Šta je novo?

Test Drive Unlimited

nema RUf-a :( kanda neki propali plan ili plan za u buduce...

znaci mosa :(
a da mi je znati sto ne moze da se vozi Lexus kada su vec napravili salon? trt. moracu da se utesim sa Gallardom...

ma da, bedak. RUF je kao bolji hahaha :p Salu na stranu, verovatno je planirano da se ubaci jos sadrzaja.

nadam se da cje biti patcha koji cje srediti bugowe sa grafikom.Igra je fenomenalna:(
Ne znam samo shta su oni likowi iz eden-a radili 5-6 meseci kad nisu nishta uradili kako walja... :(

Drugovi, jel ima neke dobricine koji ce da okaci mapu sa svim radnjama za kola? Zeleo bih da predjem na motor, ali mi se ne da... Izvinjavam se ako je neko to vec okacio, ne citaju mi se 23 strane ;) Hvala unapred!

:wave:

mislim da je Goran kacio mapu pre nekoliko meseci ovde, a ja sam je skinuo. posto mislim da njegov link vise ne radi, evo ja sam je okacio na rapid:
http://rapidshare.com/files/51817481/TestDriveUnlimitedMAP.JPG.html
@gx-x:
sada mi nesto pade napamet. mozda se Lexus i RUF otkljucavaju kada se predje 100% igre?

edit: pretekose me dok ja upload-ovah 5MB na rapid. nema veze, neka stoji, nece da se baci :)

Poslednja izmena:
hah, moguce, ali tesko da cemo preci 100% :D Sve i da imam original, nekako me otkrivanje svih puteva pocelo ubijati, imam 97% otkriveno i sad coravim na mapi trazeci parcice :D, a fali mi i jos kilometraze...ne igra mi se vise uopste.

ma da, treba biti zaludan pa sve otkrivati, ja cu se zadovoljiti sa odvozanim svim trkama, a vidim da je igra duga kao gladna godina...
steta sto nema BMW-a i Porsche-a...

aha, znaci tu grmi zec. Pa dobro, mi smo dobili skyline i onaj audi...

Mislim da je ovo voznja u kojoj je zvuk dosad najbolje uradjen.... :)

zvuk je odlican, mada je i bolji mogao biti. Pach 1.66 je ispravio i ono probijanje basa..sad je jos bolji :)

Igra je prelepa ali i preobimna!Posle 6 dana igranja nestane mi struja bas kad je autosave odradjivao posao i tolko zbor:S:.Sad vozim samo kroz sumu...

zvuk je odlican, mada je i bolji mogao biti. Pach 1.66 je ispravio i ono probijanje basa..sad je jos bolji :)

Jel ima "ono" za taj patch :eyebrows: ? Posto imam Genius HF 5.1 5000 Home Theatre u kome stvarno dominira bass i kad vozim neko auto sa dubljim zvukom vrata tresu redovno

Poslednja izmena:
meni se posebno svidja motion blur, odlicno je uradjen. tako je kuliram u svom Maseratiju pri 250Km/h i pored mene prolece blurovan crveni F430 kao metak sa sve njegovim zvukom...zvuk je takodje odlican. verujem da odgovara kolima u stvarnosti...uh

Jel probao ko W12 Narda? Znaci na nizhim obrtajima zvuk orginal kao na GTi16v/Golf VR6....vrh :)

imas da smanjis kolicinu blura u meniju ako ti ne odgovara default vrednost ;)

Imam grdnih problema sa G25-icom. FFb je izgleda prilično loše urađen u TDU, jer skoro sve reakcije volana, kod oštrih skretanja, kod doskoka, a posebno kod vijugavih deonica, deluju jako tvrdo, iscepkano i činimi se kao da će se svi zupčanici popucati. To je posebno uočljivo kad se pojača FFb blizu maksimuma, na maksimumu volan toliko podivlja da ne mogu da ga kontrolišem onda kad je najpotrebnije. Nisam neki bilder, ali nisam ni toliko slabašan da ne mogu da držim volan jednom rukom, kao što je to slučaj u ovoj igri.
Znam da nije problem u volanu jer se odlično ponaša u rFactoru ili GTR2. Nije glatko ko u reali, ali puno bolje.
Dakle, šaljite mi svoje postavke volana u control panelu i u igri koje vi koristite. BOX to se pre svega odnosi na tebe, ne mogu da te ulovim, u zadnje vreme cooliraš ,)

Poslednja izmena:
Stoo bi voleo da ovo provozam u TDU-u. Definitivno AUDI najperverznijeg izgleda.

bb_35824.jpeg

bb_35823.jpeg

nuvolari02.jpg

Poslednja izmena:
Moze, moze... Mada voleo bi ja sto sta da provozam u TDU, npr. M3, M5, M6, RUF, 599GTB, 911 turbo, carrera GT...

Poslednja izmena:
imam jedan mali problem. kad hocu da odigram prvu misiju nece da se desava nista. jeli mozda trebam da kliknem neko dugme ili sta vec??

imam jedan mali problem. kad hocu da odigram prvu misiju nece da se desava nista. jeli mozda trebam da kliknem neko dugme ili sta vec??

Ako misliš na prvu trku do koje te GPS dovede nakon što si kupio kuću i prvi auto, to je poznati problem sa nekim crackovima, a može da se reši tako što snimiš već napravljen save game sa završenom prvom trkom u svoj folder, pa ga učitaš i teraš dalje. Imam jedan save sa početka, ali ako hoćeš, pošalji mi kako hoćeš da ti se zove profil, scrn shot lika koji bi izabrao (to je ono što ne možeš kasnije da menjaš) i jaću ti poslati save fajl pa ti teraj dalje.
[email protected]

N00b question, ima li 3rd party auta za TDU, mislim kao ono za NFS da mozes da skines sa neta i instaliras?!

Nema :(

Ako misliš na prvu trku do koje te GPS dovede nakon što si kupio kuću i prvi auto, to je poznati problem sa nekim crackovima, a može da se reši tako što snimiš već napravljen save game sa završenom prvom trkom u svoj folder, pa ga učitaš i teraš dalje. Imam jedan save sa početka, ali ako hoćeš, pošalji mi kako hoćeš da ti se zove profil, scrn shot lika koji bi izabrao (to je ono što ne možeš kasnije da menjaš) i jaću ti poslati save fajl pa ti teraj dalje.
[email protected]

e hvala ti skonto sam. u ceacku sam imo neke fajlove koje sam prebacio i sad radi. igra je odlicna al samo imam problem sa vozanjem :trust: tesko upravljam. jeli to cilj igre da bude realni ili je do auta?

Vrh Dno