Šta je novo?

Terminator 4 the movie!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Haha, ja sam T2 gledao 9 puta u bioskopu kad se pojavio, najbolji film ikada ;)

Izgleda da ce ovaj leek igrati ulogu Terminatora
Opet Austrijski bodibilder

rk.jpg

Izvor: http://www.aintitcool.com/node/37505

Idealan izbor sto se tice spoljasnjeg izgleda cak imaju i veoma slicnu muskulaturu,samo jos da mu Schwarzenegger pozajmi glas i to je to,ili neka fora da ovaj lik glumi a da mu kompjuterski moduju glavu i glas to bi bilo idealno jer samo je jedan Arnold Schwarzenegger.;)

P.S. Mada ja mislim da u ovoj trilogiji uloga kibernetickog lika ce biti u potpunosti zanemarena i sve ce se svoditi na rat ljudi protiv masina.

Poslednja izmena:
Pa bilo bi suludo da postoji samo jedan Cyberdyne systems model 1-0-1 tip kiborga. Ovaj može da bude 0-9-2 ili 1-0-6. Samo je skin malo drugačiji, endoskeleton je isti :)

Da, gledali film, a ne citali wiki. :)

Citanje wiki-a se ne racuna u gledanje filma. :)

Poslednja izmena:
Pa i u filmu se pominje, šta misliš otkud to na wikiju in the first place?

U Terminatoru 1 Reevs, otac John Connor-a, spominje Terminatora T-600 koji ima isti endoskelet kao i T800 ali gumenu kozu. Kada se Terminator predstavlja mladjanom Dzonu mislim da bas kaze da je Terminator T-800 Cyberdine system 101 iz cega se moze izvuci da ostali brojevi u seriji znace drugi izgled.
Nasao sam na Wikiju samo da pojasnim.

Cak koliko se secam kad ide kamera iz njegovog pogleda u uglu pise nesto kao Cyberdyne Systems Series 800 Model 101 pa neka verzija softwera :D

Znam to za 101, nego se moje pitanje odnosilo na Maxovo "Ovaj može da bude 0-9-2 ili 1-0-6".

Koji je ovo odnos stranica formata slike? 3:1? Stvarno vise nisu normalni sa "sirenjem" slike. Ako je do 2:1 i bilo nekog ljudskog objasnjenja, sada ga vise bogami i nema!!!

Ovo je klasican 2.35:1

To je standard za visoku produkciju...

dajte ljudi, T2 jeste odlichan film, ali ne govorite da vam je najbolji, dok ne vidite TDK :p (Christian Bale osvaja internet, ovo se veeeeeeoma dugo nije desilo) -

http://www.imdb.com/chart/top

znachi, nije Hype, pa ovakve ocene, chitam forume, i chatujem sa onima koji su gledali premijeru preko, bukvalno ni jedna osoba nije u stanju da mu nadje manu, kazu ljudi da je film fenomenalan, a secajuci se kako je u Batman Begins cela franshiza zatamljena, i poboljshana, cenim da ce zaista TDK biti naj film svih vremena ...

a na kraju krajeva, T2 je meni vishe nego dobar, ali samo zbog chinjenice da se u tom filmu pojavljuje najbolji negativac svih vremena(Robert Patrick kao T-1000), ali ne znam da li bih mogao zaista da kazem da je najbolji film ikada ...

Imam ja gomilu mana...ali o tome kada svi odgledaju film.
T2 je super, da nije bilo tog filma ne bi bilo ni Fear Factory-ja :D.

Poslednja izmena:
Znam to za 101, nego se moje pitanje odnosilo na Maxovo "Ovaj može da bude 0-9-2 ili 1-0-6".

Dao sam primer, bre :). Švarci je 1-0-1, ali kažem, na isti endoskeleton može da se prevuče drugačiji living tissue tip. Recimo ovaj mladi Švajcarski bodibilde :)

Ja sam ovo i očekivao. Kao što su rekli, Christopher Lee se sa svojih 90 godina fajta u Episode II i III sa mladim glumcima, ali ko je gledao behind the scenes, zna da to radi dubl, profi kaskader koji zna swordfighting koreografiju, dok je Chris Lee stajao u istoj sceni, isto osvetljen i sniman na isti način (samo je okretao glavu i pravio grimase :)), pa su njegovu glavu prebacili preko glave kaskadera. Digital stunt at its' best! Naravno, očekujemo sve više ovoga u Holivudu, nemam ništa protiv. Voleo bih da Arnija bude što više u T4, a ne da bude samo neki cameo. Jer, čak i digitalna šminka slična ali malo blaža nego ona u Beowulf-u, može da ga podmladi da izgleda kao da je u T2 :). Iskoristite najbolje od novog bildera i čuvenu metalnu facu Švarcike i eto uspeha, bar kad je 1-0-1 u pitanju (a to povlači i sentimentalnost starije publike koja je vezana za Švarcija kao Terminatora).

