Kupio sam sa kreditom koji sam dobio , uz to dodao jos novca.Možda je fora da se neki iznos potroši bez opcije povraćaja, da li si probao?
Meni je prestalo da radi pa sam dve porudžbine pravio po 5500 din i opet je krenulo da radi, možda ima veze sa tim.
Ne tako, već tri porudžbine od po par hiljada bez kredita, ili jednu veću tipa 10-20K, takođe samo keš bez kredita. Ne verujem da se njima isplati da im sve kupuješ sa tim povratom, tj da sve što košta 4-5K te izađe 2-3K din sa sve uključenom dostavom i praćenjem do kuće i plus besplatnim povratom robe ako ti se ista ne svidi, ne znam, ali mi se čini da im to nije neka matematika.Kupio sam sa kreditom koji sam dobio , uz to dodao jos novca.
Pa videcemo dal ce da povrati opet tu opciju sa vracanjem kredita. Ako je ne povrati, jedino nekako da se kontaktira temu, ili preostaje da se obrise nalog (jer bez vracanja i nema bas neke "wow dobre" cene)...
Ja sam poručivao uz druge promocije i onda je ponovo povećan cashback sa 30% na 100%. Mislim da je skroz nasumično.Za one naloge kojima je vec duze vremena istekla aktivnost vracanje kredita , sta im je ciniti?
Jeste im matematika, da nije neki bi njihov gazda bio težak 50 milijardi. Morate da shvatite da kineska roba košta 3, 4, 5 puta manje u Kini. Ne rade oni s gubitkom ni sa 60% popusta na osnovnu cenu koja je ionako visoka jer je većina robe što se prodaje preko Temu totalni bofl. Kupio sam mnogo toga baš da vidim šta prodaju, na prste jedne ruke mogu nabrojati pristojne proizvode. A imam oko 50tak stvari poručenih.Ne tako, već tri porudžbine od po par hiljada bez kredita, ili jednu veću tipa 10-20K, takođe samo keš bez kredita. Ne verujem da se njima isplati da im sve kupuješ sa tim povratom, tj da sve što košta 4-5K te izađe 2-3K din sa sve uključenom dostavom i praćenjem do kuće i plus besplatnim povratom robe ako ti se ista ne svidi, ne znam, ali mi se čini da im to nije neka matematika.
Ja to iznad govorim, samo što većina misli da može non stop da kupuje stvari od 4 iljade, i da mu se dve vrate i sve tako u nedogled..Nema šanse da je nesumično, algoritam sve to odrađuje i ako si dobar potrošač onda ti da opciju a ako zloupotrebljavaš onda ti ili smanji na 30% ili ukine. Bukvalno je napravljeno da te čini zavisnikom od kupovine.
E da, i tablet sam video da se uzima dosta.Ima li neka sumacija do sada kupljenih proizvoda koji su se pokazali odlicno?
Citao sam sada poslednjih 15ak strana i koliko vidim izdvajaju se
1. SSD
2. Usisivac
3. Touch monitor
Ima li jos sta?
Kako dobijes cenu 1600?
Nisam video za tu cenu. Ovo sam krenuo da otvaram one njihove mailove sa raznim ponudama pa tako izadje nekad nesto interesantno.
Al sam ga zloupotrebio, ******lo vek. 😀Nema šanse da je nesumično, algoritam sve to odrađuje i ako si dobar potrošač onda ti da opciju a ako zloupotrebljavaš onda ti ili smanji na 30% ili ukine. Bukvalno je napravljeno da te čini zavisnikom od kupovine.
za do 2.000 povracaj 30% ( tj. do 600 dinara )
do 3000 povracaj do 40% a ne 60 ( maksimalno 1200 )
i sa 4111 se dolazi do maksimalnog povracaja 53,5% umesto obecanih 90
koji iznosi 2200 RSD
Svaka kupovina preko 4111 smanjuje maksimalni procenat povracaja.
Nema ga, rasprodat.Jel uspeo neko da kupi tablet (ovaj sa tastaturom i olovkom) ?
Gde god da uđem na 'reklamu', već je nestao. U pretraživaču ga naravno nema.
Ja uspeoJel uspeo neko da kupi tablet (ovaj sa tastaturom i olovkom) ?
Gde god da uđem na 'reklamu', već je nestao. U pretraživaču ga naravno nema.
Valja li?Ja uspeo![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari