Javi i ti kada ti stigne, imam dva paketa sa identičnim vremenima kao kod tebe.Package arrived at airport
June 22, 2024, 7:06 pm
Flight departure
June 22, 2024, 5:49 am
Ovo su mi zadnji ststusi, od negde je poletelo ujutru i negde je sletelo uvece. Ako ima neko ko jem vec dobio posiljku da mi javi koliko se ceka posle ovakvog statusa.
Uzeo danas neke sitnice, izdvojio bih ovo, nije loše za te pare mada su na dobrim popustima, ova lampa je čak 71% ako se ne varam, regularna cena nešto ispod 5k rsd, čini se da je dobra.
Jedino što sam tek sad video da je mašinica pre-order, kasniće ceo paket zbog nje hahah, nema veze, ovo mi četvrti paket, uvek zaboravim nešto ...
Pogledajte prilog 447788
Ajde javi kakva je masinica kad stigne.
Nešto si pogrešno citirao čini mi se, nisam uzimao za tuš ništa, za mašinicu javljamDaj link za taj tus. Ako valja nije skup.
Nije da hocu da citiram sam sebe ali da javim da mi je stigla posiljka tj. stigla mi je ponuda da je preusmerim u paketomat danas do 17h. Pretpostavljam da ce biti tamo u ponedeljak.Package arrived at airport
June 22, 2024, 7:06 pm
Flight departure
June 22, 2024, 5:49 am
Ovo su mi zadnji ststusi, od negde je poletelo ujutru i negde je sletelo uvece. Ako ima neko ko jem vec dobio posiljku da mi javi koliko se ceka posle ovakvog statusa.
Da li je neko ovo probao?Gledao sam na jutubu jedan video snimak gde covek kaze da se taj minimum od 1700 dinara moze deaktivirati ali se mora pisati tehnickoj podrzci, samo ne znam da li se onda cena menjaju i da li se placa postarina.
Nisam probao ali sam čuo to preko hrvatskih foruma. Inače što se tiče ovih promocija koje vi dobijate ja ne dobijam ništa od toga, a nisam naručio ništa. Čekam neku promociju da počnem.Da li je neko ovo probao?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari