Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Sto se tice projektora uzmi HY320 (ne HY320mini). Trenutna cena mu je oko 4000, imam ga od proletos, odlican za te pare.
Molim te za link, ne uspevam da pronađem HY320 po ovoj ceni, hvala :)

Ja ne mogu da nađem sa ovim karakteristikama, svuda je 820p i 120 lumena, a nije mini model.

Dajte link za magcubic hy320? Jel ste sigurni da je original hy320 ili je fake (pojavilo se dosta prodavaca sa fake hy300 i hy320)
Original je 1080p native, to se vidi u apk aida64. Tu ima i cpu, gpu, ram, pa ako nekog ne mrzi da postavi slike specs iz aide64
https://share.temu.com/oD2lcXQh9mA
Native 1080p je, postaviću kasnije slike kad dođem kući.
Molim te za link, ne uspevam da pronađem HY320 po ovoj ceni, hvala :)
Ja ne mogu da nađem sa ovim karakteristikama, svuda je 820p i 120 lumena, a nije mini model.
Ne uzimajte ništa drugo sem ovoga što sam postavio link.

Da li je neko proverio da li je to stvarno 1080 ili samo tako piše. Inače sve su to kopije pa zato ne verujem da neki baca 1080p čak iako to piše negde.

Poslednja izmena:
https://share.temu.com/oD2lcXQh9mA
Native 1080p je, postaviću kasnije slike kad dođem kući.

Ne uzimajte ništa drugo sem ovoga što sam postavio link.
Ali ni ovaj model nije Magcubic. Dole kada se otvore komentari, jedan lik je postavio fotografije gde se lepo vidi pakovanje na kom pise samo Led Projector, a na deklaraciji, pise da je brend LYNCAST. Mozda je neka kopija sa istim specifikacijama,

Da li na temu postoji opcija da kontaktiras prodavca odredjenog proizvoda?

Ali ni ovaj model nije Magcubic. Dole kada se otvore komentari, jedan lik je postavio fotografije gde se lepo vidi pakovanje na kom pise samo Led Projector, a na deklaraciji, pise da je brend LYNCAST. Mozda je neka kopija sa istim specifikacijama,

Da li na temu postoji opcija da kontaktiras prodavca odredjenog proizvoda?
Naravno da nije magcubic, brend je kao što si rekao Lyncast ali iskreno mislim da je ovo kopija jer je Lyncast takođe dobra firma, doduše ovaj ima identične specifikacije i identično radi, e sad, koliko će da radi to ne znam, svakako za 1700 din koliko sam ga platio, neka izdrži eurobasket i ja zadovoljan 😀
Ono što sam primetio jeste da se se hy320 dosta više greje od hy320mini pa je malo zabrinjavajuće kako će se ponašati na letnjim temperaturama napolju. Pričam o temperaturama koje idu do 90C u sobi gde je 26C ambijentalna. To je generalno problem i sa pravim magcubic-om pa ljudi otvaraju i stavljaju dodatne ventilatore. Hy320mini ide do 65C.
Ne možeš da kontaktiraš prodavca na Temu

Naravno da nije magcubic, brend je kao što si rekao Lyncast ali iskreno mislim da je ovo kopija jer je Lyncast takođe dobra firma, doduše ovaj ima identične specifikacije i identično radi, e sad, koliko će da radi to ne znam, svakako za 1700 din koliko sam ga platio, neka izdrži eurobasket i ja zadovoljan 😀
Ono što sam primetio jeste da se se hy320 dosta više greje od hy320mini pa je malo zabrinjavajuće kako će se ponašati na letnjim temperaturama napolju. Pričam o temperaturama koje idu do 90C u sobi gde je 26C ambijentalna. To je generalno problem i sa pravim magcubic-om pa ljudi otvaraju i stavljaju dodatne ventilatore. Hy320mini ide do 65C.
Ne možeš da kontaktiraš prodavca na Temu
Ja sam moj koristio na terasi celo leto pri temperaturama od 30+ stepeni, nijednom nije stucnuo. Zato sam ga i kupio prvenstveno. Doduse moj je bas Magcubic model uzet na Aliexpress-u...

@beki89 @Spanjeli
Gledajuci ovo sto ste postavili, identicno je u aidi64 kao na magcubic hy320.
Ako je i svetlost ista, tj struktura unutrasnjosti , onda je to to. Best buy definitivno
Hvala vam 👍

@beki89 @Spanjeli
Ako je i svetlost ista, tj struktura unutrasnjosti , onda je to to. Best buy definitivno
Hvala vam 👍
Verovatno je sve isto. Kod mene na slikama je malo losije svetlo zbog ugla kako sam ga na brzinu postavio i nisam izostrio sliku skroz. Sve u svemu definitivno best buy.

• Like
Reagovanja: s5p
Stvarno best buy ako je identican hy320, a po toj ceni 💪👍👌
Koliko ga dugo imate i kako ste dosad zadovoljni, jel ga koristite svakodnevno ili jednom mesecno? 😀
Jel baguje, zamrzava, restartuje se...?
Jel moze da izgura bar 4h konstanog rada dnevno, da se odgledaju 2 tekme ili 2 filma uzastopno?

Koliko ga dugo imate i kako ste dosad zadovoljni, jel ga koristite svakodnevno ili jednom mesecno? 😀
Jel moze da izgura bar 4h konstanog rada dnevno, da se odgledaju 2 tekme ili 2 filma uzastopno?
Ja ga imam vec 8 meseci. Sad ga ne koristim toliko cesto posto sam ga kupio prvenstveno za terasu. Leti sam ga koristio svakodnevno, pogotovo dok je bilo SP u fudbalu po par sati. Nijednom mi jos nije zabagovao ili se zaglupio.

• Interesting
Magcubic hy320 i lyncast hy320 su iati uređaji. U pitanju je generički model koji se prodaje pod više imena.

@beki89 @Spanjeli
Hvala vam 👍
Brightness je sigurno isti jer je vidno bolji nego na hy320mini koji je inače jako dobar.
Kao što rekoh, hy320 se više greje od mini verzije, sve radi kako treba samo se ne može očekivati čudo od 1gb rama. EON i Move rade u verzijama za ATV, netflix nisam probao. Daljinski je običan plastkaner ali završava posao. Moguće je koristiti neki air mouse, po meni idealno rešenje. Miracast radi odlično, kao i Airplay, usb i hdmi.

• Like
Ubode se neki box ili stick na HDMI i nebitno ti je sta ima od iznutrica, za te pare je to sto ima te iznutrice samo plus.

Ako je identican Magcubicu i moze da se steluje prikaz projekcije kao na Magcubicu, to je to, uzimajte dok ima.

Uzeo bih mozda i ja da nemam vec Magcubic HY300, uzimali smo ga za po 18$ i dovoljan je.

• Like
Možda nema tableta na temu ali ih ima na limundu i KP, za 100 evrića msm, kome se žuri 🤣

Pre par dana mi je ispalo povracaj kredita 100%, i jos uvek ga svakodnevno vracam, dok ne skupim svih 2250 din.

Sada kada sam ukucao claimcredit, opet mi je ponudilo povracaj kredita od 100%.

Moje pitanje je sledece, da li mogu istovremeno da vracam oba kredita (od obe 100% promocije) u narednim danima, ili ne?

Prilozi

• IMG-20250111-WA0001.jpg
    IMG-20250111-WA0001.jpg
    104.5 KB · Pregleda: 52
  • IMG-20250111-WA0000.jpg
    IMG-20250111-WA0000.jpg
    79.8 KB · Pregleda: 98
Mozes. Podelice u dve kolone tako da ne zaboravi da kliknes na obe claim.

• Like
juce sam bas to uradio, i evo, sada me je pustio da pokupim danasnju ratu, tako da je sve ok...ne unistava se tako kredit koji jos nije preuzet.

Za one naloge kojima je vec duze vremena istekla aktivnost vracanje kredita , sta im je ciniti?
Moze da se pise korisnickoj podrsci, i opet zahtevaju da imaju to "kolo srece", ako ima ta opcija?
Ili prosto da obrisu nalog i opet otvore?

Vrh Dno