Šta je novo?

The Elder Scrolls V - Skyrim

Mora da se posle ovoliko prolivenih suza bar dobro najela :D

Auuu, koje odusevljenje Skyrimom, padaju i nove konfe zbog doticne sigre. :p

Pazite samo da ne dodjete do ovog nivoa...

[YOUTUBE]DVnhTO-A-2E&feature=related[/YOUTUBE]

:d :d :d

Buji paji, buji paji, buji paji :d...

Не бих да вам рушим снешка, али на 0,33 каже this movie is gonna be good, тако да, фејк.

A neko je stvarno poverovao da ona cmizdri za Skajrim? :D

8f06b6c8014584be501cfe90880bad601dad2803.jpg

Nadam se da ce filipenko raditi review!

Recommended PC specs: Win XP/7, quad-core Intel/AMD CPU, 4GB RAM, 6GB HD, DX compat snd card, DX9 vid card w/ 1 GB. GTX 260/Radeon 4890 or higher

Minimum PC specs: Win XP/7/Vista (32 or 64 bit), dual core 2GB, 2GB RAM, DX9c video card w/ 512MB RAM, Internet Access for Steam activation

Also tweeted: "The Min specs get you playing. The recommended specs let you play on High, not on Ultra. You'll want beefier rig for that."

Kao sto je Kal el rekao i kao sto vidimo u system req, Skyrim ce koristiti sva 4 jezgra za razliku od Fallouta NW. Setimo se da je Witcher 2 imao gotovo identicne min i recommended specifikacije ali je ispalo da je on daleko zahtevniji nego sto su rekli (ili se to samo meni cini) Ne kazem da je W2 lose radio, u sustini je imao dobar FPS za jedan RPG, ali bilo je delova koji su stvarno losije radili. (govorim o detaljima sa iskljucenim UBERSAMPLINGOM)
Ostaje da se vidi da li ce Skyrim biti stvarno ovako dobro optimizovan kao sto kazu u specifikacijama, tj. da li je preporucena masina stvarno dovoljna da se igra na HIGH detaljima sa lepim brojem frejmova i u najzahtevnijim delovima.

Moram jos da dodam da ne volim da vidim kad pise quad core a ne pise koji i na kojoj brzini. Ovako ispada da je dovoljan i najslabiji quad core za lepo igranje na High detaljima uz odgovarajucu graficku. No videcemo...

Poslednja izmena:
po shotovima meni deluje kao da bi ga fino vozio i neki dual core. no ne znamo jos o kakvim se postefektima i detaljnosti sveta radi...

jedino da ne bude nekih ozbiljnijih bug-ova i bice ko bombona :d

po shotovima deluje kao mod za oblivion

Verovatno ste vec komentarisali malu zahtevnost Skyrim-a sto se tice prostora na HDD-u.Mrzi me da listam unazad topik bojim se da ne naletim na neke spojlere ovo mi je tek drugi post u ovom topiku eto koliko se daleko drzim od ove teme na bench forumu, od svakakvih najava i intervjua po netu :d (cuvam se spojlera zato sto su mi 2 igre vec "upropastili") Pre nego sto citiram covu sa Bethesda Blog-a recicu ovo prvo kukamo kako nista nije optimizovano, a kad ljudi optimizuju opet kukamo nemamo razloga za to :) ...Elem " We’ve seen plenty of comments relating to the game only requiring six gigs of HDD space. Don’t worry… there’s still a ton of game in there. The total HDD space relates more to the compression opitmizations we’re able to do with The Creation Engine. Not only are do we think you’ll be impressed with how the game looks, but also how much faster it runs..." :)

Poslednja izmena:
Bas sam hteo ovu informaciju da okacim. Svaka cast na ovome sto si objavio. Ja se najvise radujem ovakvim stvarima, jer nema nista lepse nego kad igra lepo izgleda i lepo radi kao npr. Crysis2 i evo sad u najavi Skyrim. Neverovatno je da Oblivion na mom novom kompu sa starom 5750 gpu (sad imam 6870oc) i 4 jezgra radi u nekim scenama oko 24 FPSa-to je cist primer lose optimizacije. Po svemu sudecu naucili su lekciju, ostaje samo da se mi uverimo.

Poslednja izmena:
Hvala za pozitivan sud o mom postu Schneider CPC :D Ako se ispostavi tacnom tvrdnja koju sam citirao bice baro :d Nadam se da ce svima nama doneti ne sate nego mesece neverovatne zabave :) Za losu optimizaciju se ne bi slozio zato sto je na mom starom kompu letelo sve sa Qarl's Texture Pack-om i jos jednim koji je bio nadogradnja zaboravih mu ime mozda si imao malo RAM-a. Sigurno znas da je Crysis 2 obican port a tvoj komp je bar 20% jaci od konzola zato leti ;) U svakom slucaju ako bude kako se prica bice stvarno lep primer lepe optimizacije s tim da ne bude obican port....necu idem of topik... :d

Poslednja izmena:
U svakom slucaju bice to puno sati zabave :) Mozda sam se grubo izrazio kad sam rekao losa optimizacija ali mislio sam na recimo deo u Imperial city-ju u trenutku kad ima puno ljudi bas sam merio pre koji mesec i bilo je oko 24FPS a kad te napadnu njih vise u Oblivion kapiji sa sve onim magijama i efektima onda padne na oko 20FPS ako se secam i to sve na 5750 gpu, 4 jezgra CPU i 4 gb RAMa sto je mnogo jaci komp od tada najboljeg za Oblivion. Inace ako ne obratim paznju na te delove, TES4 je radio sasvim dobro :)
Skyrim ce prevazici Oblivion u svakom pogledu, ja bih rekao.

A da za Crysis2 znam... no da ne idemo u off topic :)

Poslednja izmena:
Jao ljudi nemojte opet...otvorio sam topik o trecem delu The Witcher-a igra se spomenula u 5 reci ostalo je sve bila raspravka o ne znam ni ja vise cemu nemojte of topik leba vam :d

^ Zemljak, dobrodosao na Bench! Vise od 70% postova ovde su off topic. :d

Pitanje je dal je to uopste bio offtopic :D jer kad se o igri ne zna nista, moze ili da se offtopichari ili da se ne pise nista :p

to me podseti da pitam: pre je bench imao oko 33k membera, sad 7-8k manje. Sta se desilo?

Poslednja izmena:
Ko nece spojler o prici moze da iskljuci zvuk prvi minut.

Nazad
Vrh Dno