Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Ti si šampion...potrošim mnogo manje nego ti...i 100€ mesečno mi je mnogo kada dam taj novac na gluposti....
Tu ne računam uređaje kao što su laptopovi, veš mašine, šporeti, televizori.... I ostala "bela tehnika"...

Ti si šampion...potrošim mnogo manje nego ti...i 100€ mesečno mi je mnogo kada dam taj novac na gluposti....
Tu ne računam uređaje kao što su laptopovi, veš mašine, šporeti, televizori.... I ostala "bela tehnika"...
80% iznosa mi je kućna automatizacija koja je inače skupa. Ako ne računamo takve stvari, onda je prosek 50€ mesečno. Znači OK sam ;)

Nego zainteresovao me taj eksterni monitor koji je neko spomenuo. Nalazim samo sa USB C. Da li je neko kupio da ima HDMI ili DisplayPort?

Ljudi, koliko vi mesečno potrošite na Internet kupovinu?
Mislim da preterujem, pošto sam u poslednja 4 meseca potršio ukupno 1000€.
Nije da sam kupovao gluposti koje ne bi i inače kupio, ali kad sam napravio presek izvoda iz banke, iznenadio sam se, pošto sam mislio da je manje.
Ne smem da se okrecem iza, gledam samo napred :D Realno sta ti je 1000e za 4 meseca, to ti je 120 dana uzivanja, iscekivanja... ;)🍻

80% iznosa mi je kućna automatizacija koja je inače skupa. Ako ne računamo takve stvari, onda je prosek 50€ mesečno. Znači OK sam ;)

Nego zainteresovao me taj eksterni monitor koji je neko spomenuo. Nalazim samo sa USB C. Da li je neko kupio da ima HDMI ili DisplayPort?
Onaj koji koji ima touch i koji se spominje stalno, ima i mini HDMI, dobija se i kabl uz njega mini HDMI na HDMI.

Da li je moguće da u tolikoj ponudi nemaju neki pristojan tablet posle onog bmax-a.

@seizmos

Za Srbiju nemaju , jer pojedinacna cena proizvoda ne moze da bude veca
od 50€.
Prebaci na Hrvatsku / Sloveniju pa vidi cene tableta ( na Temu ) - 100+ €

Trenutno kod nas imas u ponudi Infinix telefon.

@seizmos

Za Srbiju nemaju , jer pojedinacna cena proizvoda ne moze da bude veca
od 50€.
Prebaci na Hrvatsku / Sloveniju pa vidi cene tableta ( na Temu ) - 100+ €

Trenutno kod nas imas u ponudi Infinix telefon.
I nema nikakve druge mogućnosti za pristup tim proizvodima?
Gledam ovaj tablet sa tastaturom, olovkom, futrolom. Kad promenim lokaciju sa BiH na Srbiju uopšte mu ne mogu pristupiti

Screenshot 2025-02-10 at 12.39.17.png

Poslednja izmena od urednika:
Više puta rečeno - ne, ne možeš kupovati iz drugog regiona sa adresom u Srbiji. Stavi se Srbija, unese se adresa u Srbiji i šta se prikaže - to nam je.

Ni ovo nije tacno , dvaput stigla kamera ( malo veceg gabarita kutija ) i jjos nesto , svaki put islo preko M one a posta donela bez naplate
Vrlo moguće, zavisi u kom si mestu/gradu, a da je bez naplate ne mora da se naglašava, jer čak i na temu piše da ako vam neko traži novac za poštarinu, to je pokušaj prevare.

Pozdrav drustvo imam 2 pitanja.
1. Da li je primenljiv kupon iz one akcije "coupon bundle" kada se ide na akciju "credit back" recimo proizvod kosta 4500 placam 3500 (kupon od 1000) i dobijam 2200 povracaj kredita
2. Iskoristio sam onu ponudu sa novcicima "wincredit" i dobio 10000 din u kreditu. Da li se ponavlja ta akcija? Da li je neko dobio jos jednom tu ponudu.
Mozda ce mi poruka biti duza ali mozda nekome pomogne. Oni novcici dodju do 15000 ako kupite nesto za 2500 dolazite do 19000 (5% plus oni dopunjuju) i naredna kupovina 10% na potrosenih 10000 din taman 20000 novcica. Tako da za 12500 dobijate 10000 u kreditu.
2. "Tako da za 12500 dobijate 10000 u kreditu." Ja sam na ovaj nacin dobio 10x po 10,000din kredita ali vise mi ne ponavljaju promociju.

Na prvom nalogu sam promociju ponovio 9x. Dodele mi 10,000din kredita i vec sutradan dobijem obavestenje da mogu ponovo da sakupljam poene i tako u krug. Sada kad otvorim wincredit na tom nalogu pise "The event has ended. You are not eligible for the award".
Na drugom nalogu sam nakon prve porudzbine od 2000din dobio tu promociju, sakupio poene, dobio 10,000din ali to je to. Kad otvorim stranicu pise da mi je kredit vec dodeljen, ne ponavlja se.
Na trecem, cetvrtom i petom nalogu pise "As the event if not fully open for participation, you are currently unable to participate in this event". Svi nalozi su aktivni i imaju vise porudzbina.

100% claimcredit tj 2250din cash back radi na svakom i ponavlja se

Desio se i proizvod sa Temu koji me je razocarao. Ako ste mislili da kupite prenosni/rucni espresso aparat slobodno ga preskocite. Uopste ne vredi taj novac.
Kapsule dolce gusto i nespresso ne rade. Da li ne moze da ih probusi ili sta vec, uglavnom nekako voda curi u onu posudicu mimo kafe, a kapsulu samo napuni vodom. Bzvz potrosih kapsule isprobavajuci, nego prosto ne radi. Jedino sa mlevenom kafom uspe donekle nesto da napravi, ali i to je tanko. Plus mi nije jasno kojom magijom kada sipam kljucalu vodu, taj nazovi espresso bude tek onako mlakast, dok presa i taj dodatak za kafu budu vruci.
Ukratko, promasaj kao kuca.

Ne znam koji si kupio, ja uzeo ovaj, sa nesspresso kapsulama pravi super kafu, mlevenu esspresso ne bas...od 4-5 min mi zagreva vodu...mislim zavrsava poso, s obzirom za sta je namenjen.
1000026269.jpg

Prilozi

• 20250127_103441.jpg
    20250127_103441.jpg
    219.5 KB · Pregleda: 116
  • 20250130_102600.jpg
    20250130_102600.jpg
    249.2 KB · Pregleda: 127
Jel iko naletio na neki povoljan a upotrebljiv ssd, treba mi nekih 256gb za neki lijevi komp koji ce se povremeno koristiti ugl za surfanja po netu

Prilozi

• IMG20250205085626.jpg
    IMG20250205085626.jpg
    115.8 KB · Pregleda: 180
Jel se aula f75 više neće vraćati na Temu. Sećam se da je bilo jedno vreme..

Po toj ceni, teško. Ali nikad se ne zna sa Temu. Verovatno jeste dostupna po višoj ceni drugim zemljama.

Prilozi

• IMG_20250212_104133.jpg
    IMG_20250212_104133.jpg
    112.8 KB · Pregleda: 102
Infinix smart 8 koji prodaju za 4400 din može da radi i kao power bank, tako da nije loša kupovina čak ni po punoj ceni...

Očigledno su se nesto zeznuli u ceni, a ne mogu da otkazu jer im temu lupa penale ako ne pošalju proizvode. Vise nema u ponudi taj tablet za nase trziste.
Vrlo moguce. Onima koji su bili alavi i narucivali po vise komada sve su im porudzbine otkazali i dobili su po jedan :) Meni je onaj drugi model A2 ako se ne varam za dlaku pobegao, dok sam gledao specifikacije i kliknuo da porucim kazu rasprodato...

Vrlo moguce. Onima koji su bili alavi i narucivali po vise komada sve su im porudzbine otkazali i dobili su po jedan :) Meni je onaj drugi model A2 ako se ne varam za dlaku pobegao, dok sam gledao specifikacije i kliknuo da porucim kazu rasprodato...
Kum poručio dva komada u istom paketu, stiže ovih dana :)

Nazad
Vrh Dno