Levelovanje ce biti kao u Oblivionu (neprijatelji ce se prilagodjavati lvl-u igraca), ali s jednom razlikom: u dungeonima (bice ih vise od 130) neprijatelji se generisu u skladu sa nivoom igraca kada prvi put udje u neki od njih i takvi ostaju. Do mnogih dungeona se moze doci tek kasnije, a protivnici u njima ce biti dosta tezi zato sto ce biti istog lvl-a kao i igrac.
Pa i jeste random generated...
Sve osim gradova (koji takođe dele isti stil gradnje pa su jako slični) je random generated: pašnjaci, šume, brda, kapije, oblivion, reke...
Invertory pati od konzolitisa realno![]()
Meni je sve sasvim Ok!Imam jedino zelju koja se nazalost nece ostvariti da od dezurnih pljuvaca kojima vecito nesto smeta probam igru koju bi oni napravili!:d!Ne bih pitao za cenu!
Cudi me kako vas neki od razvojnih timova ne unajmi,pa da im vi objasnite kako i sta treba uraditi!Ovo je preslo u neku hronicnu bolestinu!
U Srbiji je nastala samo jedna igra, a to je Pyroblazer iz 2008-e (ne racunam ove sitne igre za Facebook i sl.).
Levelovanje ce biti kao u Oblivionu (neprijatelji ce se prilagodjavati lvl-u igraca), ali s jednom razlikom: u dungeonima (bice ih vise od 130) neprijatelji se generisu u skladu sa nivoom igraca kada prvi put udje u neki od njih i takvi ostaju. Do mnogih dungeona se moze doci tek kasnije, a protivnici u njima ce biti dosta tezi zato sto ce biti istog lvl-a kao i igrac.
Slazem se sa ovim sto si napisao, mislim da se do sada nije pojavila igra koja je uspela da zadovolji (nerealno) visoke kriterijume forumasa. U Srbiji je nastala samo jedna igra, a to je Pyroblazer iz 2008-e (ne racunam ove sitne igre za Facebook i sl.). Jedva da smo napravili i tu jednu igru, ali zato kad treba nesto da se kritikuje/pljuje tu nam nema ravnih. Vecina nas je odrasla uz igre i imamo dug igracki stazi verovatno je kod nekih doslo do zasicenja, jer sve je vec manje-vise vidjeno i sve je teze napraviti nesto sto bi nas iznenadilo.
autolevelovanje protivnika je neophodno da bi igra bila zanimljivija i izazovnija. ima ovde dosta ljudi sa god komplexom.
Ne moram da znam da pravim kola da bih odmah video da je Trabant golo ***** ?!?! Tj nije ***** ali je razlika u odnosu na BMW prilicno vidna. Taj rezon je stupidan. Ne moram da znam da pisem prozu da skontam da je " Lovac u Zitu " takodje gxxxoi slicno.
kull je napisao(la):Jako si lose informisan. Ako cemo da pominjemo samo x86/Windows igre gde ti nestadose Will of Steel iz 2005.god. i Genesis Rising iz 2007.god.? (ovu drugu je izdao Dreamcatcher)
O najnagradjenijoj i najboljoj tabachini na amigi svih vremena prema ocenama svih tadasnjih svetskih amiga magazina Capital Punishment 1996.god. da i ne govorimo.
Bilo je tu jos sto dovrsenih sto nedovrsenih projekata al' da ne tupimo mnogo u offtopic. U Srbiji je odradjeno nekoliko igara mada vecina koja nema dodira sa tim ljudima to uglavnom ni ne zna.
kull je napisao(la):(npr. igra cuvene fransize Taxi 3 od Ubisofta za PS2 je maltene kompletno odradjena ovde u firmi Nemosoft koja je kasnije ugasena kad je Ubi zapao u dugove)
U Oblivionu su samo dungeoni random generated, sve ostalo je izmodelovano da "stoji". Jedina ES igra koja ima kompletan svet random generated je Daggerfall.
Znači u Skyrimu dok je igrač lvl0 sve što treba da uradi je da zaviri u sve pećine na koje naiđe pa kad malo izleveluje da se vrati i šamarima počisti pećine?
Znači u Skyrimu dok je igrač lvl0 sve što treba da uradi je da zaviri u sve pećine na koje naiđe pa kad malo izleveluje da se vrati i šamarima počisti pećine?
Nisam mislio da se generiše svaki put kada uđeš u igru ali sve predele u igri generiše softver, nisu ručno postavljani elementi kao u Risenu i Gothic igrama.
Ni u Daggerfallu nije sve random, samo tamnice koje su doduše veći deo igre ali opet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari