Šta je novo?

The Elder Scrolls V - Skyrim

Sta uradis sa elfovima? i Wooden i dark elf izgledaju kao neki Arapi (bez uvrede). A high elfa ni nema sa slici.

-There are six different stages to crafting items. The first two are: Refining crude ore and Assembling materials.
...samo da ne ostave rupu kao kod pravljenja magija iz prethodog dela, pa da uspemo da napravimo oruzije koje samo izvadis i svi kripovi odma padnu mrtvi.

-You can have animal companions.
au... pa onda bi igra tebala da traje minimm 2-3 in-game godine? ili misle opet na kupovinu konja?

-There are more ways to complete quests.
...nadam se da nisu mislili na stealth, warrior ili mage nacin...

Ja bi reko da su Face dobro ispale.
Posecaju me puno na stare 'Elder Scrolls Concept Drawings'. I face koje su bile u Morro.
A pored toga, sve je bolje nego one incest-face u Oblivionu.

-Even minor NPCs have much more complexity and depth compared with Oblivion.

TO je sigurno bilo easy! :)

Poslednja izmena:
tesko je ugoditi "pravim gejmerima", nista nije dovoljno dobro, a cak i ako izgleda dobro - ko zna mozda ce biti fail...ccc...igra ce biti super ostavite teorije zavere i sumnje, pogledajte listu poboljsanja ionako dobre igre Oblivion pa kome je to malo stvarno trazi previse od jedne igrice :smackbum:

Ma Oblivion je igretina svetskog formata, mega giga super bre igretina bre...Ovaj skajrim ce da bude jos mega gignija u supernija, ima da ih seckam iz prvog lica pa da se posle odmaram uz pravljenje sneska belica i citanje elder scrols-a, presvalacim se i kljukam smuckanim napicima pre nego uz strepnju otskrinem vrata dungeona...nego sta!:d

Pa ok, video je bio los nisam primetio da koristi god mode..., plasi me to sto dobar deo konzulaskih igraca ocekuje da igra RPG kao FPS da krene i cisti sve pred sobom, isto kao kad vidim da Dues Ex nov porede sa COD-om, takav trend samo ce jos vise unazaditi igre

Licno Deus Ex igram kao stealth igru, i svidja mi se, doduse ne vidim kako se moze igrati kao COD sa obzirom da mozes da primis 2-3 metka i gotov si, sem ako ne igras na najlaksem. Pretpostavljam da su ti tada potrebne samo pesnice da bi presao igru.
lakocu igre ne mozete porediti gledajuci easy mode, i licno ne ocekujem da ce skyrim biti bas lak , Oblivion sam igrao vise puta , doduse samo prvi put sam presao glavnu pricu , a ako skyrim bude imao jos vise side questova, iole zanimljivih kao u oblivion-u, definitivno cu odvojiti 50 juri za igru.

Bice ovo igra za pamcenje tu nema sumnje, samo da nesto ne zeznu kao sa gothic 3, doduse igrao sam ga i takvog celog ne optimizovanog , posto jednostavno obozavam RPG igre.
dobre ideje uvek imaju par problema :| sem kad za programere nemaju ciste genije kao za RAGE :D

Razvoj igara tece takvim tempom da sve zalim sto nisam rodjen za nekih pedesetak godina xD da dozivim real in game experience.

nazad na temu, Sama lica su po meni odradjena dovoljno dobro, mada na onim high resolution slikama vidim poligone, cisto i jasno xD

Da li se zna koja ce biti cena po izlasku kod nas? Collectors Edition je 150$ sa sve statuom zmaja. :D
Takodje, kakve ce biti specifikacije po zahtevnosti?

Nece biti nesto zahtevan , i sam bi video da si prelistao medju prvim stranama :p

A ko jos kupuje igre kod nas? :d

Velika je tema da je pretresam celu :)
Elem naravno bice khm khm verzija Skyrima, nego cisto informativno me zanima - mozda bih i izdvojio 5 soma za oridji :) AC2 je kostao toliko odprilike kada je izasao.

nisam mislio na "khm khm" , nego vecina narucuje preko shopto , dvd.co.uk , steam , whatevah... :d

Igra ce biti steamworks a ja cu je imati za oko 28€ maybe less

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Uh zaboraviću :D za bf3 sam dobio previše poruka, ne znam ni da li sam svim ljudima odgovorio :). Pre izlaska me kontaktiraj ti, sigurno ćeš se setiti.

Ali ok, zapisaću u spisak, samo da taj spisak prebacim sa laptopa na desk uskoro :D

He he ne znam da li je bilo ali je odradjeno vrhunski :D

Poslednja izmena:
Iskreno, ovo je jedina igra u ovoj godini koja me zanima (dobro, i Heroji VI donekle), ko ce docekati 16.11 :! jos ako pomere izlazak...

150e za collector edition. Nisu normalni.

Sent from my GT-I5500 using Tapatalk

Od zmajevače... I da je od slonovače jeftiniji bi bio....

^ LOL

Nace i to put do kupca... Kod nas je valjda bilo 9 soma za StarCraft II sa custom usb-om i sta vec pa su kupovali ljudi - ali 15 soma - ne hvala... :D

Mislim da je bio 8000, ali su se dobijale valjda i majice, usb flesh, razne dzidza bidze :) a i 8 je skoro duplo manje od 15 :)

150 evra bi platio Collector's Edition sa remasterom svih ES igara u novom enginu + Skyrim na platinastom disku. Figuru zmaja može Todd dati svom klincu, meni ne treba.

A možda je pravi zmaj? Ono, mladunac, pa moze da se dresira i to... Tipa vodiš ga u grad na lancu, šmekaš cice dok on "haveruje" oko tebe :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno