Sa 4K nema sigurno, sa 1080p nativnom (ne nativnom a la Magcubic HY300, a ono zapravo 720p) vrlo malo verovatno. Ja sam poručio HY320 Mini i mislim da je 720p i zaista je igračka od projektora. Vidim ljudi se oduševljavaju, ne kontam zaista... mada ja gledam preko filmove preko OLED 4K ekrana tako da mi je ovo težak treš od kvaliteta slike, iako me koštao hiljadu dinara posle kupona...
Imaš dobrih kanala koji testiraju projektore na YT, tamo možeš saznati šta je Best Buy projector i koliko to para košta. Opet, više para, svetlija slika, pa još više para short throw i još više para bioskop ali onda možeš i 100 inča TV da kupiš i tako... mislim da je trenutno best buy neki kinez od 300 evra, dobar i svetao, 1080p klasični DLP naravno, ništa od short throw magije.
Da li HY300 ili ovaj 320 što sam ja kupio može zadovoljiti društvo na terasi po mraku, verovatno i može donekle. Da li je to dobra slika, ne nije. Kao što ni wireless noname bubice od 10tak evra ne daju dobar zvuk tako ni procesor od 50tak evra ne daje dobru sliku.
Inače sam poručio u kombinaciji kredita i kupona Yunzii AL75 Pro, ranije sam kupio na Aliju non pro verziju, opasna tastaturica bila, videćemo kakva je ova, izašlo me 4800 dinara ali sam iskoristio kupon od 3500 i kredit od 3050 dinara plus 10% dobio na onom izvlačenju popusta. Inače je malo preko 100 evra a mene je sa carinom preko Alija non pro verzija izašla skoro 100 evra. Ovo je klasa iznad plastičnih AK820 i derivata, mada su i one ok skroz. Preko Alija se više ne može naći sa shippingom ispod 130 evra tako da je ovo super dil preko Temu. Šteta što ne nude CIDOO, to je još bolje i jako skupo preko Alija, kupio bi na keca da ima na Temu. Naravno V serija, retro dizajn u alu kućištu.
Pored toga mi je stigao i UNI-T UT89XD, nisam ga još probao, pune se AAA baterije. Kutija polupana skoz ali unimeru ništa ne fali, i za ove pare koliko je sada je super dil. Realno uzmene kupona za 800 dinara neka dva proizvoda i iskoristite onaj od 2001 na 2000 dinara kupon i izađe vas unimer 1800 dinara plus tih 800 za neke dve džudže, ukupne odličan unimer i dve džudže za 2600-2700 dinara, to je mnogo dobra kombinacija za unimer ovog kvaliteta.
Stigla i Manba One, dobar gamepad, mada nisam fan mehaničkih ABXY da budem iskren. A i malo su teško dobavljivi bumperi zbog ekrana. Ali me je takođe izašao umanjen za kredit tako da se ne žalim. Sada su skuplji i Manba One, i GameSir Cyclone 2 i tako ti gamepadi, možda još onaj Mechanice G5 Pro što sam viđao za 2900 dinara ima dobar dil ali neće ni to još dugo. Svi ovi gejmpedi su daleko bolji od bilo čega što Gamecentar i Games prodaju za sličnu lovu. Manba stigla netaknuta, kutija maltene kao poklon može da ide, unutra dodatne (veće) pečukice i zaštitno staklence za ekran (koje sam fala bogu nalepio nakrivo i puno je mehurića ali je ekran od džojstika, ko da je bitno...)