom...Koliki je damage vaših Daedric Sword-ova i Mace-ova? ( Perks i legendary state, bez ikakve opreme na sebi. )
Malo je to, meni je isto armsman 5/5 a one-handed 71, ali su ebony dagger 79 i ebony sword 87(oba 2-3x prekovana preko prvog legendary)....ebony bow 93(+ 37 fire dmg):dDeadric sword (legendary) 74-dmg, one-handed 89 armsman 5/5
Pitanje za one koji se mogu dičiti svojom Daedric opremom...Koliki je damage vaših Daedric Sword-ova i Mace-ova? ( Perks i legendary state, bez ikakve opreme na sebi. )
U mom slučaju... Daedric Sword - 77 damage, Armsman 5/5, One-Handed 98. Smithing je na 100, mač je poboljšan dva puta. ( Jednom preko legendary state-a. Više mi ne dozvoljava govoreći da nemam dovoljno veštine za to. ) Redguard, level 38.
Hmm, 118 bez opreme? Kako, druže?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari