Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

To je normalno za m one AG
Jako su spori.
Ja ih redovno u aplikaciji na trackingu kada stigne pošiljka označim kao sporog dostavljača. Skenjam se kad vidim da je pošiljka njima dodeljena.

Meni je najgore iskustvo sa AG pošiljkama koje su išle preko Dexpressa.
Po 20 dana držali u par navrata pošiljke u centralnom magacinu u Novom Sadu...

Meni su prelomili kutiju sa sve monitorom po sredini, izgleda kao da je nešto teško palo ili je tovareno pa je napravilo štetu. Kad sam podigao paket nisam odmah ni primetio, bila je plava folija kesa preko, na pipanje konstatovao sam da su ćoškovi ok, koliko to može na dodir, ali kad sam stigao kući i kad sam kesu pocepao imao sam šta da vidim..

@yugokoral

Od kada se pojavio spominjemo BMAX tablet.
Procitaj na prethodnim stranicama komentare.
Nije to vrhunski uredjaj , ali je vrlo upotrebljiv za razne namene.
Nema sanse da iko igde kod nas nadje nesto slicno za 3000-4000 dinara.

@Bradonja95

Isprati temu Pracenje posiljki.
Postoji opcija pracenja celih serija posiljki.
( da se ne ogranicavas samo na pracenje svog paketa )
Paketi do Srbije uglavnom dodju za 7-10 dana.Onda neki prodju carinu za 3 dana ,
a neke vuku po 10 dana plus 2-3 pokusaja preuzimanja od strane kurirske sluzbe :(

Koji je kod za pracenje ?

AG , PT/PL...RS i koja serija ( prvih 6-7 brojeva ) ?

Da li je neko video na Temu mSATA SSD diskove?
Ja sam malopre gledao i ima raznih adaptera gomila ali sam ssd ni jedan!

@Sirius9

Ima , ali su cene ( sa uracunatim popustima ) jednake ili vece nego u Srbiji ( za brend SSD sa garancijom )

Da li je neko mozda kupovao jump starter (baterija za pomoc pri startovanju automobila)?
Ima li neki da valja?

ja sam uzeo 2 kom ali ne po ovim cenama vec za po 2000 pa sam iz znatizelje narucio. probao sam oba na punjenju guma. radili su ok. za startovanje nisam koristio. ako su 4,5 hiljada ne bih uzeo. uzmi u lidlu kada bude ponovo. ta 2 sto sam uzeo su razliciti. ne secam se tacno koji su, ali su popularni. mozda i jedina 2 modela u ponudi.

evo ih ovde:

nadjem ove startere za auto sa pumpom i lampe sa lupom. hvala aliju jer ga ne gledam zadnjih mesec dana pa sam cackao temu app...

Pogledajte prilog 466764

Pogledajte prilog 466765
da dodam u vezi duvaljke
pa to ode za par sati. video sam ih za 1500 pre neki dan

npr, sada sam nasao metalnu kutiju za alat sa 5000+ i duvac vazduha koji bi trebalo da stvarno jako duva za 2400 sa 4000+ to su stvari koje sam na aliju trazio, posebno lampe ali su tamo $35,40 a sada na to ide i shipping tako da od toga nista.

Pogledajte prilog 467741

https://app.temu.com/m/n59z092akh9

duva stvarno vrhunski. planirao sam da je unapredim stigne paket i na njemu na francuskom index lakoce popravke Indice de réparabilité. vidim da su francuzi to skoro uveli da ljudi znaju kada kupuju koliko je tesko da poprave uredjaj. ovaj ima 2.2. 1 je nemoguce popraviti a 10 laganica. tako da sam se ukanalio. probao da rasklopim ali nisam hteo da preterujem jer nisam bas bio u top formi za to. komplikovano, na nevidjeno otvaranje sa dosta pretpostavki kako se rasklapa, bez neke ideje pa sam batalio. u svakom slucaju, kako index i kaze vrlo tesko bez nekog uputstva. strpljen spasen.

• Like
Reagovanja: Rio
Evo ga bas sada u lidlu jump starter (osnovna verzija), zato sam se i setio da pitam. Nisam ni primetio da je par postova iznad Markosmi postavio skoro isto pitanje.

inace, svakako me nije ni zanimalo da placam punu cenu za macku u dzaku, nego samo ako bih dobio 90% povrata na tocku, ali, ako dobro razumem tvoje s.shotove, tebi je puna cena bila oko 2000? Realno, ako si na 2k dobio dodatni povrat, to se isplati i kao pumpa (ja imam pumpu, pa me zanima samo ako moze da upali dizel motor).

ma jok. nikakav tocak. ne znam zasto mi je davao neke silne popuste. vrv jer nisam narucio par meseci. da je jos i tocak da je bio pa da uzmem za 1000 din. msm nerealno je. nisam ni uzimao jump zbog jumpa. imao sam jump starter pre jedno 10-15 god. problem je sto baterija propada vrlo brzo. mislim na lipo koje su u njima. mnogo ali mnogo traze da se paze i dopunjavaju i trose. meni stajao godinu dana i propao. tako da sam to batalio.
kod lidla nisu lipo vec 18650 liion celije pa ih je lako i zameniti. uz to imas 3 god garanciju na nevidjeno. znaci da je u pitanju win win kombinacija.

iskreno od svega toga nema nista. jedino ako se na grbacu stavi jos jedna stavka u zivotu. jump starter je sigurica, ali i on trazi odrzavanje. msm nemam zivce za to. kazu people na yt stave u auto da imaju. to ne moze. ako se ne koristi ne sme da se napuni do vrha nego da bude u nekom stand by modu od oko 70% da celije ne riknu. pa onda ako je u autu onda je i na minus ako je napolju minus to je jedno 30% manje kapaciteta u startu itd itd. sve u svemu nema nista od toga u smislu 100% si siguran.

ja imam za sada rezervni akumulator u autu. nije smesno. jer mi ovaj pali i sa 10.1v i to vec 4ta godina. uzeo rezervni i cekam da crkne. ali nece. druga stvar je uzeti makita ili parkside ili sta imas dewalt i sl 18v bateriju i uzeti na aliju kontroler za punjenje olovnih akumulatora. radi tako sto prikacis aku makite na kontroler pa kontroler na aku. treba jedno 20 30 min da napuni do starta. i to mi je jedina realna prica. moje misljenje je da je svaki jump starter samo marketing pre ili kasnije i izda kada bas treba.

Iskočio mi popust 100% na 60 min, ali samo na odabrane artikle, ok uglavnom ono što sam već pregledavao, ali ne može više od 1 da se ubaci u korpu , već bih morao od različitih prodavaca da uzimam, a cene su varirale.
Nisam iskoristio, pa su ponudili kupone, ali moram prvo 6 artikala da kupim, ranije je bilo 2-3.

Tako je kod svih koliko znam.

inače ukinuše i meni search na claimcredit. Totalno bezveze.

Imate objasnjenja na prethodnim stranama.
Nekome nude popuste , nekome ne.
Zavisi i od toga sta i koliko cesto kupujete.
Obavezno napunite korpu pre nego sto zavrtite "tocak srece".

CLAIM CREDIT - navodni 90 ili 100% povracaj ide po semi :

Za prvih 2000 vracaju 30% = max.600 dinara
Od 2000-3000 , na tih 1000 - 60% = max.600 dinara
tj. do 3000 je maksimalni povracaj do 1200 dinara.
Na iznos iznad 3000 je povracaj 90 ili 100%
ako je 90% sa 4111 dinara , i ako je 100% sa 4000 dinara
dolazite do maksimalnih 2200 povracaja.

Kod mene i dalje ima search i i dalje nudi korpu uz cashback, sad proverih. Trenutno imam 90-100% promociju aktivnu.

Ovaj Kodak X350 NvME SSD od 512GB (2500/1800MB/s) deluje interesantno uz cashback. Oko 2200din uz "90%-100% cashback" promociju. Bio bi sasvim dobar za Kubernetes cluster...

Imate objasnjenja na prethodnim stranama.
Nekome nude popuste , nekome ne.
Zavisi i od toga sta i koliko cesto kupujete.
Obavezno napunite korpu pre nego sto zavrtite "tocak srece".

CLAIM CREDIT - navodni 90 ili 100% povracaj ide po semi :

Za prvih 2000 vracaju 30% = max.600 dinara
Od 2000-3000 , na tih 1000 - 60% = max.600 dinara
tj. do 3000 je maksimalni povracaj do 1200 dinara.
Na iznos iznad 3000 je povracaj 90 ili 100%
ako je 90% sa 4111 dinara , i ako je 100% sa 4000 dinara
dolazite do maksimalnih 2200 povracaja.
Dakle, ako kupiš za 3000+ ne dobijaš 90-100% na svih 3000, već samo na ono "+", a do tada dobijaš 30%na 2000, pa 60% na od 2-3000?

Ja sam u poslednje vreme porucivao dosta paketa, svi su na granici od 50e i svaki put mi dodele PostExpress i to mi je super ali je problem sto mi Temu svaki put podeli posiljku na dva odvojena paketa i onda imam dva odvojena preuzimanja. Doduse tek sam skoro provalio za claimcredit pa cu videti da li ce se nesto promeniti kad pocnem da ga koristim

Danas stigao drugi monitor što sam kupio, jer su mi prvi uništili, sad gledam, kroz ovaj drugi kroz kutiju kao da je neka cev prošla 🥴 takođe vidi se da je geometrija kutije poremećena, kao da je sve zgaženo nekim većim teretom..propast.

Prilozi

• Screenshot_20250113_130439_Gallery.jpg
    Screenshot_20250113_130439_Gallery.jpg
    433.3 KB · Pregleda: 138
  • Screenshot_20250113_130617_Gallery.jpg
    Screenshot_20250113_130617_Gallery.jpg
    106.1 KB · Pregleda: 135
  • Screenshot_20250113_130414_Photo Editor.jpg
    Screenshot_20250113_130414_Photo Editor.jpg
    404.3 KB · Pregleda: 136
@ironmanbg

Zar je toliko tesko pregledati 4 stranice i videti
da je pisano par puta i postavljeni primeri ???

@seizmos

Nije to nikakva novost - nazalost :(
Ne secam se da li je ikada sa AE stigla kartonska kutija a da nije bar malo nagnjecena.

Sa Temu-a nisam imao kutije , ali jeste "komsija" - pre par dana sam napisao za Bmax tablet
da je dobro prosao jer je upakovan u dobru cvrstu kutiju - jedan cosak je bio primetno zguzvan

Da, baš je lutrija sa kutijama. Biće valjda više sreće neki sledeći put 😃

Čekam paket još od pre nove godine. Piše da ide preko m-one. Pet puta se menja status, kao na dostabnom vozilu, obavešten korisnik, paponovo na dostavnom vozilu i onda danas vidim da je paket vraćen. Poludeo sam. Niko me nije zvao niti dolazio da dostavi.

IMG_9224.jpeg

Danas stigao drugi monitor što sam kupio, jer su mi prvi uništili, sad gledam, kroz ovaj drugi kroz kutiju kao da je neka cev prošla 🥴 takođe vidi se da je geometrija kutije poremećena, kao da je sve zgaženo nekim većim teretom..propast.
Pa jel monitor radi ili ne?

Ovaj sa rupom i što je gnječen radi, onaj što je samo gnječen ne radi.

Ovaj temu se navadio i skoro svaki dan mi salje samo onu ponudu za povrat kredita. Nego kad udjem na app povremeno se na tren pojavi kao da kliknem i izaberem dva poklona. Rekoh ajde da vidim, kad tamo medju tim stvarima sto on nudi bukvalno ne mozes nista da izaberes, sve neke glupe stvari, jedva nadjoh produzni kabal i kuhinjsku vagu. Kada sam to odabrao kao daje mi 9 minuta za jos dva poklona, a tu tek nista nema, nudi neke povoljnije stvari i ono posto odbrojava odaberem neke listice za pranje vesa i neku staklenu solju. Ali ne lezi vraze, ne mozes nikako do besplatnih poklona, vec tada ti daje novih 9 minuta da kupis nesto u vrednosti 3500rsd, pa ce mi on kao dati kupone u toj vrednosti, ali ne mogu da kupim ni jedan proizvod iz moje korpe, vec samo one koje on nudi na toj stranici, a cene je skoro duplirao. Na kraju bi ispalo da sam kupio sve sto mi ne treba, a oni bi se svejedno ugradili u to.

Ovaj temu se navadio i skoro svaki dan mi salje samo onu ponudu za povrat kredita. Nego kad udjem na app povremeno se na tren pojavi kao da kliknem i izaberem dva poklona. Rekoh ajde da vidim, kad tamo medju tim stvarima sto on nudi bukvalno ne mozes nista da izaberes, sve neke glupe stvari, jedva nadjoh produzni kabal i kuhinjsku vagu. Kada sam to odabrao kao daje mi 9 minuta za jos dva poklona, a tu tek nista nema, nudi neke povoljnije stvari i ono posto odbrojava odaberem neke listice za pranje vesa i neku staklenu solju. Ali ne lezi vraze, ne mozes nikako do besplatnih poklona, vec tada ti daje novih 9 minuta da kupis nesto u vrednosti 3500rsd, pa ce mi on kao dati kupone u toj vrednosti, ali ne mogu da kupim ni jedan proizvod iz moje korpe, vec samo one koje on nudi na toj stranici, a cene je skoro duplirao. Na kraju bi ispalo da sam kupio sve sto mi ne treba, a oni bi se svejedno ugradili u to.
Ma to je sve navlakusa, kao nude neke kredite, povracaje, a cene troduple od realne. Ja ne kupujem preko aplikacije (nikada je nisam instalirao), vec preko racunara, jer mi je mnogo lakse da pretrazim nesto po realnim cenama i narucim, pa onda povremeno pogledam i zatrazim povracaj novca u vidu kredita i to je to. Na kraju mu ispadne isto, samo sto me ne navlace kao kockara da vrtim tockove i sviram (da ne pisem cemu), odbrojavaju vreme za koliko treba nesto da porucim, nego lepo i lagano uz kaficu.
Koja je procedura ako stigne ostecen monitor? Ja sam porucio onaj 15.6 ips sto je popularan.
Vrlo prosta procedura. Slikas i posaljes sliku ostecenja, zatrazis povracaj u vidu kredita i opet narucis isti.

Meni juce nakon preko 100 porudzbina otkazu poslednjih 5. Razlog kazu "unusual payment activity" i da probam sa alternativnim nacinom placanja. Customer support ne zna se ko je losiji, AI ili pravi ljudi.

Da li ima neki pristojan gimbal do pedesetak evra. Nista specijalno mi ne treba, da mogu da jurim za decicom dok trckaraju i da ih slikam/snimam.

Nešto novo su mi podvalili. Četiri džabe proizvoda uz kupovinu u određenom iznosu. E sad tu se prilikom checkouta pominjali i neki krediti ali koliko vidim dobijam samo ove free proizvode. Jel još neko dobio ovu "promociju"?

Pardon, nisu krediti nego kuponi. I to očajni moram priznati, 500 dinara na 6500 dinara ili 1100 na 11000 i tako...

Nazad
Vrh Dno