Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Ovo vazi za Redbeat A2.
Skines unisoc drajver odavde i instaliras ga:
Skines alldocube_iplay_50_mini arhivu odavde i raspakujes:
Pokrenes unlock_autopatch_9230.bat, drzis vol- na tabletu u ustekas kabl u njega, pustis vol- posle nekoliko sekundi.
Pratis sta se desava i posle kad se zavrsi aktiviras ponovo developer opcije i 'adb reboot fastboot' i konacno flesujes patchovan boot.img sa 'fastboot flash boot Magisk_xxxx.img'
A Redbeat C1, da nemaš uputstvo?

A taj kredit što nakupite, može li posle da se iskoristi samo za jedan order? Video sam da je jedan na nemačkom temu kupio mini pc vrednosti oko 200e, a platio 50e, pa mi nije bilo jasno kako, a nije napisao.

A taj kredit što nakupite, može li posle da se iskoristi samo za jedan order? Video sam da je jedan na nemačkom temu kupio mini pc vrednosti oko 200e, a platio 50e, pa mi nije bilo jasno kako, a nije napisao.
Koristiš ga kao običan novac, za nove kupovine, bez ikakvih ograničenja. Čak i za ponovno osvajanje kredita.

Možda neka promocija. Uhvatio sam i ja tako neke stvari po 4x nižoj ceni, kada se tek pojave. To je valjda način da određeni broj ljudi brzo kupi i onda pozitivno oceni proizvod. Dobije se rejting i ocene, pa proizvod iskače u Top Seller itd.

Da neko nije mozda naleteo na neki jeftin win tablet ako to postoji uopste?
Hteo bih malo da se zezam sa dijagnostikom za auto.

Ima na AE za oko 100$ ( bez popusta / akcija ) raznih no-name Win tableta , pa je pitanje da li se isplati...

Za 70-80€ mozes da kupis potpuno ispravan laptop koji moze da pokrene Delphi / AutoCom.

Da li ima neko neku preporuku za blutut slusalice?
Interesuju me over-ear.

Ja ne uspevam na Temu da pronadjem wifi prekidace za roletne. Pokusavao sam na srpskom i na nekom engleskom al dzabe.
roletna prekidac.jpg
pozeljno dupli kao ovaj na slici.
Ako neko moze da postavi link.

Kakva je situacija sa shippingom, koliko nasi kuriri naplacuju? Nisam nikad nista narucivao sa Temu-a, imam preko 600 kupovina na Aliju, i sa Alija samo Posta donosi, a koliko vidim sa Temua i privatne kurirske sluzbe. Narucio bih nesto sa Temua samo jer je free shipping, a posto je glomazno, velicine mozda laptopa, ali dosta lako, preko Alija je shipping dosta skup. Drugar koji narucuje sa Temua malo malo mi kaze platio 1000-2000 AKS-u ili City-u za dostavu. Ako je tako, onda mi Temu nema neku poentu, posto je poprilicno skuplji od Alija ako zanemarimo dostavu za glomaznije stvari.

Kakva je situacija sa shippingom, koliko nasi kuriri naplacuju? Nisam nikad nista narucivao sa Temu-a, imam preko 600 kupovina na Aliju, i sa Alija samo Posta donosi, a koliko vidim sa Temua i privatne kurirske sluzbe. Narucio bih nesto sa Temua samo jer je free shipping, a posto je glomazno, velicine mozda laptopa, ali dosta lako, preko Alija je shipping dosta skup. Drugar koji narucuje sa Temua malo malo mi kaze platio 1000-2000 AKS-u ili City-u za dostavu. Ako je tako, onda mi Temu nema neku poentu, posto je poprilicno skuplji od Alija ako zanemarimo dostavu za glomaznije stvari.
Od Septembra prosle godine narucujem, imam preko 20 narudzbina ukupno i nikad nisam platio nista za prevoz.
Ni za aku usisivac nije bilo problema sa dostavom, nista nije naplaceno.

Sve porudžbine sa Temu-a imaju besplatnu poštarinu, potrebno je da korpa bude min 1700 din. Drugar mnogo laže.

Porudžbine sa temu-a donosi ko stigne, meni su donosili i PE, Bex, City i DE. Ukoliko ti piše da ide preko pošte Srbije onda donosi PE, ukoliko piše M one onda će dostaviti neka od ostalih službi. Dobra strana kupovine na temu je to što paketi stižu za 10ak dana, loša što je najskuplja stvar 5500 din.

Nisam mislio da je pod obavezno shipping plaćen, već možda nešto drugo tipa carina, pdv ird. Ali super ako ništa od toga nema.

Izbegavaj tog "drugara" u širokom luku. Tipičan lažov i manipulator. 😉

Kako se drži onaj ekran na dodir što beše popularan? Radi li vam još uvek?

Sve u sveumu, na Temu je najisplativije kupovati kroz "claimcredit"?
Ima li još neki savet, za isto tako ili sličan koristan mogući popust?

Pozdrav drustvo imam 2 pitanja.
1. Da li je primenljiv kupon iz one akcije "coupon bundle" kada se ide na akciju "credit back" recimo proizvod kosta 4500 placam 3500 (kupon od 1000) i dobijam 2200 povracaj kredita
2. Iskoristio sam onu ponudu sa novcicima "wincredit" i dobio 10000 din u kreditu. Da li se ponavlja ta akcija? Da li je neko dobio jos jednom tu ponudu.
Mozda ce mi poruka biti duza ali mozda nekome pomogne. Oni novcici dodju do 15000 ako kupite nesto za 2500 dolazite do 19000 (5% plus oni dopunjuju) i naredna kupovina 10% na potrosenih 10000 din taman 20000 novcica. Tako da za 12500 dobijate 10000 u kreditu.

Da li je neko kacio onaj prenosivi monitor na macBook i ako jeste,da li mu radi touch tada?

Pozdrav drustvo imam 2 pitanja.
1. Da li je primenljiv kupon iz one akcije "coupon bundle" kada se ide na akciju "credit back" recimo proizvod kosta 4500 placam 3500 (kupon od 1000) i dobijam 2200 povracaj kredita
2. Iskoristio sam onu ponudu sa novcicima "wincredit" i dobio 10000 din u kreditu. Da li se ponavlja ta akcija? Da li je neko dobio jos jednom tu ponudu.
Mozda ce mi poruka biti duza ali mozda nekome pomogne. Oni novcici dodju do 15000 ako kupite nesto za 2500 dolazite do 19000 (5% plus oni dopunjuju) i naredna kupovina 10% na potrosenih 10000 din taman 20000 novcica. Tako da za 12500 dobijate 10000 u kreditu.
1. Ne moze da se kombinuje kupon sa "claim credit" promocijom.
2. Nisam koristio tu promociju tako da nisam siguran.

Ljudi, koliko vi mesečno potrošite na Internet kupovinu?
Mislim da preterujem, pošto sam u poslednja 4 meseca potršio ukupno 1000€.
Nije da sam kupovao gluposti koje ne bi i inače kupio, ali kad sam napravio presek izvoda iz banke, iznenadio sam se, pošto sam mislio da je manje.

Nazad
Vrh Dno