Radi, ako je kursor na njemu (M1 13" pro kod mene)Da li je neko kacio onaj prenosivi monitor na macBook i ako jeste,da li mu radi touch tada?
80% iznosa mi je kućna automatizacija koja je inače skupa. Ako ne računamo takve stvari, onda je prosek 50€ mesečno. Znači OK samTi si šampion...potrošim mnogo manje nego ti...i 100€ mesečno mi je mnogo kada dam taj novac na gluposti....
Tu ne računam uređaje kao što su laptopovi, veš mašine, šporeti, televizori.... I ostala "bela tehnika"...
Ne smem da se okrecem iza, gledam samo napredLjudi, koliko vi mesečno potrošite na Internet kupovinu?
Mislim da preterujem, pošto sam u poslednja 4 meseca potršio ukupno 1000€.
Nije da sam kupovao gluposti koje ne bi i inače kupio, ali kad sam napravio presek izvoda iz banke, iznenadio sam se, pošto sam mislio da je manje.
Onaj koji koji ima touch i koji se spominje stalno, ima i mini HDMI, dobija se i kabl uz njega mini HDMI na HDMI.80% iznosa mi je kućna automatizacija koja je inače skupa. Ako ne računamo takve stvari, onda je prosek 50€ mesečno. Znači OK sam
Nego zainteresovao me taj eksterni monitor koji je neko spomenuo. Nalazim samo sa USB C. Da li je neko kupio da ima HDMI ili DisplayPort?
Nisam na Temu, već iz domaćih oglasa.Gde si kupio?
Kako se drži onaj ekran na dodir što beše popularan? Radi li vam još uvek?
I nema nikakve druge mogućnosti za pristup tim proizvodima?@seizmos
Za Srbiju nemaju , jer pojedinacna cena proizvoda ne moze da bude veca
od 50€.
Prebaci na Hrvatsku / Sloveniju pa vidi cene tableta ( na Temu ) - 100+ €
Trenutno kod nas imas u ponudi Infinix telefon.
Vrlo moguće, zavisi u kom si mestu/gradu, a da je bez naplate ne mora da se naglašava, jer čak i na temu piše da ako vam neko traži novac za poštarinu, to je pokušaj prevare.Ni ovo nije tacno , dvaput stigla kamera ( malo veceg gabarita kutija ) i jjos nesto , svaki put islo preko M one a posta donela bez naplate
2. "Tako da za 12500 dobijate 10000 u kreditu." Ja sam na ovaj nacin dobio 10x po 10,000din kredita ali vise mi ne ponavljaju promociju.Pozdrav drustvo imam 2 pitanja.
1. Da li je primenljiv kupon iz one akcije "coupon bundle" kada se ide na akciju "credit back" recimo proizvod kosta 4500 placam 3500 (kupon od 1000) i dobijam 2200 povracaj kredita
2. Iskoristio sam onu ponudu sa novcicima "wincredit" i dobio 10000 din u kreditu. Da li se ponavlja ta akcija? Da li je neko dobio jos jednom tu ponudu.
Mozda ce mi poruka biti duza ali mozda nekome pomogne. Oni novcici dodju do 15000 ako kupite nesto za 2500 dolazite do 19000 (5% plus oni dopunjuju) i naredna kupovina 10% na potrosenih 10000 din taman 20000 novcica. Tako da za 12500 dobijate 10000 u kreditu.
Taj je bio u opticaju, ali se ipak odlucih za ovaj model. Dobra je zamisao, ali ispade da je promasaj.Ne znam koji si kupio, ja uzeo ovaj, sa nesspresso kapsulama pravi super kafu, mlevenu esspresso ne bas...od 4-5 min mi zagreva vodu...mislim zavrsava poso, s obzirom za sta je namenjen.
Pogledajte prilog 480047
Imas naziv ili link
kodak 1TB bio je 2400 rsd sad je duplo maltene https://share.temu.com/9z2Ae9AYIOAImas naziv ili link
Bio je Bmax ranije za 5000 i pre nekih 20 dana redbeat za 1600 dinara menije je stigao odličan za ove pareI nema nikakve druge mogućnosti za pristup tim proizvodima?
Gledam ovaj tablet sa tastaturom, olovkom, futrolom. Kad promenim lokaciju sa BiH na Srbiju uopšte mu ne mogu pristupiti
Pogledajte prilog 479989
Meni isto danas stigao ovaj Redbeat, za navigaciju u autu majka MaraBio je Bmax ranije za 5000 i pre nekih 20 dana redbeat za 1600 dinara menije je stigao odličan za ove pare
Očigledno su se nesto zeznuli u ceni, a ne mogu da otkazu jer im temu lupa penale ako ne pošalju proizvode. Vise nema u ponudi taj tablet za nase trziste.Meni isto danas stigao ovaj Redbeat, za navigaciju u autu majka Mara![]()
Vrlo moguce. Onima koji su bili alavi i narucivali po vise komada sve su im porudzbine otkazali i dobili su po jedanOčigledno su se nesto zeznuli u ceni, a ne mogu da otkazu jer im temu lupa penale ako ne pošalju proizvode. Vise nema u ponudi taj tablet za nase trziste.
Ma smejurija, lepo ces zaraditiJa naručio dva komada A2, sa kuponima su mi izašli po 1100 din.
Kum poručio dva komada u istom paketu, stiže ovih danaVrlo moguce. Onima koji su bili alavi i narucivali po vise komada sve su im porudzbine otkazali i dobili su po jedanMeni je onaj drugi model A2 ako se ne varam za dlaku pobegao, dok sam gledao specifikacije i kliknuo da porucim kazu rasprodato...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari