Šta je novo?

Test Drive Unlimited

@BOX85, hvala za mapu.

Koliko sam jurio motor na kraju sam se razocarao, podsetilo me na one igrice u buvari kad sam bio klinac. Ko da su me nabili na stapic pa me okrecu malo levo, malo desno na tom stapicu, i mnogo sporo reaguje na komande...ma sve u svemu nisam nesto odusevljen igrom. Vizuelno mi je odlicna, ali sve ostalo manje vise prosek. Zvuk kola me nervira jako, isto kao da vozim sa uvetom naslonjenim na blok motora...i da, o cemu se radi ovde :d i gde su ljudi bre, nigde zive duse na ovolikom ostrvu :p

Izadji ti na ulicu pored takvih budala :D

On a lighter note: sadly we have yet another LOOOHOOOSERRRRRR today. :D This time, it's gmstyle... Eventhough the excitement of an unfinished, escaped patch that emerged yesterday got our hopes up really high, making gmstyle looking forward to all the gentle lovemakings he and Flyer10 might be to enjoy, he bit the dust... Because it's already 1 hours and 15 minutes into the 12th of July in GMT+2 here. So, the list, once more:

Kumijalka: 6th of July 2007 (bummerrrr)
gmstyle: 11th of July 2007 (no way jose)
Flyer10: 13th of July any year
MrHallstrom: 16th of July 2007
pyrre: 17th of July 2007
Jonniringodingo: 18th of July 2007
Godfather33: 20th of July 2007
tikki_racer: 24th of July 2007
al3x3y: 32nd of July 2007
Aut0-Lavado: 17th of August 2007
VRECrash5: 23rd of September 2007 (his birthday!)
Deacon_Vlad: 29th of February, 2012
Lambojumbo: 11th of July 2080

So, the next one up for a prize is Flyer10, with a very unlucky date, but possibly his biggest chance to treat himself to a very nice bit of self-loving, coming friday.

Trazeci na netu da li je, sada vec cuveni TDU Patch izasao, nasao sam ovo na zvanicnom Atarijevom forumu. Kao sto mozete videti ljudi su vec poceli da se sprdaju oko toga kad ce patch izaci. Najvise mi se dopada misljenje "al3x3y".

Sta mislite ko ce da pobedi? :d

Meni je igrica extra,za volan kao rodjena,ali imam jedan problem. Ne mogu da je igram!! Sve lepo radi,i ja se tako vozim..i onda,ne znam,prvo kupim kucu,pa kola,i sve to lepo,i onda treba da idem na onu prvu trku,i odem,i tamo kliknem start,i kamera se samo vrti u krug,automobili tu stoje,prolaze... Nije zablokirao,nego jednostavno tako se vrti,pa moram da igram iz pocetka,i onda sve opet isto. Pomozite!!! Zaboravio sam da kazem da,gore pise nesto... "TDU servers unavaliable",mozda to ima veze...

Poslednja izmena:
Meni je igrica extra,za volan kao rodjena,ali imam jedan problem. Ne mogu da je igram!! Sve lepo radi,i ja se tako vozim..i onda,ne znam,prvo kupim kucu,pa kola,i sve to lepo,i onda treba da idem na onu prvu trku,i odem,i tamo kliknem start,i kamera se samo vrti u krug,automobili tu stoje,prolaze... Nije zablokirao,nego jednostavno tako se vrti,pa moram da igram iz pocetka,i onda sve opet isto. Pomozite!!! Zaboravio sam da kazem da,gore pise nesto... "TDU servers unavaliable",mozda to ima veze...

Ako pokusavas multiplayer onda naravno da nece da pocne bez servera :d

ili ako sa D klasom pokusavas da vozis trku za neku drugu klasu...

@stojcha i gx-x:
Sve lepo radi, i ja se tako vozim.. i onda, ne znam, prvo kupim kucu, pa kola, i sve to lepo, i onda treba da idem na onu prvu trku, i odem, i tamo kliknem start, i kamera se samo vrti u krug, automobili tu stoje, prolaze...

Sve to stoji sto ste mu vi rekli, ali lepo je covek rekao da je tek poceo sa igrom, tako da nikako PRVA misija ne moze da bude vezana za Multiplayer (znam, jer igram online), i naravno da ne moze da kupi bilo koju drugu klasu sem F, jer niti ima izbora, niti ima dovoljno para (ukoliko nije koristio neke sifre)

@dule6491:
Zaboravio sam da kazem da,gore pise nesto... "TDU servers unavaliable",mozda to ima veze...

Za poruku nista ne brini, to pise svakome ko se igra u single player-u.

Sto se problema tice, mozda je u pitanju neki bug, obzirom da nemam bolju ideju probaj sledece: promeni lika, kupi neki drugi auto ili kucu, pa vidi sta se onda desava.

Ako neko ima bolji predlog neka ga iznese.

Poslednja izmena:
Probao sam druge likove,mada kola nisam pokusao...mogu to da probam,ali cisto sumnjam.. Zato trazim neki patch,i ima ih na netu,ali uvek ispadne neko ****** na kraju,pa me mrzi da se cimam vise... Ima neko neki bolji predlog??

Dugo ochekiwani patch za TDU ce biti dostupan danas,kako kazhu na Atari Forums Europe... Posle sest sati po nasem wremenu,nadam se da cjemo mocji da skinemo patch. Vertovatno znate,al za one koji ne znaju,u patchu ce,kako kazhu,biti i dva nova automobila, Audi RS4, i josh jedan,zaborawih koji:D hehe,poz

Dugo ochekiwani patch za TDU ce biti dostupan danas,kako kazhu na Atari Forums Europe... Posle sest sati po nasem wremenu,nadam se da cjemo mocji da skinemo patch. Vertovatno znate,al za one koji ne znaju,u patchu ce,kako kazhu,biti i dva nova automobila, Audi RS4, i josh jedan,zaborawih koji:D hehe,poz

...Nissan Skyline R34 ;)

Anyway, dosao sam do patcha koji je bio postavljen na sajtu ali je posle svega par sati skinut sa sajta (verzija 1.66a). Samo da napomenen da za njega jos ne postoji lekic i da se ne zalecete ukoliko nemate original ;)

Evo i linka ka patchu, sa zvanicnog sajta, pojavio se :) >>> ftp://ftp.download-center.com/international/testdriveunlimited/TDU_PC_Patch_166A.zip

Poslednja izmena:
uuu koja navala tamo :) vec 3 minuta cekam da pocne DL, samo stoji stranica, jos me nije pitao ni de ocu da snimim :D

* Anti Cheat measures implemented throughout the game
* Fully reworked save system. Profiles can not be corrupted anymore (note: players will not be able to load a corrupted savegame.)
* Fixed crashes and improved stability everywhere in the game
* Fixed bug when a 'New game' is created with an online profile (remanent information)
* Improved online code (better management of lobbies, optimization of freeride sessions, "isolate" feature of the free ride improved)
* Fixed various bugs in drive in (linked with scores and cars)
* Fixed traffic cars flying around
* Fixed bug on multi-threading code
* Fixed some crackering/stuttering sound issues
* Fixed bugs in photo mode
* Fixed some corruption on car graphics
* Improved volume balance and bass power

uzasao i lekic :)

evo audi rs4

vracam se u igru da nadjem i skyline ;)

Prilozi

• rs4 0.jpg
    rs4 0.jpg
    95.6 KB · Pregleda: 90
  • rs4 1.jpg
    rs4 1.jpg
    108.1 KB · Pregleda: 72
  • rs4 2.jpg
    rs4 2.jpg
    87 KB · Pregleda: 83
  • rs4 3.jpg
    rs4 3.jpg
    112.8 KB · Pregleda: 63
  • rs4 4.jpg
    rs4 4.jpg
    136.3 KB · Pregleda: 84
evo ga i nissan skyline r34

Prilozi

• r34 0.jpg
    r34 0.jpg
    91.5 KB · Pregleda: 90
  • r34 1.jpg
    r34 1.jpg
    97 KB · Pregleda: 61
  • r34 2.jpg
    r34 2.jpg
    101.5 KB · Pregleda: 69
  • r34 3.jpg
    r34 3.jpg
    120.1 KB · Pregleda: 75
  • r34 4.jpg
    r34 4.jpg
    165.9 KB · Pregleda: 90
nasao sam sve auto salone, osim Lexusa. kada dodjem do njega nece da mi da da udjem unutra niti mi ga obelezi na mapi?! jel' imao jos neko slican problem?
AAAAA, ne mogu da verujem sta mi se desava. sada kada sam usao u igru umesto ribe sa kojom sam vozio sada stoji neki celavi coban plus igra izlece na desktop. skoro nisam video bagovitiju igru :mad:

Poslednja izmena:
nasao sam sve auto salone, osim Lexusa. kada dodjem do njega nece da mi da da udjem unutra niti mi ga obelezi na mapi?! jel' imao jos neko slican problem?
a gde je Lexus? mozes li da stavis sliku mape sa oznacenim mestom?

ni ja nisam mogao da udjem u Lexus salon, inace nalazi se negde skroz desno blizu valjda MV Agusta pa jos na levo tu negde, nisam 100 % siguran davno sam igrao, ako je napravljen novi lek koji radi mozda isprobam igru ponovo :)

a gde je Lexus? mozes li da stavis sliku mape sa oznacenim mestom?
ne mogu jer je mapa ogromna, a meni je zagusen protok. ali vec ima slika mape ovde:
http://www.benchmark.co.yu/forum/showpost.php?p=1058570&postcount=145
a Lexus se nalazi zapadno od salona motora u severo-zapadnom delu ostrva. ili prvi salon koji se nalazi istocno od svetionika (imas ga na slici, nalazi se na severo-zapadnom cosku ostrva). javi da li si mogao da udjes unutra...
edit:
zaista ne znam sta se dogadja sa ovom igrom? ajde sto mi je zamenjen lik u profilu, nego sto kao da do sada nisam nista vozio. dogadjaji su otkljucani, imam pare i kola, ali treke kao da nisam vozio. nemam nijednu medalju kada pogledam u mapu. wtf?

Poslednja izmena:
ovo me boli. nasao sam pretragom po threadu da postoji neki program koji sam skinuo i instalirao koji sluzi za bekapovanje sejvova. ali koliko sam shvatio kada izgubis sejv ne mozes da ga povratis ako nisi koristio taj program :( jel' to tacno?
dosao sam do 27% i sada me mrzi da igram ispocetka...damn it...

meni se to desilo na 50 % kad sam dobar deo trka odvezao i pokupovao kola, posle mi se nije dalo da prelazim ponovo skinuo sam save file sa neta i ubacio.

Jel' znate sta pise u pravilima?
NEMA PRICE O LEKICIMA! NEMA LINKOVA ZA DL! NEMA MOLBI DA VAM NEKO NAREZE IGRU!

Imate PM pa preko PM-a pricajte o tome, u ovoj i ostalim temama to je ZABRANJENO.
Poslednje upozorenje, posle ovoga slede banovi.

Poslednja izmena:

Imate PM pa preko PM-a pricajte o tome, u ovoj i ostalim temama to je ZABRANJENO.

Meni je novi patch resio problem sa pucanjem tekstura (ili je to resio 8800GTS :p), ali mi je npr. neke stvari pokvario kao sto su zvuk motora pojedinih automobila, a cujem i da ljudima kvari 5.1 zvuk. Takodje, jednom mi se igra skroz spucala zajedno sa celim winom, sto ranije nikad nije radila.

Poslednja izmena od urednika:

ALO ! :) IMA price o lekicima, ali umereno i odmereno i samo o lekicima. Za sve ostalo se slazem. PROBLEM je ako se konkretna imena pominju jer tada mogu biti provaljena i direktno povezana, a znas i sam da se pravimo blesavi kad novi korisnici/clanovi traze takve stvari, znaju svi stariji clanovi i necemo dozvoliti da se napravi problem. Jednostavno ignorisemo zahteve za tim stvarima, ili kao ja, saljemo PM korisnicima da tako nesto nije dozvoljeno. Opusteno bre... :p

ovo me boli. nasao sam pretragom po threadu da postoji neki program koji sam skinuo i instalirao koji sluzi za bekapovanje sejvova. ali koliko sam shvatio kada izgubis sejv ne mozes da ga povratis ako nisi koristio taj program :( jel' to tacno?
dosao sam do 27% i sada me mrzi da igram ispocetka...damn it...

Da si malo češće čitao zvanični forum, sada se ne bi nervirao. Odavno je taj problem uočen i gameri su napravili auto backup aplikaciju. Ali sad šta je tu je nisi puno odmakao. Tih tvojih 27% je par sati igre. Ima ljudi kojima se to desilo nakon 80-90%, e to je :wc:!!

Ah, dodje mi ortak pre neki dan i covek kliknu na "new game" ...i ode sav moj progres...fuckin 98% otkrivenih puteva i uzivanje u champion trkama...:wall: :wall: :wall: A zadnji backup sam napravio ko zna kad, negde na pro levelu...
O, nepravde...

Jel moze neko da okaci ovaj savegame utility, ako nije velik?

Nemogu da pronadjem neke trke koje sam zavrsio (kao ona trka ubrzanja do 290 za 15-ak sekundi, od 70.000$). Jel se i vama desilo da vam je ta trka "nestala" kad ste dogurali do PRO nivoa? Da nisam i ja popio delimicni "corrupted savegame" :S:

@ Falcon:

Evo tog savegame utility-a, mada ga nisam koristio, jer je posle onog :wc: vec bilo kasno, a u medjuvremenu sam pravio svaki put backup, tako da nije bilo potrebe za nekim drugim akcijama.

Inace Lexus NE RADI. Mada nije nemoguce da se otvara kad stignes do ACE nivoa (100%), a ako ni tada, valjda ce da srede sa nekim kasnijim patch-om.

Prilozi

• TDU_Savegame_AutoBackup_v1.zip
    7.8 KB · Pregleda: 78
Da si malo češće čitao zvanični forum, sada se ne bi nervirao. Odavno je taj problem uočen i gameri su napravili auto backup aplikaciju. Ali sad šta je tu je nisi puno odmakao. Tih tvojih 27% je par sati igre. Ima ljudi kojima se to desilo nakon 80-90%, e to je :wc:!!
da sam cesce citao zvanican forum? ne da ga nisam citao cesce, nego ga nikada ni nisam citao, ne za TD:U, nego ni za jednu igru. jos cu sa time da se mlatim, da citam forume igara. 27% par sati? igrao sam 10-ak dana po 1-2 dnevno. da je to tako, igra bi se prelazila za 10-ak sati :d
ne pada mi napamet da sada nadoknadjujem sve to...ima vremena...
prosto je neverovatno koliko je bagovita igra. jel' 1.1 patch sredio sve probleme?

Poslednja izmena:
Sredio neke i doneo jos novih problema, da malo razbije monotoniju :d

Nazad
Vrh Dno