e hvala ti skonto sam. u ceacku sam imo neke fajlove koje sam prebacio i sad radi. igra je odlicna al samo imam problem sa vozanjem :trust: tesko upravljam. jeli to cilj igre da bude realni ili je do auta?
Eksperimentiši sa osetljivošću ali najbolji ti je set generalno steering sensitivity na max, linearity na sredinu.
e hvala ti skonto sam. u ceacku sam imo neke fajlove koje sam prebacio i sad radi. igra je odlicna al samo imam problem sa vozanjem :trust: tesko upravljam. jeli to cilj igre da bude realni ili je do auta?
malo sam kopao po igri i evo sta sam nasao. najvise u single playeru je moguce doci do 91%. u multiplayeru je moguce dobiti 90 poena, sto ce reci 9%. neko je pitao pre nekoliko stranica sta jos treba od 89% da se uradi. evo sta sam nasao:
1. buy at least 10 Ben Sherman items
2. own at least 10 *ecko unltd.items
svaka od ovi stavki daje po 10 poena, sto ce reci ukupno 2%. na onih 89 se dobija dakle 91%. to je sve. ja sada pocinjem champion level :type:
edit: sada videh da kod italijanskog tunera ima i Edonis?!
Nisam ni primetio da garderoba ima uticaj na game progressŠto se garderobe tiče, za 5 minuta možeš da pokupuješ sve što ti treba za napredovanje, tako da to i nije neko smaranje, u odnosu na sve ostalo.
patch je obavezan, naravno...
oko 35 evra sa poštarinom, što je prava sitnica u odnosu na sve ostalo.koliko si platio igru?
Posle nekog vremena normalnog rada igre pojavio mi se sledecji problem,sve dok ne upalim mapu igra radi bez problema ali kad upalim mapu pojavljuje se ova poruka i pritiskom na "ok" igra se gasi.Instaliran je Test Drive Unlimited v1.66A Patch i potrebni "dodatak".Pokusavao sam sve mogucje kombinacije u firewall opcijama(korsitim zadnji KIS)od potpune zabrane izlaza na internet igri do slobodnog pristupa i nista se nije promenilo.
Da bi sve izgledalo kako Bog zapoveda, na to dodaj (ako već nemaš):
Dual ili Quad Core procesor
minimum GForce 7900GT ili 8600GT, a poželjno je i 8800GTS(ili GTX)320MB verzija, ako imaš monitor iznad 20"
2GB RAM
Logitech G25 :eyebrows:
Tek kad izvučeš iznad 40fps u min 1280/1024, sa x4AA i max detaljima (HDR nije obavezan i previše je zahtevan za ono šta nudi) na 21" skrinu, možeš da kažeš da znaš kako TDU treba da izgleda.
Box i ja se odavno nismo videli, jer sam ja čekao da mi stigne nova mašina, ali nema razloga da sad ponovo ne počnemo sa "seansama".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari