bice da je serija statusa posiljke na temu sajtu lazna, tj da izlazi fiktivno da je proslo carinu, nema drugog objašnjenjaSam taj status je bizaran, ako je nešto elektronski prispelo trebalo bi onda odmah po kreaciji IDa da pristigne 🤷♂️
Upadam preko reda.Na koju foru onda Zarini paketi iz Poljske stizu za 2 dana bukvalno? Neka olaksana carina?
Možda poštarina, negde sam video da je besplatna ako je porudžbina preko 1550 rsd, tako neka slična suma, ne mogu da se setim tačno.2.06 narucen paket u iznosu od 1250din. Danas stigla poruka zaduzena za dostavu 435din. Ne znam sta su naplatili.
isto, samo NSOrder Submitted June 8, 2024, 9:11 pm
Danas isporučeno. 12 dana - Niš
Koji je bio rok za dostavu?Order Submitted June 8, 2024, 9:11 pm
Danas isporučeno. 12 dana - Niš
Pise na paketu da postarina dogovoreno unapred,i placena na sajtu. Cekam odgovor poste da vidim sta su naplatili ,nisu hteli da mi daju racun . Poslao mail pa cekam odgovor.Možda poštarina, negde sam video da je besplatna ako je porudžbina preko 1550 rsd, tako neka slična suma, ne mogu da se setim tačno.
435 din. ti je 35%, carinu nisu mogli da ti naplate, znači ostao jedino pdv ali to bi bilo 20% , vrv ti je to poštarina.
250 din pdv, 100ak dinara otvaranje paketa i 50ak dinara provizija za uplatu troskova na racun2.06 narucen paket u iznosu od 1250din. Danas stigla poruka zaduzena za dostavu 435din. Ne znam sta su naplatili.
Kako si uspeo da poručiš paket u vrednosti od 1250 dinara kada je minimum 1700 din za korpu?2.06 narucen paket u iznosu od 1250din. Danas stigla poruka zaduzena za dostavu 435din. Ne znam sta su naplatili.
Dve pošiljke do sada stigne ništa mi nije naplaćeno dodatno.Jel ima neko da mu posiljka nije carinjena?
Ako svaka ode na carinu 20% + trosak.
Tada je minimum bio manji ako se ne varam.Kako si uspeo da poručiš paket u vrednosti od 1250 dinara kada je minimum 1700 din za korpu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari