Šta je novo?

Terminator 4 the movie!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne mora tematika da bude slična, nema šanse bilo koji film da ga prevaziđe. A i specijalni efekti su pojam i za današnje filmove a ne za to vreme :)

T4 sa ovim glumcem ne moze da omane....radi niskobudzetne filmove koji cak ni nemaju neku zaradu ali su zato kvalitetni (glas za machinist koji je odlican). htedoh reci da je scenario i citava prica oko T4 verovatno ok kad se on uhvatio da radi.
cekamo leto 2009!

T4 sa ovim glumcem ne moze da omane....radi niskobudzetne filmove koji cak ni nemaju neku zaradu ali su zato kvalitetni (glas za machinist koji je odlican). htedoh reci da je scenario i citava prica oko T4 verovatno ok kad se on uhvatio da radi.
cekamo leto 2009!

Niskobudzente... ako je batman niskobudzetan svaka cast...

ovo si samo tako izvukao...a niko nije ni spomenuo batman-a (koliko vidim stavio sam kao primer machinist)
anyway, htedoh reci da covek radi i niskobudzetne filmove...nezavisna produkcija...
nije mu sve u zaradi...

Poslednja izmena:
Izostavili ste veoma bitnu stavku, T2 nema ljubavnih gluposti tj romansi da kvare akciju i zato je najbolji akcioni film svih vremena :)

De bre nema patetike od one scene gde se guverner samounishtava :d

ovo si samo tako izvukao...a niko nije ni spomenuo batman-a (koliko vidim stavio sam kao primer machinist)
anyway, htedoh reci da covek radi i niskobudzetne filmove...nezavisna produkcija...
nije mu sve u zaradi...

Nije isto "radi niskobudzetne" i "radi i niskobudzetne"... a machinist je stvarno jedan od njegovih boljih filmova sa uzivanjem sam ga odgledao... dobro ce mu stajati uloga u t4...

Bale je " vratio " Batmana medju gledljive filmove ... mada je zadnji deo po meni promasaj ali isto ozbiljniji deo za razliku od ranijih sprdacina.
Bale svojom pojavom dosta daje glavnom liku ... za sada film koji sa nestrpljenjem cekamo

Hype je opravdan :)

Idealan izbor sto se tice spoljasnjeg izgleda cak imaju i veoma slicnu muskulaturu,samo jos da mu Schwarzenegger pozajmi glas i to je to,ili neka fora da ovaj lik glumi a da mu kompjuterski moduju glavu i glas to bi bilo idealno jer samo je jedan Arnold Schwarzenegger.;)

P.S. Mada ja mislim da u ovoj trilogiji uloga kibernetickog lika ce biti u potpunosti zanemarena i sve ce se svoditi na rat ljudi protiv masina.

Moram da se složim sa čovekom.
Pošto sam filmofil, nisam totalni filmofil, da moram sve da vidim.
T2 je epic, iz više razloga, pre svega CAST.

Pre nego što svi pomisle da će neko da baci mana burn ili čenje, mislim na podelu ulogu glumaca. Arni je toliko upečatljivo prikazao Terminatora, da se postavlja pitanje, zašto ga menjati. Linda Hamilton, fenomenalan odabir. Još mi je urezano u pamćenje ono što je ona urezala nožem na drvenom stolu, NO FATE. Maestralno.
Pored tolikog CGI-a oni sad našli da re-cast uju StarTrek, Terminator, Batman, Supermen... Čak i Oceans 11 mi je gotivniji stari film od novog. Možda sam ja upao u time space continuum-u pa sam zalutao među oldies...

Poslednja izmena:
Heh, eto, mnogi se verovatno nece sloziti samnom, ali meni glavnu figuru u T2 predstavlja, ne Arni, vec - Robert Patrick. chovek je za mene uvek bio i bice najveci negativac svih filmova.

ej, bolesniju facu nisam video nikad, a kolko je dobar glumac mozete primetiti tek ako ste fan X fajlova, pa ga pogledate kao Dzon-a Doget-a ..

t-1000.gif

Ja se slažem sa tobom. Robert je FENOMENALAN odabir za ulogu. Još uvek se uplašim kad vidim tipa na tv-u. Sve se tripujem sledeća scena će da bude sa šiljkom kroz kartonsko pakovanje mleka... Da ne zalazim u detalje, suviše je. :)

Ali je šteta, moje mišljenje, da je nekako ostao zarobljen dosta dugo u liku T1000. Ima sada serija na PTC1 po novelama Toma Klensija, gde glumi pukovnika Toma Rajana, nije loša.

MA nek ubace ovu malu TErminatorku iz serije Sarrah Connor Hronicne price i meni ce biti dobar i cetvrti deo...Ahhh josh pamtim onaj deo iz prvih epizoda kade kaze Jonu..."Come with me IF you want to live..." i to sve u nekoj provokativnoj suknjici...Auu ode ja u sobu

Pa, ako je suditi po filmu Terminator3, onda ni Švarci ne pomaže.
U tom filmu uopste nije docarao ulogu robota, suvise prirodnih pokreta i izraza lica je unistilo atmosferu filma, a za to nije kriv Svarci vec reditelj...

U tom filmu uopste nije docarao ulogu robota, suvise prirodnih pokreta i izraza lica je unistilo atmosferu filma, a za to nije kriv Svarci vec reditelj...

Ne verujem da je onaj film neko režirao. Ono su samo dali majmunima da se igraju s kamerama, a scenario je po svemu sudeći napisao mobilni telefon kome je crkla tastatura.

Film kao sto je T2 jednostavno vise nikada nece biti snimljen, 4 deo ce proci isto, ako ne i gore, kao 3...

Za neupućene par slika Kristijana Bejla iz filmova Mašinista i Betmen. Iste godine snimljeni, Mašinista prvi!!! Šta reći, osim bolesno.

a9y749.jpg

christian_bale.jpg

Behold, the miracle of steroids :D

MA nek ubace ovu malu TErminatorku iz serije Sarrah Connor Hronicne price i meni ce biti dobar i cetvrti deo...Ahhh josh pamtim onaj deo iz prvih epizoda kade kaze Jonu..."Come with me IF you want to live..." i to sve u nekoj provokativnoj suknjici...Auu ode ja u sobu

Ima u drugoj sezoni i bolja scena - kada se ponudi da bude Johnov sex-bot :).

Poslednja izmena:
Zapravo serija i nije nešto, mada nije ni totalna propast kao što sam se plašio da će biti.

Kristijan Bejl je objasnio i Transformersima promenu oblika :d

Pa...ne znam sta da kazem. Ostao sam 'ladan :). Bice ovo verovatno ok film, ali nista vise od toga...

Poslednja izmena:
Isti utisak. Ovo vise deluje kao neka mesavina Mad Maxa i Transformersa.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno