Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Postoji pretraga, ali mora da se ukuca tačan naziv artikla koji želiš. Zato je mnogo jednostavnije sve to ubaciti u korpu pre dobijanja povrata kredita.
Hm, imao sam pretragu kada sam dobio 30%, ali za 90% nigde ne vidim lupu. Ostavicu i screenshotove.

Probacu i da dodam u korpu pre nego sto zavrtim tocak.

Prilozi

• Screenshot_2025-01-09-01-21-32-667_com.einnovation.temu.jpg
    Screenshot_2025-01-09-01-21-32-667_com.einnovation.temu.jpg
    121.1 KB · Pregleda: 146
  • Screenshot_2025-01-09-01-21-48-635_com.einnovation.temu.jpg
    Screenshot_2025-01-09-01-21-48-635_com.einnovation.temu.jpg
    122.5 KB · Pregleda: 131
Slucajno proverih sad i vidim opet Bmax I11S tablet na stanju, ostalo jos 12kom, ako nekom treba...
I ako sam se pretplatio, nije stigao email o ponovnoj dostupnosti artikla.
Uz kupon od 20%, zanimljiva igracka...:D
Uzeh 2kom, prvi 5100, drugi 3300din. Za poklon nekim klincima, rodbini... ne može bolje.

Kupon dobiješ posle kupovine prvog.

Zašto ste toliko oduševljeni ovim tabletom? 4gb rama i ovaj prastari SoC mogu biti dobri samo za gledanje youtube-a. Veličina 11in a rez 1200x800 je po meni katastrofa. Za šta ga koristite vi koji ste ga kupili?

Za klince super da ga gaze.

Koji adapter tj od koliko wati treba za ovaj tablet?

Posle Bmax tableta i povraćaja kredita, još jedno iskušenje...
Da li kliknuti na checkout ili ne 🙂
1736467274097.png

Posle Bmax tableta i povraćaja kredita, još jedno iskušenje...
Da li kliknuti na checkout ili ne 🙂
Pogledajte prilog 475539
Taj prenosivi monitor se pokazao iznenađujuće dobro kod mene. Koristim ga da lako i brzo povežem konzolu za igru i isprobam je u bilo kojoj prostoriji. Kvalitet prikaza odličan, ugrađeni zvučnici dovoljno glasni, a sve od kablova je već u paketu. Jedino što uz njega ne dolazi punjač i što su kontrole na poleđini i malo nepristupačne (recimo, kada je potrebno utišati zvuk).

Ima i VESA mount, pa se može namontirati i na neki držač za monitore ili na zid. Lagan je, tanak.

Sve u svemu, kome treba kompaktan i lako prenosiv monitor, uz cashback promociju, mogu da ga preporučim.

Takođe preporuka.
Uzeo sam dva komada da nosimo u torbi uz laptop (slične dimenzije).
Slika OK (IPS), radi preko USB-C (ima touch) ili HDMI (uz USB napajanje bar 3-4A).

Mene ovaj i dalje odlično služi. Plaćen 1338 RSD u novembru ( Credit Back + Price Adjustment )

Prilozi

• 1736511167883.png
    1736511167883.png
    1.7 MB · Pregleda: 176
Trebalo bi da potrošiš oko 32k da dobiješ 10k. Zavisi i od proizvoda koji se kupuju, jer npr. nešto može da košta 10k pa je 5% = 500 coins. Međutim može da bude limit za taj proizvod 250 coins što je samo 2.5%.

Generalno mislim da se ne isplati ovo.
Proizvodi sa wincredit stranice često imaju napumpane cene što će dodatno smanjiti vrednost tih 10k dinara recimo na 5k ili manje.
Za one koji kupuju dosta ovo se ipak isplati. Na potrošenih 17000 dobija se 10000 nazad kao kredit za naredne kupovine. Prva kupovina treba da bude za 2000 RSD (uz 5% povraćaja), a za ostalih 15000 RSD ide 10% povraćaja kroz novčiće. Sve treba prethodno ubaciti u korpu jer ovde nije moguća pretraga. Treba malo vremena da se nađu svi ti artikli kasnije, jer aplikacija pored artikala iz korpe nudi i mnogo drugih nepotrebnih stvari.

Poslednja izmena:
  • Like
Reagovanja: Rio
Pobrisane su neke poruke u vezi BMAX tableta.

Za cenu od oko 3000 za koliko moze da se uzme sa popustima
nigde na trzistu se ne moze naci nista slicno.

Radi surf , YouTube , TikTok , MP3 , Viber , navigacija...
Baterija izdrzava par sati sa konstantno ukljucenim ekranom.

@s5p

5V 2A - moze da posluzi svaki GaN 20W koji smo narucivali sa
AE za oko 1$

Kad god se nameračim da kupim ovaj tablet njega nema 🙂‍↕️

Taj tablet se brzo rasproda, jer cim se pojavi vidim da odmah javljaju u nekim FB grupama i svi navale na njega. Cenim da ce uskoro svaka kuca u Srbiji imati bar jedan primerak, Kad podvucem crtu, jos su mi ti uredjaji sa Temu najbolja kupovina. Blender/secko skoro svaki dan u upotrebi, a stapni usisivac je mozda najomiljenija stvar. Svaki put kazem kako mi vise nista ne treba, i opet se nesto nadje. Video sam slucajno na reklami za temu neku led lampu da drvenim digitalnim satom, ali nikako ne uspevam da je pronadjem, bas zanimljivo izgleda.

Je l neko kupovao one mini projektore? Koji se pokazao kao dobar? Ima sad bas dosta modela.

Taj tablet se brzo rasproda, jer cim se pojavi vidim da odmah javljaju u nekim FB grupama i svi navale na njega. Cenim da ce uskoro svaka kuca u Srbiji imati bar jedan primerak, Kad podvucem crtu, jos su mi ti uredjaji sa Temu najbolja kupovina. Blender/secko skoro svaki dan u upotrebi, a stapni usisivac je mozda najomiljenija stvar. Svaki put kazem kako mi vise nista ne treba, i opet se nesto nadje. Video sam slucajno na reklami za temu neku led lampu da drvenim digitalnim satom, ali nikako ne uspevam da je pronadjem, bas zanimljivo izgleda.

Je l neko kupovao one mini projektore? Koji se pokazao kao dobar? Ima sad bas dosta modela.
Sto se tice projektora uzmi HY320 (ne HY320mini). Trenutna cena mu je oko 4000, imam ga od proletos, odlican za te pare. 4K mu je input 1080p projektovana slika, dijagonala komotno 4m, sve vidljivo, citko. Trenutno mislim da je to best buy.

Prilozi

• IMG_20240618_163721.jpg
    IMG_20240618_163721.jpg
    218 KB · Pregleda: 161
I od mene svaka preporuka za hy320, posedujem i mini ali je malo slabiji ( 720p rezolucija i 320 ANSI lumena). Hy320 ima 1080p native i 400 ANSI.
Najbolje uložen novac ikada, pronađite na YouTube-u review za magcubic hy320 i pogledajte. 20241231_125739.jpg

Dajte link za magcubic hy320? Jel ste sigurni da je original hy320 ili je fake (pojavilo se dosta prodavaca sa fake hy300 i hy320)
Original je 1080p native, to se vidi u apk aida64. Tu ima i cpu, gpu, ram, pa ako nekog ne mrzi da postavi slike specs iz aide64

@beki89 @Spanjeli Hvala za preporuku, taj ce biti sledeca kupovina. Po mrezama sam uglavnom vidjao da kupuju neki beli valjkastog oblika, pa rekoh da proverim koji je dobar.

Meni je danas stigao tablet i ja sam skroz odusevljena. I na oko mi jako lepo izgleda. Ja ga koristim za internet, da gledam slike, igrice jos nisam probala, ali tako to.
I potpuno sam zadovoljna. Simpaticna mu je i tastatura i futrola.
Za putovanja ce biti savrsen. Platila sam ga 3700 din. sa nekim kreditom koji sam imala.

Nazad
Vrh Dno