stupid...mora znaci guverner da dobije makar neku ulogu,samo da mu se ulizuju,i da dobije film na popularnosti...:d

ja mislim da film moze biti odlican,al i ne mora...:D

Ko zna da li ce uspeti da ponove makar delimicno ostvarenje T2 ili ce biti isto kao i sa T3....

Da budem iskren,T2 je ok,i bice zanimljivo gledati T4,ali mi se ne svidja sama retardirana prica koja se prostire (uvek se arnold bori protiv naprednijih likova,i uvek ga uk3nj4...:d )

I takodje mislim da stripski serijal ne sme da dobije best movie ever..;)

P.S. - Ko nije pogledao neka pogleda - The Adventures of Mark Twain ('70) i Monty Phyton - The Meaning of Life i Life of Brian...e,ovi filmovi su fantasticna ostvarenja...a o Hickoku i da ne pricam...

Ovaj film, bas naprotiv, nece imati radnju kao u prethodna tri, i to je dobro.Kao sto rece cini mi se superstaljin, to je bio najveci fail treceg dela.Radnja je sad skroz drugacija, bice u alternativnoj buducnosti i krljanje s masinama...nov pocetak nadam se dobrih filmova :)

meni četvorka nekako miriši na dobar film, bar po trejleru, ali puno puta sam se tako zeznuo.
isto i DK, trejler mi i nije bio baš zanimljiv, da kažem wow, ali film mi je #2 na listi. #1 je naravno T2. T1 mi je nekako smešan (osim omiljene scene sa lindom u motelu). što se tiče serije, svakog utorka(torrent naravno) u jutarnjim satima HD.
ne znam ko gleda seriju od vas ali ona Cameron mi je nekako glupo urađena. u prvoj epizodi kad priča sa Johnom(dok se upoznaju), deluje normalno-uklopljeno. a kasnije je ko švarci- ill be back, no problemo tj. kao da je tek poslata iz budućnosti i nema pojma o ničemu ljudskom.

@pera lozac :)d) - rekao sam i sam,ako nisi video,da nisam neki fan Terminator filmova...a i objasnio sam zasto,kako...

@nex999 - ne znam,ajde videcemo sledece godine..ako ga ne odloze...;)

Ovo vredi cekati! Vec osecam HYPE!!!

Bukvalno svakom "kompjuterasu" koga znam je T2 najbolji film ikada :). Ja sam ga kao klinac sa prvim komsijom gledao svakog dana po jednom. Imao sam na VHS kaseti, naravno :) i kad god svrati do mene (a to je non-stop:)) pogledamo T2, pa posle prelazimo na Amigu i sve ostalo :D

Poslednja izmena:
Joj daj direktan link za slike ove sto si postavio ni jedna se ne vidi.

A kako si znao da ima slika? :p
Kod:
http://www.terminatorchronicles.com/stills/2008/11/terminator-salvation-new-terminators-3.jpg
http://www.terminatorchronicles.com/stills/2008/11/terminator-salvation-new-terminators-1.jpg
http://www.terminatorchronicles.com/stills/2008/11/terminator-salvation-new-terminators-8.jpg

Zanimljivo...

hm.. kad otvaram puno tabova lako me je preteci... :p

Poslednja izmena:
Izostavili ste veoma bitnu stavku, T2 nema ljubavnih gluposti tj romansi da kvare akciju i zato je najbolji akcioni film svih vremena :)

Ne znaju deca sta valja...i kakva je to filmcina bila kada se pojavila, pa sve do dana danasnjeg ,)

Ne samo sto nije bilo ljubavnih scena, nego nije bilo ni preterivanja karakteristicnog za danasnje holivudske filmove. Prosto receno, sve je na svom mestu. Smenjivanje sporih i brzih scena je odlicno uklopljeno, a povrh svega lebdi slika postapokalipticnog sveta... Verovatno da nikad nece biti snimljen film sa slicnom tematikom koji ce ga prevazici. Secam se naslovne strane Sveta kompjutera u kome su opisivani specijalni efekti onog lika koji se uzdize iz poda...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno