ne citaju mi se 23 straneHvala unapred!
:wave:
Ma otključani su oni odmah, ali samo na X360. Sorry.mozda se Lexus i RUF otkljucavaju kada se predje 100% igre?
zvuk je odlican, mada je i bolji mogao biti. Pach 1.66 je ispravio i ono probijanje basa..sad je jos bolji![]()
Slažem se, iako slika postaje mutnija nekako dosta više liči na efekat brzine u RLmeni se posebno svidja motion blur, odlicno je uradjen
ne mogu da te ulovim, u zadnje vreme cooliraš ,)
imam jedan mali problem. kad hocu da odigram prvu misiju nece da se desava nista. jeli mozda trebam da kliknem neko dugme ili sta vec??
Ako misliš na prvu trku do koje te GPS dovede nakon što si kupio kuću i prvi auto, to je poznati problem sa nekim crackovima, a može da se reši tako što snimiš već napravljen save game sa završenom prvom trkom u svoj folder, pa ga učitaš i teraš dalje. Imam jedan save sa početka, ali ako hoćeš, pošalji mi kako hoćeš da ti se zove profil, scrn shot lika koji bi izabrao (to je ono što ne možeš kasnije da menjaš) i jaću ti poslati save fajl pa ti teraj dalje.
[email protected]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari