T4 sa ovim glumcem ne moze da omane....radi niskobudzetne filmove koji cak ni nemaju neku zaradu ali su zato kvalitetni (glas za machinist koji je odlican). htedoh reci da je scenario i citava prica oko T4 verovatno ok kad se on uhvatio da radi.
cekamo leto 2009!
Niskobudzente... ako je batman niskobudzetan svaka cast...
Izostavili ste veoma bitnu stavku, T2 nema ljubavnih gluposti tj romansi da kvare akciju i zato je najbolji akcioni film svih vremena![]()
De bre nema patetike od one scene gde se guverner samounishtava :d
ovo si samo tako izvukao...a niko nije ni spomenuo batman-a (koliko vidim stavio sam kao primer machinist)
anyway, htedoh reci da covek radi i niskobudzetne filmove...nezavisna produkcija...
nije mu sve u zaradi...
Idealan izbor sto se tice spoljasnjeg izgleda cak imaju i veoma slicnu muskulaturu,samo jos da mu Schwarzenegger pozajmi glas i to je to,ili neka fora da ovaj lik glumi a da mu kompjuterski moduju glavu i glas to bi bilo idealno jer samo je jedan Arnold Schwarzenegger.
P.S. Mada ja mislim da u ovoj trilogiji uloga kibernetickog lika ce biti u potpunosti zanemarena i sve ce se svoditi na rat ljudi protiv masina.
Terminator bez svarcija nije terminator![]()
U tom filmu uopste nije docarao ulogu robota, suvise prirodnih pokreta i izraza lica je unistilo atmosferu filma, a za to nije kriv Svarci vec reditelj...Pa, ako je suditi po filmu Terminator3, onda ni Švarci ne pomaže.
U tom filmu uopste nije docarao ulogu robota, suvise prirodnih pokreta i izraza lica je unistilo atmosferu filma, a za to nije kriv Svarci vec reditelj...
MA nek ubace ovu malu TErminatorku iz serije Sarrah Connor Hronicne price i meni ce biti dobar i cetvrti deo...Ahhh josh pamtim onaj deo iz prvih epizoda kade kaze Jonu..."Come with me IF you want to live..." i to sve u nekoj provokativnoj suknjici...Auu ode ja u sobu
Ima u drugoj sezoni i bolja scena - kada se ponudi da bude Johnov sex-bot.
Ok. Znači to je jedna od serija koju neću gledati.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari