Šta je novo?

Test Drive Unlimited

da sam cesce citao zvanican forum? ne da ga nisam citao cesce, nego ga nikada ni nisam citao, ne za TD:U, nego ni za jednu igru. jos cu sa time da se mlatim, da citam forume igara. 27% par sati? igrao sam 10-ak dana po 1-2 dnevno. da je to tako, igra bi se prelazila za 10-ak sati :d
ne pada mi napamet da sada nadoknadjujem sve to...ima vremena...
prosto je neverovatno koliko je bagovita igra. jel' 1.1 patch sredio sve probleme?

Progres nije linearan, za 20% ti treba par sati, ali za 50% par dana... :)

Imam jednu molbu.. Jel bi mogao neko da mi okaci svoj save, nesto na pocetku,samo da je POSLE prve trke?? Da bi izbegao bag...

Ah, dodje mi ortak pre neki dan i covek kliknu na "new game" ...i ode sav moj progres...fuckin 98% otkrivenih puteva i uzivanje u champion trkama...:wall: :wall: :wall: A zadnji backup sam napravio ko zna kad, negde na pro levelu...
O, nepravde...

zato se koristi TDU Save Protector.

MENI SE NI JEDNOM NIJE S*EBAO SAVE.

^^e ***, nije mi to nikad zatrebalo, ali bio je dovoljan samo trenutak nepaznjeee...koliko su debilno odradili ovo sa sejvovima, tj zez sa profilima...uzas.A bas volim ovu igru.

da sam cesce citao zvanican forum? ne da ga nisam citao cesce, nego ga nikada ni nisam citao, ne za TD:U, nego ni za jednu igru. jos cu sa time da se mlatim, da citam forume igara. 27% par sati? igrao sam 10-ak dana po 1-2 dnevno. da je to tako, igra bi se prelazila za 10-ak sati :d
ne pada mi napamet da sada nadoknadjujem sve to...ima vremena...
prosto je neverovatno koliko je bagovita igra. jel' 1.1 patch sredio sve probleme?

Kako ti GX-X fino kaže, progres je nelinearan, a za prelazak sa pro na expert je potrebno 3-4 puta više vremena, sa experta na champion 10 puta više, a za ACE, ko zna...:p

Prilozi

• TDU_info_screen.jpg
    TDU_info_screen.jpg
    69.9 KB · Pregleda: 111
po ovome sudeci, ti si igrao preko 10 sati da bi dosao do expert nivoa. to je ono sto sam ti ja rekao: 10-ak dana po sat-dva. ne mozes ni svaku trku da pobedis iz cuga i to je to...imao bih ja tu fino da se smaram...

E, ****m ti forum gde niko nece da ti pomogne!!! Valjda je to poenta foruma!!

mi ovo igramo vec 4 i vise meseci, fora je sto niko nije na pocetku pa NE MOZE da ti pomogne nazalost :( Imas par stranica unazad okacenih nekih save-ova, pa vidi sta je kaceno. Uostalom, skini novi patch, pa pokreni new game, i tako nisi nigde ni stigao.

Poslednja izmena:

Pa evo, iskop'o sam neki save, samo što ne možeš da promeniš ime profila :d ali šta ćeš
Mislim da je samo prva trka završena ali nisam siguran...

puno sreće

Prilozi

• savegame.zip
    467.6 KB · Pregleda: 62
E,hvala! Pa,imam patch,i lekic,i opet nece... Igrao bih i ja 4meseca da sam mogao. Sad cu da probam save.

Kako promeniti rezoluciju a da se ne ulazi u igru?
Zvuci glupo,ali pre neki dan sam povezao sestrin monitor na svoj komp i igrao sam TDU(rezolucija 2540x xxxx) i kad sam zavrsio sam igrom,zaboravio sam da vratim rezoluciju,i sada kad startujem igru ,ucita glavni meni i pocne da treperi nenormalno i da se baguje,da li postoji neki .cfg ili .ini file u kome mogu da izmenim rezoluciju ili mi ne gine reinstal:(?
p.s. mogucjnost ponovnog povezivanja sestrinog monitora nije mogucja:D:S:

meni je vracao rezoluciju na 1204x768 posle menjanja drajvera za graficku (svaki put), probaj to.

PS. i kako radi TDU na 6600gt u 2540 ? :D koliko screenshotova po minuti :D

Poslednja izmena:
He he, ja sam napravio istu stvar kao i ti, a posto se nisam setio da uradim ovo sto je gx-x rekao :wall:, instalirao sam igru na drugi komp pa zapamtio kolko puta treba gore, dole, levo, desno, i na taj nacin promenio :S: (jes ispalo malo glupo, al sam bar uspeo).

Samo uradi sta je gx-x predlozio, i garantovano ce da ti vrati rezoluciju na 1024x768.

Promenio sam drivere za grafiku,posto su kao poruceni pre neki dan izasli 162.18,tako da sam ih instalirao i kao sto rece gx-x stvarno se resetovala rezolucija.ALI pojavio se novi problem,on se pojavio nakon instalacije patcha.Naime,manifestuje se tako sto u toku igre zna da mi izbaci poruku na foru "connection time out" ili "connection lost",tako nesto,i to posle svega par minuta igranja,ovo se pre instaliranja patcha nije desavalo,napominjem da je igra patchovana i "izlecena":D.
Doktore,ima li spasa?:d

Poslednja izmena:
kao prvo (sto verovatno nije problem ali...) tvoj CPU ne zadovaljava min spec.igru ne intresuje sto je to dual core. DRUGO, sto je verovatno problem, zabrani igi izlaz na net (nadam se da si stavio vitality patch). Pored ovoga zaista neznam sta bi drugo moglo biti.

meni je vracao rezoluciju na 1204x768 posle menjanja drajvera za graficku (svaki put), probaj to.

PS. i kako radi TDU na 6600gt u 2540 ? :D koliko screenshotova po minuti :D
15-20 kako kad:D

Jel neko mozda skinuo onaj save game sa milijardu dolara i svim otvorenim putevima?Izgleda da on zeza

Tek sad sam se udubio malo u ovo jer je ranije dosta seklo sa giga rama.Imam problem sa zvukom.Prvo je radio samo levi zvučnik a sad više uopšte nema zvuka:trust:?Patch je instaliran.Ima li neko pojma šta može biti?

Pomogao je reinstail,valjda više neće praviti probleme.

Poslednja izmena:
Ja imam problem, promenio sam monitor i sad kad startujem igru ide ona reklama i posle crn ekran, moram reinstall igre, drajvera ili zna neko resenje za ovo?

Poslednja izmena:
Pomaze reinstall drajvera 100%. Mada imas odgovor na ovo pitanje pri vrhu ove strane.

Mislim da niko nije pobegao poteri sa cetiri zvezdice :p mene hvataju sa tri samo tako...***, nije ovo NFS.

Mislim da niko nije pobegao poteri sa cetiri zvezdice :p mene hvataju sa tri samo tako...***, nije ovo NFS.

Molim!!!

Igru sam davno izbrisao, e sad nabijem maximalan broj zvezda i bezim im po 10-15-20min i pobegnem im.
Koliko se secam, u gradu je malo teze, manje prostora za manevar, isto tako i na autoputevima gde ima betonske ograde, ali npr. na onim putevima po sredini ostrva gde ograde nema, znaci nema sanse da me nahvataju. Postavljaju uzaludno kola na put ali ja ih samo elegantno zaobidjem i pichim dalje, ako im malo zadjes negde i potera slabi i broj zvezda pada.

Bezao sam im vise puta, ali kad sam "zaradio" one silne milijarde odmah sam pustao da me "apse" jer me mrzelo da im bezim, al dok sam zaradjivao posteno bezao sam maximalno.

^Ok...bilo je ranije prica na tu temu, nisam znao da je neko uspeo da im pobegne...ja nisam nikako uspevao...u principu nisam imao zivaca.

...ja sam bezao vise od sat vremena i nisam uspeo da se otarasim 3 zvezdice :( Inace ima fora (ali ne skida zvezdice), samo skrenes sa puta u travu ili sumu i ne diraju te, ali cim se vratis na put - aj Jovo nanovo...

Tek sam juce instalirao igru i imam sledeci problem:
Kada na pocetku kupim automobil odem uz pomoc GPS mislim do prve trke,kada pokusam da udjem u nju pojave mi se tri opcije od kojih je jedna "start" ali ona uopste ne reaguje vec se samo kamera vrti oko nekoga puta kojim povremeno prodje po koji automobil.Da li neko zna kako da barem jednu stazu odvozim pre nego sto me ovo iznervira i natera da izbrisem igru.
Pozdrav

drugari kako pokrenuti test drive ako je kupljen na buvljaku tj nije original pokusavam pa neide. hvala

poceo sam ponovo da pikam igru posle debakla sa sejvom :) nego, sada videh da u firmi za tuning evropskih kola ima i RUF?! jel' zna neko gde ima da se kupi?

Poslednja izmena:
Vrh Dno