Evo ja sam poručio isti, pa javljam utiske.Magcubic na Aliexpress-u vise nema dobru cenu (8000+ kosta).
Ovo sa Temua je trenutno najpovoljnija varijanta
https://share.temu.com/GmccEOuUOLA
Da li je neko mozda kupovao jump starter (baterija za pomoc pri startovanju automobila)?
Ima li neki da valja?
da dodam u vezi duvaljkenadjem ove startere za auto sa pumpom i lampe sa lupom. hvala aliju jer ga ne gledam zadnjih mesec dana pa sam cackao temu app...
Pogledajte prilog 466764
Pogledajte prilog 466765
pa to ode za par sati. video sam ih za 1500 pre neki dan
npr, sada sam nasao metalnu kutiju za alat sa 5000+ i duvac vazduha koji bi trebalo da stvarno jako duva za 2400 sa 4000+ to su stvari koje sam na aliju trazio, posebno lampe ali su tamo $35,40 a sada na to ide i shipping tako da od toga nista.
Pogledajte prilog 467741
https://app.temu.com/m/n59z092akh9
Dakle, ako kupiš za 3000+ ne dobijaš 90-100% na svih 3000, već samo na ono "+", a do tada dobijaš 30%na 2000, pa 60% na od 2-3000?Imate objasnjenja na prethodnim stranama.
Nekome nude popuste , nekome ne.
Zavisi i od toga sta i koliko cesto kupujete.
Obavezno napunite korpu pre nego sto zavrtite "tocak srece".
CLAIM CREDIT - navodni 90 ili 100% povracaj ide po semi :
Za prvih 2000 vracaju 30% = max.600 dinara
Od 2000-3000 , na tih 1000 - 60% = max.600 dinara
tj. do 3000 je maksimalni povracaj do 1200 dinara.
Na iznos iznad 3000 je povracaj 90 ili 100%
ako je 90% sa 4111 dinara , i ako je 100% sa 4000 dinara
dolazite do maksimalnih 2200 povracaja.
Pa jel monitor radi ili ne?Danas stigao drugi monitor što sam kupio, jer su mi prvi uništili, sad gledam, kroz ovaj drugi kroz kutiju kao da je neka cev prošla 🥴 takođe vidi se da je geometrija kutije poremećena, kao da je sve zgaženo nekim većim teretom..propast.
Koja je procedura ako stigne ostecen monitor? Ja sam porucio onaj 15.6 ips sto je popularan.Ovaj sa rupom i što je gnječen radi, onaj što je samo gnječen ne radi.
Ma to je sve navlakusa, kao nude neke kredite, povracaje, a cene troduple od realne. Ja ne kupujem preko aplikacije (nikada je nisam instalirao), vec preko racunara, jer mi je mnogo lakse da pretrazim nesto po realnim cenama i narucim, pa onda povremeno pogledam i zatrazim povracaj novca u vidu kredita i to je to. Na kraju mu ispadne isto, samo sto me ne navlace kao kockara da vrtim tockove i sviram (da ne pisem cemu), odbrojavaju vreme za koliko treba nesto da porucim, nego lepo i lagano uz kaficu.Ovaj temu se navadio i skoro svaki dan mi salje samo onu ponudu za povrat kredita. Nego kad udjem na app povremeno se na tren pojavi kao da kliknem i izaberem dva poklona. Rekoh ajde da vidim, kad tamo medju tim stvarima sto on nudi bukvalno ne mozes nista da izaberes, sve neke glupe stvari, jedva nadjoh produzni kabal i kuhinjsku vagu. Kada sam to odabrao kao daje mi 9 minuta za jos dva poklona, a tu tek nista nema, nudi neke povoljnije stvari i ono posto odbrojava odaberem neke listice za pranje vesa i neku staklenu solju. Ali ne lezi vraze, ne mozes nikako do besplatnih poklona, vec tada ti daje novih 9 minuta da kupis nesto u vrednosti 3500rsd, pa ce mi on kao dati kupone u toj vrednosti, ali ne mogu da kupim ni jedan proizvod iz moje korpe, vec samo one koje on nudi na toj stranici, a cene je skoro duplirao. Na kraju bi ispalo da sam kupio sve sto mi ne treba, a oni bi se svejedno ugradili u to.
Vrlo prosta procedura. Slikas i posaljes sliku ostecenja, zatrazis povracaj u vidu kredita i opet narucis isti.Koja je procedura ako stigne ostecen monitor? Ja sam porucio onaj 15.6 ips sto je popularan.
Gledah ponudu gimbala nedavno i na kraju uzeh Tokqi M01, pre neki dan je stigao i samo sam ga isprobao. Prvi utisak je da mi deluje odlično, pa razmotri njega.Da li ima neki pristojan gimbal do pedesetak evra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari