Šta je novo?

Test Drive Unlimited

Vidis da covek nabija postove da bi mogao da da oglas za prodaju masine, kupi novu i da moze da igra TDU kao covek :d
:D :D :d Ladno istina...pazi samo koji flood je na forumu.Prava poshast biblijskih razmera :d

Nisam ni ja igrao online, ali mi je igra kocila kad joj ne dozvolim na net, ima razlike...

Well, I've finally received an update about the patch.

Unfortunately, we were not given an exact release date, but the patch is now at its final testing stages. The patch will be a zip file that contains the following:

-build notes
-the patch itself (approx. 20-30 MB)
-two new cars (Audi RS4 and Nissan Skyline R34)

When it is released, it will be available for download on the TDU community website.

Players will also be notified in-game when the patch becomes available.

This is all the information I have at this time. I know our community is becoming weary (and you folks have every right to be), but try to remain patient. It's almost done.

pitao bi ih ja da je situacija obrnuta - da mi uzmemo diskove, a tek naknadno da im obecavamo kad cemo im platiti igru... Na svu srecu pa nisam imao nekih zescih bagova i imam masinu koja kako-tako tera TDU. Kad opet moram da vucem analogiju sa kolima, ovo mu dodje kao da si kupio nov auto ali kvacilo kaci, problem je jedan deo koji mora da se zameni, ali ne znaju kad ce ga dobiti...a auto stuca li stuca, a svremena na vreme izleti malo i airbag sam od sebe, ali nije frka, imas garanciju, samo treba da se cimas 40km (tamo i nazad) do servisa svaki put kad se desi... :wall:

Sad ce neko da dodje i da kaze: "da placamo igre umesto sto koristimo pirate, igre bi bile bolje i optimizovanije"...ccc...pa da im placamo bile bi jos gore :p

Sta meni sad vredi patch kad sam se za 2 meseca vec sit naigro TDU

Ja ga ne igram mesec dana čekajući patch.

e to je vec nesto drugo :) Samo...nemoj previse da ocekujes od patch-a, da se ne bi previse razocarao. tako sam ja cekao patch za vampire: bloodlines par meseci i na kraju nije nista popravio sem onoga sto je community vec bio odradio...

ljudi :wave:
ko igra TDU on line, pozivam ga u klub BalkanMadHouse
gamer TAG WROOMSTER
:cigar:

Ok, pošalji mi svoj game TAG (elem ime:D )
i ja ti šaljem pozivnicu, koju ćeš ti, nadam se prihvatiti,)
Ako si tek počeo sa online profilom, moraćeš bar do Pro levela jer mi je to minimum.
Šaljite mi vaša imena iz igre, prvih osam ima popust na cugi u klubu:-devil-:

@wroomster:

Game TAG sam ti poslao na PM, a u medjuvremenu sam stigao do Pro Levela, tako da slobodno salji pozivnicu.

Patch zvanično najavljen za 11. jul.

Odlagali su igru petsto puta, sad i patch isto toliko.

ako sam dobro razumeo posto sam slab sa engleskim u patch-u ovom sto treba da izadje ce mo dobiti jos kola odnosno ona dva koja su navedena to ce biti ono regularan patch,neki mod ili nesto drugo

@forsaken:

ne verujem da cemo ga ni 11-tog videti , kao sto se desilo i u maju...

@dominator:

samo ti znas sta si hteo da kazes, ali ako pitas da li ce biti dodatnih vozila - hoce ! Dva komada ! Patch treba da ispravi zahtevnost i treperenje tekstura, gubljenje save game-a, MP bagove isl.

Patch zvanično najavljen za 11. jul.

Odlagali su igru petsto puta, sad i patch isto toliko.

Ne znam gde si to našao, pratim forum već dva meseca i trenutno nema nikakvih utvrđenih datuma za izlazak patcha. Do sada su najavljivali datume, pa neodređene formulacije kao "sredinom meseca Juna", pa su ljudi zatrpali forum tupavim raspravama šta znači "sredina meseca" i na kraju su 29 juna rekli da je izrada patcha u "finalnoj testnoj fazi", bez ikakvog određenog roka izlaska. Mislim da ga testiraju već min mesec dana.:mad:
gamer tag: wroomster
club: BalkanMadHouse

Kako kazu, Audi RS4 i Nissan Skyline R34.

Poslednja izmena:
Ufff... jes da je samo jedan od ta dva (makar za mene) zver... jedna ali vredna! Naravno Skyline!!

Cak cu biti sklon preterivanju... pola automobila A klase iz svoje "garaze" dao bih za njega... ODMAH!!! ;)

Poslednja izmena:
Zar toliko volis tog AUDIJA? :D :d

hehe, pa editovo je post, dodao je da misli na skyline :D

Dobro kako doci do motora u ovoj igri. Voznja kolima me je smorila nikad gore. Kad hocu da idem u Dukati ili koji vec salon sa motorima kaze mora prvo da se obidju svi saloni automobila, ja ih obisao sve, i navozao se za narednih godinu dana, i opet nista...aj' neko ko zna gde motor da uzmem...

Pa izgleda da nisi :) Moras da otkrijes sve salone automobila.

Da ih "otkrijem"? Nemoj da mi kazes jos da su stekovani svuda po ostrvu bez markera ikakvog, pa batalicu ovu smaracinu odma :trust:

Da ih "otkrijem"? Nemoj da mi kazes jos da su stekovani svuda po ostrvu bez markera ikakvog, pa batalicu ovu smaracinu odma :trust:
Pa jesu :D Moras da istrazujes malo...Nalaze se po naseljima.Nije ih tesko otkriti.
Sto bre smaracina? Igra je ekstra.

Poslednja izmena:
Pa dobro bre koliko ima tih skrivenih salona, i jel moram da pazarim nesto tamo ili samo da udjem i izblejim po salonu, isto kao ovde na sajmu automobila :d

^ :D
Pa nije da ih ima nesto puno...cudi me da jos nisi otkrio sve.
Ja sam ih otkrio u prvih 20% igre.Ne moras da kupujes nista, niti da ulazis, samo ih nadji.

@obi van:

Imas na 6-oj strani (post #145) mapu sa svim salonima, i raznim drugim korisnim stvarima, pa je skini. Meni je puno pomogla jer nisam mogao da nadjem neke tjunerske kuce, a tamo je sve lepo prikazano.

Nadam se da ce ti ovo bar malo pomoci.

@BOX85, hvala za mapu.

Koliko sam jurio motor na kraju sam se razocarao, podsetilo me na one igrice u buvari kad sam bio klinac. Ko da su me nabili na stapic pa me okrecu malo levo, malo desno na tom stapicu, i mnogo sporo reaguje na komande...ma sve u svemu nisam nesto odusevljen igrom. Vizuelno mi je odlicna, ali sve ostalo manje vise prosek. Zvuk kola me nervira jako, isto kao da vozim sa uvetom naslonjenim na blok motora...i da, o cemu se radi ovde :d i gde su ljudi bre, nigde zive duse na ovolikom ostrvu :p

@BOX85, hvala za mapu.

Koliko sam jurio motor na kraju sam se razocarao, podsetilo me na one igrice u buvari kad sam bio klinac. Ko da su me nabili na stapic pa me okrecu malo levo, malo desno na tom stapicu, i mnogo sporo reaguje na komande...ma sve u svemu nisam nesto odusevljen igrom. Vizuelno mi je odlicna, ali sve ostalo manje vise prosek. Zvuk kola me nervira jako, isto kao da vozim sa uvetom naslonjenim na blok motora...i da, o cemu se radi ovde :d i gde su ljudi bre, nigde zive duse na ovolikom ostrvu :p

Obi druže, činimi se da nisi za ovakve igre. Preporučio bih ti da se vratiš NFS serijalu i jurcaš se ukrug dok ti se ne d*g*e.
Ako se osećaš kao pravi drajver, idi na GT2 pa opet tako ukrug. Neko brate nije za velike prostore pa to ti je...:wall:

Ako igraš samo pirata offline, ovo te može držati možda samo nijansu duže od prosečne igre istog žanra. Sve ostalo je vezano za online..ako si frajer, čekamo te box85 i ja :smoke:

Uzgred, motori zahtevaju nešto drugačije podešavanje komandi od auta (u contol>options meniu) i malim eksperimentisanjem naći ćeš sredinu koja će te zadovoljiti za oba. I obavezno probaj da voziš motor iz prvog lica, bar je meni bilo lakše. Ja sam njih shvatio kao nužno zlo jer su neophodni da završavanje igre, mada ti ne treba toga puno: pazari tri motora i neće ti nikad trebati kasnije. Samim tim nije ni naglasak stavljen u igri.

Ma bre glupa igra pa to ti je...ja ipak nastavljam sa Dirt-om, a vi se jurcajte online do mile volje :d

Nazad
Vrh Dno