Bilo je bisera koji su porucili 5 komada, zato kazem. PS: nisam jaKum poručio dva komada u istom paketu, stiže ovih dana![]()
Bilo je bisera koji su porucili 5 komada, zato kazem. PS: nisam jaKum poručio dva komada u istom paketu, stiže ovih dana![]()
Jedan koristim (odličan je), drugi, eno ga u kutiji. Videću šta ću, verovatno ide za poklonMa smejurija, lepo ces zaraditi![]()
Sigurno im se ne isplati, nesto su zeznuli ili hoće da skupe recenzije pa da podignu cenu isto su to uradili za bmax tablet sada je dostupan za druge zemlje osim Srbije za oko 110 evra.Stize ovo cudo od 1300 dinara, kako mu je isplativo ne znam 😂Pogledajte prilog 480332Pogledajte prilog 480333Pogledajte prilog 480334Pogledajte prilog 480335
Nebi kupio SSD sa temu jedino ako ćeš neke nebitne podatake da sladištiš, ne verujem da traju dugo.Kakva je beše situacija za Kodak SSD-ove, je l' i tu ima raznih kontrolera ili su stavljali samo jedan?
Kakva je beše situacija za Kodak SSD-ove, je l' i tu ima raznih kontrolera ili su stavljali samo jedan?
Pa za 11 eur vredi sigurno.Taj tablet redbeat vredi upravo toliko koliko košta, verovatno je u pitanju neki stari lager ili je ispao iz kamiona 😆
Ja sam još poodavno uzeo 256GB verziju, zaleteo se nisam čekao. I ovaj od 1TB propustim, tu sam čekao mnogo.Ima varijacija. Mada kod 1TB modela sam uvek zatekao SM2259XT2. Većina mi je stizala sa SanDisk 1TB NAND, dok su poslednja dva stigla sa Samsung 2x 500GB NAND, pre nego da podignu cenu.
Poslednji Kodak NVMe 512GB koji mi je stigao je imao SM2263XT i Micron NAND. Kupio sam ukupno 3 komada, jer mi trebaju za Kubernetes cluster. Prva dva sa Maxio MAP1202 kontrolerom i ne-sećam-se-kojim-nandom kidaju i ispunjavaju reklamirane brzine: 3500/2700MB/s. Ovaj sa SM kontrolerom i Micron NAND ide "samo" 2000/1700MB/s. I onda potražim datasheet kontrolera i vidim da je to njegov maksimum. Odradili su kinezi swap bez najave. A listing sa Temu je nestao. Reklamirao sam, dobio novac natrag. Ali sada su cene otišle još na gore, pa nije ni prilika za kupovinu.
Nisam ni jedan od 256GB uzeo jer mi je to premalo, tako da ne znam iz prve ruke kakva je situacija sa njima. Šta fali JMicron kontrolerima?A ni sa Orico enclosure se nisam nešto usrećio, tamo mi zapao JMicron kontroler. Mada nebitno, bio je baš jeftin.
Je li futrola u pakovanju sa tabletom ili posebno?Stize ovo cudo od 1300 dinara, kako mu je isplativo ne znam 😂Pogledajte prilog 480332Pogledajte prilog 480333Pogledajte prilog 480334Pogledajte prilog 480335
Uspeo sam iz 2 pokušaja da nadjem iskustva na temi.Nisam bio u BG a stigao mi je paket preko M-ONE a potom D express i paketomat. Mogao sam do juče da preuzmem ali se nisam organizivao.
Jel neko imao sličan slučaj? Predpostavljam da pošiljka nije krenula nazad. Danas nisam stigao da ih pozovem i vidim šta i kako. Sutra ću prvo d express pa ako tteba m one.
Nije pošiljka ništa bitna nego da se ne šeta tamo vamo.
Nisam bio u BG a stigao mi je paket preko M-ONE a potom D express i paketomat. Mogao sam do juče da preuzmem ali se nisam organizivao.
Jel neko imao sličan slučaj? Predpostavljam da pošiljka nije krenula nazad. Danas nisam stigao da ih pozovem i vidim šta i kako. Sutra ću prvo d express pa ako tteba m one.
Nije pošiljka ništa bitna nego da se ne šeta tamo vamo.
To za 24h je definitivno isteklo. Dodao sam u korpu neke stvari za oko 9000din, pa ne znam da li da čekam neki popust ili ne.@Nabukodonosor
Verovatno postoje , ali iskljucivo ako si Temu app prvi put instalirao na uredjaju i od instalacije nije proslo 24h.
Inace veoma cesto mozes dobiti popuste ili povracaj kredita 20-55%
Listaj Facebook, ako imaš. Pretražuj na FB termine kao što su Temu i AliExpress. Danas-sutra će ti iskočiti reklama da uzmeš neku besplatnu stvar, klikneš na nju i biraš. Nema veze kada je napravljen nalog. Samo da nemaš porudžbine na njemu i možeš da iskoristiš promociju.To za 24h je definitivno isteklo. Dodao sam u korpu neke stvari za oko 9000din, pa ne znam da li da čekam neki popust ili ne.
Probaj u pretrazi da kucas nesto od ovih kodova izbacice ti ponestoTo za 24h je definitivno isteklo. Dodao sam u korpu neke stvari za oko 9000din, pa ne znam da li da čekam neki popust ili ne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari