Šta je novo?

Terminator 4 the movie!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovaj Cristian Bale mi dodaje neki new-school momenat na nacin koji mi se ne svidja :). U'vate nekog tako u masinu i onda je on kao dobar za sve uloge. Nekako mi je dosta Cristian Bale-a (nezajebanog lika u *******im ulogama :)). Dobro nisu Keanu Reeves-a zvali...

Poslednja izmena:
Ovaj Cristian Bale mi dodaje neki new-school momenat na nacin koji mi se ne svidja :). U'vate nekog tako u masinu i onda je on kao dobar za sve uloge. Nekako mi je dosta Cristian Bale-a (nezajebanog lika u *******im ulogama :)). Dobro nisu Keanu Reeves-a zvali...

Lol @ Keanu Reeves :d
Ma ljudi pravi covek za ulogu vodje otpora bi bio niko drugi nego Vin Diesel

Potpisujem. NJega nešto nema u poslednje vreme. U Riddicku je najzajeban, sve gi sjebal.

Pa biće u novom Fast & Furious-u :)

Gluplju ideju od Vin Diesel-a nisam čuo! Pa i Keanu je bolji od njega jer ne znam kako klinac kao što je Edvard Furlong može da se transformiše u Vin Diesela a čak i u prvom delu ima preview kako će da izgleda John Conor u budućnosti i više liči na Keanua i Balea nego na Diesela ...

A i bio je u onom krshu Babylon AD...Dizel je smorio skroz.Jedno-te-isto...jedina uloga koja je nekim cudom iskocila iz sablona bese u redovu Rajanu:p kak'i crni Dizel...pu daleko bilo:D

Poslednja izmena:
David Schwimmer bi mi bio bolji izbor od Diesela jer bi njega mogao nekako da uklopim u to :d
Diesel je kao kada Pablo Francisco imitira Schwarzenegger i stalno govori Get Down :D

^hahahaha:d ali Pablo Francisko i njegove svarcika imitacije...vr'

E da, pogresih za Dizela, ipak se razlikuje u ulogama, nekad nosi one cvidze za zavarivanje:D

I jedna slika.

john-connor-terminator-factory2.jpg

Dizel je extra riddick. U terminatoru bi mogao opushteno neku sporednu da odigra.

Inache trejler je vr'

Dizel je extra riddick. U terminatoru bi mogao opushteno neku sporednu da odigra.

Inache trejler je vr'

Da, nekog lika koji umire tri sata i za to vreme ispriča celu životnu priču a i dalje nikako da rikne :d

J ne Kapiram, ako ste zaista fanovi T2, i ako uporedite lika koji je na sekund prikazan u buducnosti kao Konor, definitivno bi trebalo da vam lichi na Bale-a ...

a i bez obzira shto lik glumi u mnogo akcija, ja ne znam ko je bolji Military man od Bale-a ... a i kao da niste gledali Maschinist, Rescue Dawn i ostalo, pa da znate da je lik jedan od najboljih glumaca ikada na bioskopskom platnu ... ona scena sa jedenjem crva u Rescue Dawn-u je mene tolko pogodila, i odushevila, da sam zaplako na trenutak, a sve to zahvaljujuci fenomenalnom Bale-u ...

(U pitanju je scena kada u kampu nestane pirincha, i kada im donesu vijetnamci tanjir pun crva i buba, koji su u sushtini chisti proteini, ali ne mozesh ih pojesti nikako, i kad svi krenu da plachu, a Bale krene da pricha kako mu je mama pravila kolach sa shlagom i jagodama, dok je ziveo na selu, i kako napravi scenu, isfolira da je to zapravo kolach, i krene da jede, sa osmehom na licu ... )

Uh, koja prica :). Koliko ljudi mogu da budu razliciti, neverovatno. Ti si zaplakao uz Bale-a, a meni se uz njegov osmeh i dranje ***** :)

Poslednja izmena:
Majku mu, vi o tom Johnu Connoru k'o da je on neki posebno jak lik... što se mene tiče, mož'
da ga glumi i Bogdan Diklić, samo da film bude koliko-toliko gledljiv ( što je maksimum što sam video od Holivuda u poslednjih 10 godina ).

**** te, kad ne padoh sa stolice .... ti si lood, stomak me boli .... Samo sam ga zamislio kako stoji pred gomilom pobunjenika i kaže: Ma ubiću svakog ko me ne bude slušao ....

**** te, kad ne padoh sa stolice .... ti si lood, stomak me boli .... Samo sam ga zamislio kako stoji pred gomilom pobunjenika i kaže: Ma ubiću svakog ko me ne bude slušao ....

Ahahah, ovako neshto ? :d :d

30l30ah.jpg

:p

J ne Kapiram, ako ste zaista fanovi T2, i ako uporedite lika koji je na sekund prikazan u buducnosti kao Konor, definitivno bi trebalo da vam lichi na Bale-a ...

Ček bre pa ja nisam protiv Bale-a već protiv retardiranog Diesela bar za tu ulogu.

Ako si uz to plakao mogu da zamislim kakva je kiša padala dok si gledao Titanic :d

Majku mu, vi o tom Johnu Connoru k'o da je on neki posebno jak lik... što se mene tiče, mož'
da ga glumi i Bogdan Diklić, samo da film bude koliko-toliko gledljiv ( što je maksimum što sam video od Holivuda u poslednjih 10 godina ).

Posebno jak lik ili ne on će biti glavni na kome će se zasnivati priča u 4 delo jer na žalost nema Švarcija!

Što se tebe tiče ti bi i Kartmana pustio da ga glumi koliko vidim samo ne znam kako bi naterao Kartmana da smrša :D

Halcyon Co. Officially Announces Terminator 5!

Halcyon Co. toppers Derek Anderson and Victor Kubicek are developing a fifth instalment of the man-vs.-machine franchise.

Helmer McG, who directed the upcoming fourth pic, “Terminator Salvation,” is working with the Halcyon duo on the latest project.

Announcement was among the news that came out of the Dubai Intl. Film Festival, which bowed Dec. 11 and runs through Thursday.

No decision has been made as to where to film the next “Terminator,” although the Middle East was mentioned as a locale.

When Anderson and Kubicek acquired the rights the lucrative “Terminator” franchise last year from previous owners C2, the former ad exec and banker envisaged the re-booted series as a trilogy. Christian Bale has signed on in the role of John Connor for all three roles. Newest pic is tentatively skedded for a 2011 release.

The duo had originally planned to wait until the release of “Terminator Salvation” next summer before deciding on whether to proceed with the next chapter, but the positive studio, fan and media reaction to footage from the current pic has encouraged them to move forward ahead of schedule.

a i bez obzira shto lik glumi u mnogo akcija, ja ne znam ko je bolji Military man od Bale-a ... a i kao da niste gledali Maschinist, Rescue Dawn i ostalo, pa da znate da je lik jedan od najboljih glumaca ikada na bioskopskom platnu ... ona scena sa jedenjem crva u Rescue Dawn-u je mene tolko pogodila, i odushevila, da sam zaplako na trenutak, a sve to zahvaljujuci fenomenalnom Bale-u ...

(U pitanju je scena kada u kampu nestane pirincha, i kada im donesu vijetnamci tanjir pun crva i buba, koji su u sushtini chisti proteini, ali ne mozesh ih pojesti nikako, i kad svi krenu da plachu, a Bale krene da pricha kako mu je mama pravila kolach sa shlagom i jagodama, dok je ziveo na selu, i kako napravi scenu, isfolira da je to zapravo kolach, i krene da jede, sa osmehom na licu ... )

Da, itekako dobar gumac, meni je on plus za film. :) Plus Equilibrium, Empire of the Sun, Swing Kids, Reigh of Fire...

Da, Bale je pun pogodak za film.. i ko na kraju rezira Cameroon, Spielberg?

napraviće trilogiju sa bale-om. danas je to standard.
samo da ne bude ko matrix 2 i 3 koji su krševi naspram prvog.
vidim na dosta mesta *****ju kako će konor i markus otkriti veliku misteriju vezanu za skynet, ali ja lično mislim da je to samo uvod za drugi deo. na kraju će dati neku "omg" scenu i ima da nas drže do 2011.
i love the movies.

a i bez obzira shto lik glumi u mnogo akcija, ja ne znam ko je bolji Military man od Bale-a ...

Pa tu je negde i Keanu Reeves :d

Jedva čekam da South Park isproziva i Bale-a kao što je Reeves-a :-devil-:

Mix je fenomenalan :d

Ne znam gde sam čuo ali kažu da je lik prvo odbio da glumi u T4 jer je bilo previše scena sa efektima pa je postavio uslov da ako bude manje scena sa efektima i budu što više realnih snimili i dozvolili njemu da menja scenario dok bude sam izvodio te opasne scene da će tek onda pristati :p

And so it begins, new Chuck Norris is on the loose :d

Robert Patrik u Terminatoru 5?

patrick-t5-1.jpg

In a recent interview, “Terminator Salvation” director McG ponders what he might want to do in a fifth “Terminator” movie should one get made. According to McG himself, he sure would like to get Robert Patrick aka the T-1000, the nearly unstoppable liquid metal killing machine from “T2 in the fifth installment, back into the franchise. But not as a younger version of himself, but as he currently looks now.

McG told Fearnet, this:

I like the idea in a prospective next picture that you meet Robert Patrick the way he looks today, and he’s a scientist that’s working on improving cell replication so we can stay healthier and we can cure juvenile diabetes and all these things that once again sound like good ideas — and once again live as an idealized expression of ourselves. So imagine seeing a sixty-year-old Robert Patrick and knowing, ‘Holy shit! That’s gonna be the T-1000 – who comes back perfect, lean and the whole thing.’ I haven’t concluded that, but Robert and I had dinner the other night and talked about it.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno