To je zato sto nVidia kartice, do 8x00 serije, nemogu da guraju istovremeno i AA i HDR, za razliku od ATI kartica.
Znaci, ili HDR ili AA, nemere i jare i pare![]()
a jel uspeo neko da mozda otvori aerodrome za voznju.
pitam zato sto, ako znate kod onog glavnog aerodroma postoji trkacka staza koja je bila zatvorena betonskim blokovima i otvorila se ne znam samo posle cega ili kog procenta predjene igre, a znate da svi aerodromi imaju ulaze sa rampama, pa mi je logicno da se i oni otvaraju, za bryu voznju po pisti. mozda tek sa on line tj. 1000p.
Pa kad su paceri koji nemaju veze s programiranjem. Kako je u Oblivionu razlika između uključenog i isključenog HDR-a neznatna na GeForce 7?brate, 7900GS + 1680 + TDU + HDR = jako tesko. Za to ti treba 8800, a ne 150e karta...
Tamo nema niceg, osim aviona.jos uvek se nista nezna o aerodromima???
Tamo nema niceg, osim aviona.
Preskocio sam ograduili si to na neki prepad/na silu usao, sto mozda moze sa drugog screen-a da se zakljuci
brate, 7900GS + 1680 + TDU + HDR = jako tesko. Za to ti treba 8800, a ne 150e karta...
U hardcore modu se mnogo bolje skace
Sa ukljucenim 8 x AF, 1920x1200, bez AA.
Ovakav framerate je manje-vise konstantan, znaci 30-40FPS
otidi u centar grada na ostrvu pa vidi kako radiMada, stvarno dobro radi za tu rezoluciju i tu kartu
Kad sam video koju si rez stavio ocekivao sam da vidim 15fps na screenshotu
![]()
dobro, ovo je ipak bez HDR-a, u svakom slucaju, opet kazem, odlican fps za tu rezoluciju, 512mb na grafickoj je cudo![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari